Autor |
Poruka |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Tata Mata, hvala ti na džentlmenskoj podršci! |
|
|
|
|
 |
DeusExMachina Ukupno postova: 90 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
KillaBEEZ
Ukupno postova: 321 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Odakle ti takva neistina?! Osobno sam vidio Matkovića, sjedio je sam i pognute glave.
Nisam ga baš predobro poznavao, ali sam bio mnogo puta s njim u kontaktu. Nije mi se činio lošom osobom, ali očito njegova preambicioznost, možda čak i pohlepa će ga koštati svega.
Moje mišljenje je da će preći u hdz i tako se izgubiti u toj stranci i polako pasti u zaborav. Mogao je biti mnogo produktivniji. |
|
_________________ In omnia paratus. |
|
|
 |
slavica031
Ukupno postova: 147 Spol:  Nebitno
|
pacovi prvi napuštaju brod u nevolji... |
|
_________________ ...da bi ostvario svoje snove, moraš se prvo probuditi... |
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
pacovi prvi napuštaju brod u nevolji...
|
samo nek kapetan potone zajedno s brodom i sve će biti u redu  |
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Đapić se uplašio i Matkovića, pa sada nudi new deal
OPET NE ŽELI BITI GRADONAČELNIK.
Kakva katastrofa i plivanje, 5 tjedana prije izbora još ne zna što bi.
"Ako mu je stalo do stranke kao što govori, imam rješenje. Nek se povučemo iz utrke i on i ja te kandidat HSP-a za gradonačelnika bude Daniel Srb!"
Đapićev new deal |
|
|
|
|
 |
andjusticeforall
Ukupno postova: 214 Lokacija: D.G.O. Spol:  Muško
|
Kontam bit će: "Odjeb je lansiran" |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Ali kakva je to predstava koju nam priređuju zadnjih tjedan - dva, to je divno
Išla je otprilike ovako:
Đapić i HDZ bi
HDZ ne bi
Đapić bi
Đapić ne bi
Đapić bi
Đapić ne bi
Đapić bi
Đapić ne bi
HDZ ne zna jel bi
Đapić bi
Matković ne bi
Đapić bi
Đapić ne bi
to be continued... |
|
|
|
|
 |
70rupies Ukupno postova: 68 Spol:  Nebitno
|
Transkript razgovora A. Đ. i TataMata:
06:30
TataMata: (s trncima u prstima zbog udaranja po tipkovnici) Dobro jutro priedsjedniče!
A. Đ. : (sneno) Arghhh, raskol, izdajnici...
TataMata: (ko majka djetetu): Gospodine priedsjedniče, vrieme je da se probudite...
A. Đ.: (još spava) Ne mama, neću ići na faks, magistritat ću ja već, vidiet ćeš...
TataMata: (odlučno) Anto jeboga ti pa budi se!
A. Đ.: (probuđeno) Alo, pa zar se tako priča sa s predsjednikom jedne ugledne i državotorne stranke?
TataMata: (skrušeno pokajnički) Oprostite mi mili priedsjedniče.
A. Đ. : No, što je? Brzo reci što imaš jer moram se spremiti za saziv Suda časti. Što si ti radio ovih dana obzirom na ovu izdaju?
TataMata: (samozatajno) Pa, vidite, ja već četiri dana hrabro i s velikim zanosom pišem poruke na portalu gdje agitram za našu stvar!
A. Đ. : I što kaže narod i članstvo?
TataMata: (laže ko pas) Vole Vas mili priedsjedniče! Svih 190 kometara veliča Vaš trud oko grada i osuđuje izdajnika Matkovića.
A. Đ. : (razdragano) Liepo li je to čuti pred ovako teška vriemena. A, ti jesi se pobrinuo za odstupnicu u smislu mog New Deala?
TataMata: (zmijski) Jesam, mili priedsjedniče, nastojao sam odvratiti ljudstvo od otvorenog napada na Matkovića kako bi spasili što se spastiti dade...
A. Đ.: (svetački) Eto, baš pred Uskrs i mene izdaše ko Gospoda...
TataMata: (polusveto) Svi smo uz Vas, nitko Vas neće napustiti, naglasio sam brojne vrline Vaše i trpljenja za dobrobit grada i naše države Hrvatske koju sam i ja svojim časnim sudielovanjem u Domovinskom ratu krvlju stvarao...
A. Đ.: (predosjećajući novi kult ličnosti) Ti? Pa, što ti imaš s tim, ubuduće sam JA centralna ličnost tvojih snova a ne ti. Pazi što radiš jer bi streljački vod... ovaj Sud časti mogao i prekovriemeno raditi!
TataMata: (spašavajući se) Bilo je i priedloga da Matkovića treba pred zid, kažu da prije 60 godina (1949. napomena stenografa) bi za NDH svi izdajnici tako.
A. Đ. : (sretno) Ah narod, uviek me siete na viekovne težnje samostalne i neovisne države. Ajd sad, moram se ustati...
Saga o arhanđelu Anti i serafinu TataMata će se nastaviti |
|
|
|
|
 |
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol:  Muško
|
 @70rupies - Hoću još! |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
Hahahahaha.
Svaka čast. Imaš dara... |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
E jesi lud...  |
|
|
|
|
 |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
A, što reći - svaka čast  , ovaj forum napokon postaje i zanimljiv....moš se i nasmijat...pa makar i na svoj račun....jesam malo zastranio ovih dana, pisanjem do jutra, al nekako mi se nije spavalo.... |
Zadnja promjena: TataMata; 14.04.2009. 18:48; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
A, što reći - svaka čast  , ovaj forum napokon postaje i zanimljiv....moš se i nasmijat...
|
ovo mi se sviđa kod tebe @tataMata,nisi čoban (kao svi ostali iz tvoje stranke) koji nemože primiti zajebaju na svoj račun,
a transkrip je ok,za zajebaju dušu dalo... |
|
|
|
|
 |
pravaška vojska
Ukupno postova: 111 Spol:  Nebitno
|
...ha ha ha,pa našli se lopovi čobanski nama smijati,pa što ne prepričate sagu o lopovluku u miloj nam slavoniji i dragom nam Osijeku,jer prebrojavajuči dimnjake u gradu iz kojih ne izlazi ništa pao sam s nogu,pa kako vas samo nije sramota prićati o poštenju vi koji ste te iste firme doveli do propasti,od kojih su nažalost ostali samo dimnjaci a uskoro če se i to srušiti....pa nije vam ravna ni talijanska mafija lopovi bjelosvjetski,a ako ste državu branili pljačkajući slavoniju bolje da je niste ni obranili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
 |
 |
|