Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Valpovo: festival Fuzija 2008.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
WeGo
Ukupno postova: 37
Spol: Muško Muško
Post Postano: 01.09.2008. 20:45 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pozdrav svima...
Eto da rascistimo s tim razglasom!
Razglas je bio dogovoren ali ga je covjek otkazao jer je ostao s kombijem u kvaru u Šibeniku dan uoci koncerta...
Nakon toga je u cijeloj zbrci bio preporucen Bojan za kojeg nemam ni jednu losu rijec osim primjedbe da nije smio reci da MOZE odradit ovakakv festival sa onim razglasom.
Bojan nije dovezo ozvucenje svojim karavanom vec je poslan najveci kombi po njega na sto je on rekao super "svaka cast". Jedan band kada je dosao rekli su pa kud bas na njega... navodno da su vec isto prosli sa njim na jednom i nesto zvucnijem festivalu. Ovo nije ogradjivanje od odgovornosti vec samo pojasnjenje o razglasu; Zvuk se ni meni kao ni vecini nije svidjao ali mi je zao sto ekipa iz Dubioze bar zbog ljudi koji su dosli nisu odradili nesto duzu svirku kao i svi ostali bandovi. Pricao sam sa Mikijem iz Six Packa koji takodjer kaze kako nemoze vjerovat da su to napravili, te da ni njima nije stimao razglas ali su odradili svirku bez obzira na sve.
Sto se tice same organizacije cijeli festival organiziran je pod vrlo teskim uvjetima zahvaljujuci Krpanciu i ostalima pojedincima koji su ga spriječavali ali nisu uspijeli .Fuzija je organizirana vlastitim sredstvima uz sitne sponzore i rezultat na kraju je minus na kontu festivala...Isprika svima koji su ostali razocarani a NAJVECA bandu WE COME ONE kojemu ce se svakako odužit...
pozz i hvala svima

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
krpanci
Ukupno postova: 63
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 01.09.2008. 22:07 
Naslov:  

Čitam sve ova piskaranja i nemogu se prestati smijati Smile Smile Laughing Laughing Razz Razz od smijeha (što bi pjevali - tko ? znalce gdje ste!?)
Te kriv razglas, te nije; te kriv ovaj te onaj: Dajte ljudi dogovorite se tko je kriv? Rolling Eyes Embarassed Shocked
Kaže lik: jako je potreban novac od ulaznica - šipak, a lova od ministarstva? Zna se - u džepu Emanuela! Zato je unajmljen drlog od razglasa. Pa taj lik (vlasnik prvog) jedva može ozvučiti jednog do dva glazbenika i to na vjenčanju!!! Embarassed Crying or Very sad
Kaše: manic nije organizarot: A što je radio danima u dvorcu Razz Shocked Wink (kola su mu bila parkirana ispred samog ulaza na zelenoj površini!) kada su rađene pripreme? Zabacivao jaja nekome? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Jedan lik na forumu se žali na klopu i piće: Pa zar se na koncerte dolazi žderati ili slušati glazba???? Smile Crying or Very sad Sad Shocked

Evo sada je takozvani festivalčić konfuzija završio u financijskom minusu. Pa nije ni čudo tu je on .......koji ''zna'' sa novcem! Ponavljam: na svim propagandnim materijalima piše da je lovu dalo ministarstvo, a oni ne daju 100 (Sto) kuna.

WeGo
Post Postano: 01.09.2008. 22:35 
Naslov:  

nije ministarstvo dalo lovu... osim toga nemas pojma oi nicemu i ono sto sam rekao to cu i uciniti samo sto se to nekim ljudima nece svidjati sto si napisao mh mh mh... Susjeda Nada bi ti mogla pomoci ona bar zna radit neke stvari

manic

Ukupno postova: 48
Post Postano: 01.09.2008. 22:35 
Naslov:  

krpanci jel tebi fali sexa mozda pa si toliko frustriran????
daj si nadji zivot a nemoj pratiti gdje je moj auto parkiran, a i ako je bio negdje parkiran to nije tvoj problem.
emanuel nije imao nikakove veze financijski sa ovom fuzijom i to bi ti trebao znati.
a bitno da ovaj koji nemoze ni vjenčanje ozvucit moze ozvucit tvoju tamburicu ako treba.

idi malo papaj krpance u juhici...pa se mozda neces brinuti kako je sta proslo kad te vec toliko ne interesira fuzija.

krpanci
Post Postano: 01.09.2008. 22:43 
Naslov:  

WeGo dragi, na plakatu festivalčića konfuzi jasno piše tko je dao lovu. Pored toga na web stranicama tog istog ministarstva stoji stavka za Fuziju. Tko tu laže?

P.S. hvala dećki što brinete za moj sex. O tome se brine sestrica slatkica jednog od vas.

manic

Post Postano: 01.09.2008. 22:48 
Naslov:  

nigdje ne pise da je lovu dalo ministarstvo, malo bolje procitaj

WeGo
Post Postano: 01.09.2008. 22:48 
Naslov:  

ovo je presmijesno...
pise da je Ministarstvo pokrovitelj ttj da podrzava fest a tu se nardi o lovi vec o tome da su ustupili dvorac... i da podrzava sve projekte kao ovaj

WeGo
Post Postano: 01.09.2008. 22:49 
Naslov:  

"O tome se brine sestrica slatkica jednog od vas."

ovo ti nije trebaloooo

krpanci
Post Postano: 01.09.2008. 22:52 
Naslov:  

WeGo je napisao/la :
ovo je presmijesno...
pise da je Ministarstvo pokrovitelj ttj da podrzava fest a tu se nardi o lovi vec o tome da su ustupili dvorac... i da podrzava sve projekte kao ovaj

Kako netko (ovdjeministarstvo) može ustupiti nešto (ovdje: dvorac) što nije njegovo?

Ono sa setrricom: ako se vi zaje..vate, mogu i ja! Rolling Eyes Embarassed

manic

Post Postano: 01.09.2008. 22:53 
Naslov:  

krpanci jel ti uopce znas sta buncas kad buncas a buncas non stop. mislim daj se malo saberi i prvo promisli sta ces napisati.

WeGo
Post Postano: 01.09.2008. 22:53 
Naslov:  

a tko se zajebava ja sam ozbiljan

krpanci
Post Postano: 01.09.2008. 22:57 
Naslov:  

Prvo: nisi odgovorio na pitanje;

Drugo: kaj se ljutite, a tak se lepega zabavljam! Very Happy

WeGo
Post Postano: 01.09.2008. 22:57 
Naslov:  

Ovo je klasicno provociranje , ovakvim oso9bama nhije mjesto na ovakvim portalima ali dobro nije na meni da odlucujem....samo se vi nastavite svadjat sa svima...
Objavit cu neke stvari i dostavit ih tamo gdje bi se trebali pozabavit sa njima... ovakvo ponasanje i ovakvi ljudi ne trebaju nikome...

krpanci
Post Postano: 01.09.2008. 22:59 
Naslov:  

Objavit cu neke stvari i dostavit ih tamo gdje bi se trebali pozabavit sa njima... ovakvo ponasanje i ovakvi ljudi ne trebaju nikome...[/quote]

Evo ti ga na! Sada još i prijeti.

manic

Post Postano: 01.09.2008. 23:03 
Naslov:  

ma pusti ga wego, vidis da je covjek isfrustriran i krivo mu je sto se fuzija odrzala i nije bilo nikakvih sranja da moze zajebavati pa sad provocira na privatnoj bazi i obiteljski. ja sestru nemam pa znam da ne moze moju sestru a tvoja sestra nebi nikad bila sa takim kretenom ocito. Wink

Skoči u forum: