Autor |
Poruka |
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol:  Žensko
|
Jel bi i glljivama metak u čelo xD |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje!  |
|
|
 |
b0o
Ukupno postova: 63 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Treba zaprašivat protiv poskoka ko protiv komaraca. Pobiješ svu gamad koja puže po zemlji, svu gamad hahahahaha  |
|
_________________ Bio je to još jedan od onih dana kad ti baš ne ide... No, da njih nije, kad bi se i setio da postoje i dobri dani?  |
|
|
 |
lingvist Ukupno postova: 353 Lokacija: Osijek - Bosutsko Spol:  Muško
|
Ovo se ne čini loše. Čini mi se da bi moglo biti dobra ekipa i dobra mjuza. Samo me brine da ne bude prevelika ljudi, da ne prodaju previše karata. Koliko uopće ljudi sad stane u cadillac, a da ne bude pretjerana gužva? |
|
|
|
|
 |
vesnica Ukupno postova: 177 Spol:  Nebitno

|
e da dobro kazez program je ok ali samo kolko tamo stane ljudi pa najednostavnije da se vidi kolko je bilo prosle godine tj da ako je netko bio da javi a valjda stane 100 ljudi ne treba nikakvih stolica samo da su svi na nogama |
|
|
|
|
 |
seka Ukupno postova: 12 Spol:  Nebitno
|
NA KOLKO LJUDI JE OGRANIČENO? |
|
|
|
|
 |
caddy
Ukupno postova: 31 Spol:  Nebitno
|
Na 100.  |
|
|
|
|
 |
|
onda super! nas će dođe 500
ooožeži! veselje ti navješćujem. |
|
|
|
|
 |
|
di đej bolimebrigasamodabudedobraglazba bez trš trš nc nc ubimebože glazbe  |
|
|
|
|
 |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
hahaha sjajan komentar,ni sam ne bi bolje rekao  |
|
|
|
|
 |
caddy
Ukupno postova: 31 Spol:  Nebitno
|
Za glazbu će biti zadužen DJ B.A.D. aka Oligfreni, koji već godinam radi na jednom osječkom radiju. I draga Vesnice, čovjek zna šta radi.  |
|
|
|
|
 |

|
Ajme ali ok svako svoje zna mi se odlucili za Plan b ipak provjerena ekipa a bit ce i dosta retra.
Sve najbolje za novu 2011 svima na forumu |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
Ajme ali ok svako svoje zna mi se odlucili za Plan b ipak provjerena ekipa a bit ce i dosta retra.
Sve najbolje za novu 2011 svima na forumu
|
a šta bi s jegerom? jel bi i njega popila? |
|
|
 |

|
Ne bili smo tamo i bit ce ga u potocima |
|
|
|
|
 |
mali R
Ukupno postova: 40 Spol:  Nebitno
|
Draga Vesnice odnosno Laseru evo ti i dokaz si ti VJ Laser i da spamaš po ovom forumu:
|
|
|
|
|
 |

|
SUPER sad sam i dj-ica,ajde dajte me malo aganzirajte,dali se tako kaze ili ne.radim samo da radim,ali samo retro.
Ma super stvarno VESNICA,da eto vidite to je moj rad,e sad samo da to netko skuzi i EVO posla
DA ja sam ta vesnica,ajde ponude,radimo da radimo
Ma stvarno ovi forumi gdje se netko skriva iza nekoga nekim NICK-om,stvarno nam smisla.
Nema smisla da se i neka negativen ili previse pozitivne stvari,za neke dogadjaje,samo izbrisu.
MA svima Vama ljepa i sretna nova 2011,od vase dj-ice,najgore osobe s ovoga foruma... ili sto vec znam,ali stvarno svima Vama najbolje i vidimo se u PLANU B
PS. MIX JE DOBAR ALI JE MALO LOS ZVUK ali i slika
VESNICA |
|
|
|
|
 |
 |
|