A gospodine de Bilko ispričavam se ako sam vas uzrujao. Ovo se obavljalo ispod mog kuhinjskog prozora u središtu grada. Pa sam to shvatio osobno, naime to Vam je kao da ja defeciram po tvom dvorištu.
debeli, svaka čast. kontam da ta cura više neće srat pod tuđim balkonima. jedno govno manje. a opet, ne vidi se tko je, tako da i nije nekakva katastrofa za tu curu. nadam se samo da ne naletim ma nju subotom.
@debeli daj nam malo više pojedinosti o tim trenucima od kojih zastaje dah, jesi imao tremu, kako si se prikradao, kako si uopće primjetio (zvuk ili miris?), reakcija na FLASH (paničan bjeg sa tajcama na koljenima?).....stvarno škrtariš na detaljima.
@siro, zapravo, meni sama fotka i nije nesto skandalozno. Svi mi kenjamo, jedino sto je ovo finjak riba, pa je u skladu s tim i kenjala na beton, a ne u grmu kao sav normalan svijet. E, to je ono sto ju diskreditira. Bitno samo da nema naviku sranja po betonu...imam velik balkon... ;-)
@debeli, ne drzi nas u naizvjesnosti, picko dramaturgije... reci kako je reagirala na flash!
@debeli, ne drzi nas u naizvjesnosti, picko dramaturgije... reci kako je reagirala na flash!
ops:"> Dama je ostala bez texta, ali je zato dodavačica papirnatih umrla od smijeha.
Mislim da ona zna da je na forumu, to sam joj najavio poslije flasha!
Neka je to objavljeno. Pa ne može se tako ponašati! Nemam namjeru iživljavati se, ali WC je udaljen samo deset metara. Gospođica valjda više voli prirodu, nego klonju.
Eto toliko.Btw, sve više mi se sviđa što ima ljudi koji uočavaju problematiku.
Živilo digitalno doba
valjalo bi izvući neke pouke, zaključke itd...
skloni smo, a ponajviše žene, laskati svojoj taštini i trošiti vrijeme na sebe... ali ni jedna ne bi priznala:
DA, JA SAM P.Š. I OBAVLJAM VELIKU NA SRED STAZE.
vrijeme je da demistificiramo žene i raskrinkamo taj pamfletni feminizam.
vrijeme je da odjebemo onu frustriranu pravobraniteljicu za ravnopravnost spolova kojoj se ne smiju davati komplimenti jer je to seksizam.
I njihovi supcici pjevushe serenade pod prozorom... debeli, mozda te htjela zavesti?!
Sada si me doveo u nedoumicu Mungoše Leteći. Ako neko negdje vidi djevojčicu da opet negdje sere, neka joj poruči da joj je sve oprošteno. Kiša je oprala beton, sva su sranja nestala, žudim za ponovnim susretom, nabavio sam kameru Sony sa reflektorom.
aaaaaaaa, koje dzubre od zene.....pa fino ti je zagnojila ispod prozora
Da bude stvar potpuna,dok je krmaca srala ti si nju s prozora trebao zapisat po glavi....hebiga kad zivis blizu benze
@hummin, i ova slika nas uci da covjeka, pa cak i ovu finu fufu, zivot natjera na cinjenje stvari koje smo smatrali nepojmljivima. Dam se kladiti da je ista riba sutra na spici u drustvu potegla pitanje odvratnih barbara sto kenjaju po grmlju, a ne po WCima kafica, kao sav ostali normalan shpitza svijet. ;-)
@8, da, ali to onda ne bi bila urbana prica. Zapravo, vise ni sam ne znam jel' bolje sto je kenjala na beton, ili da je se oko grma istovarila. Sve ima svoje prednosti i mane. Kako god bilo, Bill ima istancano oko za detalje i dobro je uocio puzavac na balkonu Debelog.
Leteći!
Nisam čuo kultivator, nego nju kako zapomaže asistentici sestro daj mi još! Pomislio sam da se ispod odvija hitna operacija (slijepog crijeva), pa sam im htio dati dodatno osvijetljenje. Fuk´ otkad sam presto pušit nemam više šibica, pa sam dohvatio fotić. Mora da sam nešto krivo stisno i eto sad je dostigla planetarnu popularnost
Leteći!
Nisam čuo kultivator, nego nju kako zapomaže asistentici sestro daj mi još! Pomislio sam da se ispod odvija hitna operacija (slijepog crijeva), pa sam im htio dati dodatno osvijetljenje. Fuk´ otkad sam presto pušit nemam više šibica, pa sam dohvatio fotić. Mora da sam nešto krivo stisno i eto sad je dostigla planetarnu popularnost
Čini se da su to bile prave porodiljske muke, pa mogao si kao veterinar priskočit u pomoč mjesto babice.....navodno imate neki alat, embriotom.
HA priatelju, pobjegla je ko prepelica.
Willy kontaš da sam popunjen nije mi ovo nadimak bez veze. Da sam skočio s prozora možda bi stao u "kolač", i onda bi najvjerojatnije natuko lakat. Takav zasran bi završio kod omraženih liječnika, koji bi mi rekli da nije sport za debele veterinare. Ondak bi ja popizdijo i ... Dovoljno je što sam zaustavio curu u vremenu i prostoru, te to podijelio sa Vama
Mozda su to tihotapke za jednokratnu upotrebu. Ono, shit-n-drop!
ne mogu vjerovati, bas dobar naziv, trebalo bi patentirati i fotku staviti kao reklamu sa textom: "ako vas slucajno potjera... don't worry... shit-n-drop...."
ili tako nesto... pa da glupaca nije mogla neki wc pronaci
odakle ti samo tako nesto pada na pamet?
ne mogu vjerovati, bas dobar naziv, trebalo bi patentirati i fotku staviti kao reklamu sa textom: "ako vas slucajno potjera... don't worry... shit-n-drop...."
A jesi lagana na kategorizaciji....
Sta ti mislis koliko WC-a i gdje konkretno se moze pronaci u Osijeku, kad te pritjera???
jeste li vidjeli na tv-u da su u nekoj od zemalja u kojima žive ljudi kosih očiju postavili javne pisoare slične ružičastim telefonskim govornicima na ulice. ipak se malkoc bune na smrad.
Sta ti mislis koliko WC-a i gdje konkretno se moze pronaci u Osijeku, kad te pritjera???
mislim da se uvijek moze naci, pa makar uletjela u nekakav kafic ili nesto sl., a ne ljudima pod prozor... mozda stvar odgoja... osim toga (cisto informativno) ja ama bas nista nisam kategorizirala... ni na kraj pameti mi bilo
mislim da se uvijek moze naci, pa makar uletjela u nekakav kafic ili nesto sl., a ne ljudima pod prozor... mozda stvar odgoja... osim toga (cisto informativno) ja ama bas nista nisam kategorizirala... ni na kraj pameti mi bilo
kad kazes glupaca....to je hm tesko reci kad je prisha...;-)
analogijom - po tome bi svaki muski koji pisha bilo gdje bio glupan???
aj dobro
ima nesto i u tome, pa bas mogla je nekakav grmic potraziti... mozda sam bila malo pre gruba, bilo je i grubljih komentara od ovog mog.... sta ces, znas kak' se kaze: s'kim si takav si...
A i ti si lik (btw. registriraj se na siteu, pa onda uvijek pisi pod istim nickom). Nije riba glupaca zato sto joj se prikenjalo po noci dok ne rade kafici u blizini.
Mene jedino fascinira kako jedna takva fina, uredna, mirisljava fufa kenja nekom pod prozor, a da se na cugi na promenadi prica o kenjanju pod prozorom, dam se kladiti da bi prva rekla da sve takve treba rascereciti ludim konjima...
Mora se uvesti reda u stancanje kikirikija, ne zelimo valjda potonuti kao Yuga onomad. Uostalom, danas su krediti s valutnom klauzulom, tako da bi nas inflacija skupo kostala.
Gemi[kikiriki] = Gemi[kikiriki] - 5;
Ajde, ajde, nisi zrtveno janje, ionako grcas u kikirikiju koji si zaradila najavama i novostima. A i za tebe kikiriki ionako ne vrijedi (citaj: neces imati posebne koristi od njega kada se na njega bude gledalo ;-)) jer si dio uzeg Osijek031.com teama.
A i ti si lik (btw. registriraj se na siteu, pa onda uvijek pisi pod istim nickom). Nije riba glupaca zato sto joj se prikenjalo po noci dok ne rade kafici u blizini.
Mene jedino fascinira kako jedna takva fina, uredna, mirisljava fufa kenja nekom pod prozor, a da se na cugi na promenadi prica o kenjanju pod prozorom, dam se kladiti da bi prva rekla da sve takve treba rascereciti ludim konjima...
Naravno, to je moje misljenje. ;-)
pa dobro de, ajmo se sad vrijedati... bas si zgodan... bit ce da nisi svjestan koliko je tvoja recenica kontradiktorna; "fina, uredna, mirisljava".... pa onda pod prozor, bas i ne pase, zar ne? A uostalom, njena sramota...
osim toga danas sam for the first time na forumu, a nisam se jos sjetila nekog dobrog nicka... i jos kad bi znala sta znaci "rascereciti" mogla bih ti mozda dati adekvatan odgovor... ajd' pojasni mi...
Naravno, to je moje misljenje. ;-)
pa dobro de, ajmo se sad vrijedati... bas si zgodan... bit ce da nisi svjestan koliko je tvoja recenica kontradiktorna; "fina, uredna, mirisljava".... pa onda pod prozor, bas i ne pase, zar ne? A uostalom, njena sramota...
osim toga danas sam for the first time na forumu, a nisam se jos sjetila nekog dobrog nicka... i jos kad bi znala sta znaci "rascereciti" mogla bih ti mozda dati adekvatan odgovor... ajd' pojasni mi...
A i za tebe kikiriki ionako ne vrijedi (citaj: neces imati posebne koristi od njega kada se na njega bude gledalo ;-)) jer si dio uzeg Osijek031.com teama.
Leone, ne budi zao prema svom timu. oni su najžuljevitije zaradile svoje kikirikije. ili možda bolje da šutim dok i mene ne kazniš
@no name, a bas si lik. Ajd' jos jednom procitaj moj post, a usput procitaj i moje ostale postove. Nemoj odmah sve na prvu loptu. Ushtopaj ponekad, promisli...
Btw. "raščerečiti" je jedna stara vjestina razdvajanja ljudskih organa od matice tijela bey pomoci medicinskih instrumenata. Obicno su se koristila 4 konja, svaki za jedan ud (da, da, cak i kod muskih) odnosno za svaku stranu svijeta. Uglavnom, nije neka lijepa slika kao sto danas na kirvajima imas ringispile i secernu vunu.
uuuu, ovo je bilo nisko. misliš da bi ta cura bila toliko hrabra da se upusti u komentiranje? možda ju je netko i ispravno identificirao pa joj rekao, ali vjerojatnije je da se pokrila ušima i pokušava što dublje potisnuti tu traumu ops:">
sorry, debeli, kužim da i ti imaš traume zbog tog događaja
@D, mislim da je slika taman mutna da se riba ne moze identificirati. A i bolje da ne moze. Bitno je identificirati djelo, taj model ponasanja. I japanke. Da, svakako japanke, one su kljuc. ;-)
@Gemi, pa da. Samo je ujutro trebao pokupiti uzorak i odnijeti na DNA analizu. Sigurno bi, pored otiska japanke nasli i DNA otisak sumnjivice.
I onda riba za jedno 10 godina ide obnoviti osobnu, standardno joj uzmu uzorak DNA, usporede s bazom nerijesenih prekrsaja i na salteru joj ljubazna gospodja priopci da osobnu ne moze dobiti dok ne plati globu za kenjanje pod prozorom. ;-)
Dobro da si nam obznanila Gemi.Država strahovlade svakim danom sve više i više nalazi hrpu penala za naplatu svojeg (ionako neotplativnog) javnog duga..Znači trebamo biti jako dobro informirani,budući da ne primamo saborsku penziju od 14.000 kn i jer nismo drkali kurac u saboru godinu dana, da možemo sad drkati do smrti (recimo sa jedno 45 g.)u penziji.Njezini podanici pokorno izdvajaju ogromne postotke svojeg osobnog dohotka da bi svoj "neposluh" ispaštali (onomad primjerice,kad popiješ jedno pivo)
I ZATO...
NE VOZI AUTO KAD SI POPIO 1 PIVO AKO ŽELIŠ DA TI DJECA UJUTRO IMAJU ZA DORUČAK
NE VOZI AUTO 10 % PREBRZO AKO HOĆEŠ IĆI I IMAT ZA MORE
NE PIŠAJ PO NOGOSTUPU, AKO HOĆEŠ SUTRA IMAT ZA KLOZET PAPIR..
Gemi
Ma kontam...
Ajmo u digresiju malkice...Znas li da je kazna komunalnog redara za ovaj cin preko 1000 Kn?
uuuu, ovo je bilo nisko. misliš da bi ta cura bila toliko hrabra da se upusti u komentiranje? možda ju je netko i ispravno identificirao pa joj rekao, ali vjerojatnije je da se pokrila ušima i pokušava što dublje potisnuti tu traumu ops:">
sorry, debeli, kužim da i ti imaš traume zbog tog događaja
"D" ja sam ti u biti jedan bolestan i poremećen gad. Ovo sam duže vrijeme planirao doduše neki mužjak je bio meta. Hoću ti reći da ova s*anja pod prozorom nisu pojedinačni slučajevi. Eto sad vidiš koliko su ljudi hrabri
@no name, a bas si lik. Ajd' jos jednom procitaj moj post, a usput procitaj i moje ostale postove. Nemoj odmah sve na prvu loptu. Ushtopaj ponekad, promisli...
Btw. "raščerečiti" je jedna stara vjestina razdvajanja ljudskih organa od matice tijela bey pomoci medicinskih instrumenata. Obicno su se koristila 4 konja, svaki za jedan ud (da, da, cak i kod muskih) odnosno za svaku stranu svijeta. Uglavnom, nije neka lijepa slika kao sto danas na kirvajima imas ringispile i secernu vunu.
Leteći misliš li da su ti konji patili, bikoz su im vezali štrikove za repove i udarali po sapima. Mislim da su rasčetvarali neistomišljenike tadašnje politike protiv svoje volje
"D" ja sam ti u biti jedan bolestan i poremećen gad. Ovo sam duže vrijeme planirao doduše neki mužjak je bio meta. Hoću ti reći da ova s*anja pod prozorom nisu pojedinačni slučajevi. Eto sad vidiš koliko su ljudi hrabri
pod tvojim je prozorom dakle ono što kažu "ovo je mjesto gdje su se i najhrabriji usrali"
pod tvojim je prozorom dakle ono što kažu "ovo je mjesto gdje su se i najhrabriji usrali"
Možda sam jučer skinuo veo tajni sa identiteta dame nekontrolirane peristaltike, na gradskim bazenima, iste tihotapke, ista "frizura", a ja bez digitalca, smola!
Možda sam jučer skinuo veo tajni sa identiteta dame nekontrolirane peristaltike, na gradskim bazenima, iste tihotapke, ista "frizura", a ja bez digitalca, smola!
Tihotapke,a ne nanule..znači bila je zatečena in flagranti, a corpus delikti (sa vjerojatno kojom fekalijom i motornim uljem na đonu) i dalje fura po bazenima..
Tihotapke,a ne nanule..znači bila je zatečena in flagranti, a corpus delikti (sa vjerojatno kojom fekalijom i motornim uljem na đonu) i dalje fura po bazenima..
U svezi tihotapki, u subotu sam sa ženom bauljao po Arkad-u u Pečuju. Kad ono u jednoj trgovini u izlogu dotične tihotapke na sniženju stoje 89 Ft. I mi naravno odlepili od smijeha, a mađarica onako zgodna s upitnikom iznad glave pita "Teshik!"
Što misliš,sretneš tu ribu u zagrljaju sa nekim tipom u kinu.Oni sjede iza tebe,a ti se okreneš do nje i pitaš:"Oprosti jesi ti ona riba koja je imala kenjaru kraj benze u roza tihotapkama prije jedno 2 tjedna?"
Na to ti ona odgovori npr:"Kako možeš biti tako perverzno vulgaran?"
A ti joj onda pokažeš Debeli fotku sa digitalnca,pa tipu kažeš:"Sigurno si ti birao boju u Arkadu??"
Što misliš,sretneš tu ribu u zagrljaju sa nekim tipom u kinu.Oni sjede iza tebe,a ti se okreneš do nje i pitaš:"Oprosti jesi ti ona riba koja je imala kenjaru kraj benze u roza tihotapkama prije jedno 2 tjedna?"
A ti joj onda pokažeš Debeli fotku sa digitalnca,pa tipu kažeš:"Sigurno si ti birao boju u Arkadu??"
Kak me sad već cimaš za jezik ;-)
već ti rekoh o čem se radi...uhhh
Evo, od sada obećavam da dijelim kikiriki bez prethodne obavijesti. Svaka donacija vam se evidentira na mail, pa pratite!
I od mene imaš 10 komada Nakaradni.Dobro došao na site
evo, baš došo, vidim kikirikiji se napunili i ugodno se iznenadio. zahvaljujem!
a za debelog i sve ostale naoružane fotićem. obećajem mnoštvo kikirikija ovisno u vrsti fotografije i izgledu foto-modelice:
uriniranje 2-5
"teža" nužda 5-10
sise u prvom planu 10-15
dobra maca golog dupeta 12-15
dvojica na jednu 20-25
jedan na dvije 22-30
incest 30-40
lezbo show minimum 49(koliko sad imam)
sve zajednu u paketu (dajem sve što imam i dodatnim postanjem ubacujem po jedan kikiriki do kraja tekućeg mjeseca)
nebi htio sad nabrajati i neke parafilije jel ipak ni sam nemam još dovoljno kikirikija
...jako teško da će bilo tko ovo uhvatiti objektivom..još teže da će se to desiti negdje u Osijeku..
--Za lovce moja preporuka- čekajte skrivećki u šašu negdje na izlaznim stepenicama Olimpijskog bazena (hi,hi)
- Ima jedan tehnički problem,naime:ako nemate teles min. 70-210 mm. ili još bolje 100-300 mm. nemojte ni pokušavati biti negdje blizu,jer vas vlasnica guzice može (ima pravo) tužiti na sudu i po mogućnosti onda želi izmusti neke novce..
Ljudi ako ste zainteresirani imam par fotki iz studentskih dana. Ne brinite u boji su (hehe).
Naime slikao sam svoje pacijentice nage. Doduše nisu neke ljepotice, al nisu ni loše. Ako ste zainteresirani, budem ih scaniro pa ih stavim na forum
kad čovjek pogleda naslov topica pomisli da će dobiti uvid u neke (ne)znamenitosti Osijeka, a kad ono riječ je o pogledu s jednog prozora i nogama od ovce
Čuj znamenitosti Osijeka mogu se pogledati u Osječkome ljetopisu (ili kako ono već bijaše),a male,sitne,ljekovite gadosti,u kojima svi uživamo plasiramo tu
D
kad čovjek pogleda naslov topica pomisli da će dobiti uvid u neke (ne)znamenitosti Osijeka, a kad ono riječ je o pogledu s jednog prozora i nogama od ovce
Kad smo vec kod znamenitosti, zna li tko kako stupiti u kontakt s osobama koje se kontaju u znamenitosti Osijeka i koje bi znale ispricati pricu o proceljima koja stoje mirno i sutke promatraju kako prelaze u zaborav?!
Odlično Debeli,naime ja mislim da je to stvar lokalnog patriotizma a i lokalnog kolektivnog integriteta sebe nazivati Essekerom..
Kao što starosjedioci Zagreba sebe nazivaju Purgerima..
debeli
Gemi
A da pitas ove sto se deklariraju kao Essekeri? ;-)
Hihihi
To eve ti kikiriki.
Zbog takvih se više ne proizvodi Esseker pils
Odlično Debeli,naime ja mislim da je to stvar lokalnog patriotizma a i lokalnog kolektivnog integriteta sebe nazivati Essekerom..
Kao što starosjedioci Zagreba sebe nazivaju Purgerima..
Ma burajz "purgerima" sebe nazivaju oni koji nemaju veze s tim. Slušaj samo Bandića, pogledaj sjever kad je dinamu u Gradskom, purgeri iz Đakova i Baranje sramota. Ja mislim da su ESSEkeri oni koji su za rata zdimili u susjedstvo pa su ih tamo zvali tako. Sada su se vratili s tim nadimkom, pa misle da je u redu reći da su građani višeg reda, jer su ratna razaranja Osijeka gledali sa sigurne udaljenosti. Hjoj opet sam se nanerviro
Turboekskluzivno!
Na mail redakcije smo primili video pokajanje navodno osobe s fotografije.
LOOOL! ovo ne moram ni skinuti, znam o cemu se radi...(Andja) e da sam se prije sjetio ja to poslati...
uglavnom Leone..imam ja jos filmica iz te kolekcije i mogu ti rec da ih malo malo gledam s ekipom..postali su kultniji od Bobe iz Gospodara pedofila, "Slatke male" iz Kite u Billa i Stevana iz "Harry Pottera"...ako te zanima javi se pa ti ih posaljem nekako
Leon
Mislis kao "Revange of the Shith?"
ROTFLMAO (Debeli je ovaj sa zelenim light-sabre-om)
Ljepi pozdrav svima..Veza bila sjebana do daljnjega..nis mogo uć ni pod razno...
utipkaš osijek031.com i dobije kurac ..ono Web page can not be desplayed
nešto se previše pravdaš za nekog ko nema problema
thanx for support Bonney nije mi se dalo uopce mu odgovarat na tu njegovu paniku i odmah upiranje prstom u nekog drugog, a ja se samo nasalio i mozda dao dobar savjet a uostalom radilo se o vezi na net hehe
Da je to moj problem ja bih znao za kamenice i lubrikante..Kad čovjek ima problem onda traži rješenje za svoj problem.Očito DA SI TI TRAŽIO NAČINE KAKO IZLJEČITI SVOJ PROBLEM,JER ja nisam niti znao za ovo gore (osim za viagru,ali o njoj svi toliko pričaju bez da ih se pita,pa se čovjek upita koliko ljudi koristi viagru)
William H. Bonney
desperadosx
iawgoM
desperadosx
Veza bila sjebana do daljnjega..nis mogo uć ni pod razno...
ako ti je to jedini problem u vezi onda se to rjesava ili kamenicama (školjke) ili viagrom ili lubrikantima
Pa vidi,
nikada sa "tim" stvarima nisam imao probleme,ali očito da si ti jako dobro informiran i da znaš sve o tome, pa se mogu upitati..
nešto se previše pravdaš za nekog ko nema problema
Zašto misliš da sam ja igdje kategorizirao nekog kao prijatelja ili neprijatelja.Ljudi iz mojeg odnosa mogu zaključiti koliko sam sa nekim dobar.Što se Mraka tiče,ja ga uopće ne držim za lošu osobu.Pitanje:kako znaš da JA NISAM MRAK????? ILI NETKO DRUGI SA DRUGIM PSEUDONIMOM???????
William H. Bonney
desperadosx
William H. Bonney
ili ti mrak baš i nije frend
Ma ne, sumrak mi je frend, a po noći spavam..
eh a do jučer si bio dobar s mrakom....oš da citiram?
Dakle, klines na ono "Profil" u headeru... onda ti se otvori stranica koja ima "tabbed" izbornik gdje pise "Javno", "MojRadniStol", "Profil", ...
Kliknes na taj "Profil" u tom tabbed izborniku...
Onda se otvori stranica koja s lijeve strane ima izbornike : "
Javne informacije
Osobne informacije
Kontakt podaci
Messengeri
Web informacije
Postavke profila
..."
Kliknes na Postavke profila i onda dobijes podizbornik Privatnost
Pitanje:kako znaš da JA NISAM MRAK????? ILI NETKO DRUGI SA DRUGIM PSEUDONIMOM???????[
neznam sto bi ti htjeo biti al Mrak nisi, nemash tu karizmu, uzak ti je rijecnik, emotivno si nestabilan, nemas smisla za humor, proziran si , naivan, socijalna intiligencija ti steka, ......sve u svemu nisi Mrak.
Očito da imaš niski IQ jer sam ti formulirao pitanje na taj način da si ga doslovno shvatio:naime kad smo kod mojeg smisla za humor,drugi kažu da je skroz O.K.,riječnik mi je takav da upotrebljavam dijapazon riječi sa kojim raspolažem,ti me ne bi razumio o čemu govorim,pa ti se prilagođavam,jadniče, a što se tiče transparentnosti,tvoj avatar već od samog starta odražava infantilni i nedefinirani karakter (unatoč poznijoj dobi).Što se tiče naive,ti si glup ako misliš DA BIH JA HTIO BITI MRAK.To bi ti možda htio,ali ja nemam idole u životu poput tebe.Emotivno sam vezan,ali ne i nestabilan,pa glupanima poput tebe to niti ne bih tumačio da me ovako javno nisu prozvali.Sve u svemu,ti si jedan JADNIK KOJI MISLI DA MU JE KRITIKA KONSTRUKTIVNA,A ONA SE U BITI BAZIRA NA INDICIJAMA,MISLIŠ DA TI JE SARKAZAM JAČA STRANA,ALI TO JE SAMO TVOJ OBRAMBENI MEHANIZAM JER NEMAŠ DRUGOG NAČINA JADNIČE..
William H. Bonney
desperadosx
Pitanje:kako znaš da JA NISAM MRAK????? ILI NETKO DRUGI SA DRUGIM PSEUDONIMOM???????[
neznam sto bi ti htjeo biti al Mrak nisi, nemash tu karizmu, uzak ti je rijecnik, emotivno si nestabilan, nemas smisla za humor, proziran si , naivan, socijalna intiligencija ti steka, ......sve u svemu nisi Mrak.
Vise je nego ocito da je ovih dana pun mjesec. ;-)
Vani je zahladilo, ali to nije razlog za lozenje vatrice po forumu. Podjebavanje dozivljavajte kao podjebavanje, a ne smrtnu uvredu. S koje god strane dosla. Vise kreativnosti, a manje nervoze i vracanja na prvu loptu.