Đorđe Balašević i Kao rani mraz: karte su raspradane! + [ponuda i potražnja ulaznica]

Osijek

Đorđe Balašević i Kao rani mraz: karte su raspradane! + [ponuda i potražnja ulaznica]

[20.06.2012.] Balašević ponovo u Slavoniji... a Osijek?

[09.11.2010. 15:40] Kako doznajemo od agencije ''Golf'', koordinatora eventa ''Đorđe Balašević & Panonska mornarica"' za Osijek, sve ulaznice za ovaj event su rasprodane!

U sjedište organizatora, tvrtke Thorax Promotion, došla je informacija kako su se ulaznice za koncert i za premijeru filma rasprodale u rekordnom roku, za svega nekoliko sati, što se doista ne pamti. Da za koncert Balaševića i film vlada ogromno zanimanje bilo je jasno i po rekordnom učešću korisnika u Facebook shareanju, Facebook eventu i po rekordnom broju prijava u nagradnoj igri - preko 3800 zaprimljenih prijava.

Thorax Promotion i agencija Golf se zahvaljuju svima koji su sudjelovali u realizaciji ovog događaja, a ponajviše publici te vas izvješćuje kako će se u narednih nekoliko dana razmotriti mogućnost realizacije još jednog termina u Osijeku, kako bi svi oni koji nisu uspjeli na vrijeme osigurati svoje ulaznice ipak mogli posvjedočiti ovom spektaklu. O svim detaljima ćete biti pravodobno izvješteni putem portala Osijek031.com.

Najava: Đorđe Balašević stiže u Osijek!

Vidi tko ide: Facebook event

[08.11.2010. 23:50] Točno je 23:50h, nagradna igra koja je oborila rekorde portala Osijek031.com po broju prijavljenih - završena je.

Konkurencija je bila zaista velika, ali samo šest sretnika osvojilo je ulaznice za premijeru filma Đorđe Balaševića „Kao rani mraz“ ili koncert koji će se održati 28. studenog 2010. godine, u dvorani Gradski vrt.

Nagradna igra

Osijek031.com poklanja 3x1 ulaznicu za film 'Kao rani mraz' i 3x1 ulaznicu za koncert, a sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac ispod i kliknuti na "Like" ispod naslova ove najave:

Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:
Premijera filma "Kao rani mraz"
Vedran Juroš
Martina Ivanković
Andrej Dorić

Koncert
Tatjana Đurita
Ivana Ujlakoš
Petar Novoselac

Ukoliko niste imali sreće s nagradnom igrom, za nešto manje od deset minuta, službeno počinje Internet prodaja ulaznica putem web stranice Eventim.hr, dok prodaja na prodajnim mjestima kreće ujutro u 8:00h.
Više informacija o ulaznicama: Đorđe Balašević i Kao rani mraz: cijena ulaznice + prodajna mjesta

Dobitnici će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju ulaznice. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnicima želimo odličan provod, a ostalima više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!

Đorđe Balašević premijerom filma "Kao rani mraz" i koncertom obilazi Hrvatsku.

Đorđe Balašević & Panonska mornarica Tour u Osijek stižu u petak 26. studenog 2010. godine, dan prije nego će se održati premijera filma "Kao rani mraz". Već sljedeće večeri u nedjelju 28. studenog 2010. godine, Đorđe će održati koncert u dvorani Gradski vrt. Više informacija o ulaznicama: Đorđe Balašević i Kao rani mraz: cijena ulaznice + prodajna mjesta

Povijesni medij

Dobitnike ćemo objaviti 08. studenog 2010. u 23:50. Internet prodaja putem web stranice Eventim.hr kreće točno u ponoć 9. studenog 2010., dok prodaja na prodajnim mjestima kreće isti dan u 8:00h. Više informacija o ulaznicama: Đorđe Balašević i Kao rani mraz: cijena ulaznice + prodajna mjesta

Pročitajte i....
[05.11.2010.] Đorđe Balašević i Kao rani mraz: Nagradna igra!
[03.11.2010.] Đoletov šarm osvojio sve prisutne!
[03.11.2010.] Đorđe Balašević i Kao rani mraz: cijena ulaznice + prodajna mjesta
[21.10.2010.] Najava Đoletovog koncerta obara rekorde!
[20.10.2010.] Đorđe Balašević stiže u Osijek!
Jel mi se cini ili se samo za Osijek (od tri grada - Zagreb, Split, Osijek) karte ne mogu kupiti za odredeno mjesto?

Budu li uopce oznake mjesta na karti ili "tko prvi dode i sjedne/ostavi torbicu" princip?
Ulaznica za film više nema.
Redakcija 031

Ulaznica za film više nema.

pa kad prije??

a jesu li numerirane karte/mjesta ili nisu??
a moze se bukirati kad se ode na plan dvorane. :S
ima još karata i za film, ja upravo kupila dvije

Re: Đorđe Balašević i Kao rani mraz: Nagradna igra je završena!

Ulaznica za koncert još uvijek ima, ali za film ih je nestalo (povremeno se pojavi koja, vjerojatno kako drugi odustaju ili sl.)

Ulaznice za film
Povijesni medij

Ulaznice za koncert [istok]
Povijesni medij

Ulaznice za koncert [parter]
[nema ulaznica]

Ulaznice za koncert [zapad]
Povijesni medij
Ako ih ponestaje na eventimu, ne mora značiti da ih nema na ostalih 20 prodajnih mjesta u Osijeku?!
Filip.

Ako ih ponestaje na eventimu, ne mora značiti da ih nema na ostalih 20 prodajnih mjesta u Osijeku?!

Istina. Ulaznica ima na još nekim prodajnim mjestima, ali i tamo munjevito nestaju.
Imam za prodati jednu ulaznicu za koncert, zainteresirani javite se na PM.
trauma_os

ja kupio ali za stajanje ... a sjeo bi :( ... jel ima netko da bi stajao a ima za sjediti ?
Ingo

trauma_os

ja kupio ali za stajanje ... a sjeo bi :( ... jel ima netko da bi stajao a ima za sjediti ?

Ja imam za čučanje.
[09.11.2010. 15:40] Kako doznajemo od agencije ''Golf'', koordinatora eventa ''Đorđe Balašević & Panonska mornarica"' za Osijek, sve ulaznice za ovaj event su rasprodane!

U sjedište organizatora, tvrtke Thorax Promotion, došla je informacija kako su se ulaznice za koncert i za premijeru filma rasprodale u rekordnom roku, za svega nekoliko sati, što se doista ne pamti. Da za koncert Balaševića i film vlada ogromno zanimanje bilo je jasno i po rekordnom učešću korisnika u Facebook shareanju, Facebook eventu i po rekordnom broju prijava u nagradnoj igri - preko 3800 zaprimljenih prijava.

Thorax Promotion i agencija Golf se zahvaljuju svima koji su sudjelovali u realizaciji ovog događaja, a ponajviše publici te vas izvješćuje kako će se u narednih nekoliko dana razmotriti mogućnost realizacije još jednog termina u Osijeku, kako bi svi oni koji nisu uspjeli na vrijeme osigurati svoje ulaznice ipak mogli posvjedočiti ovom spektaklu. O svim detaljima ćete biti pravodobno izvješteni putem portala Osijek031.com.

josephine01

Ingo

trauma_os

Ja imam za čučanje.

daš mi za čučanje ja ti dam za stajanje?
b0o

josephine01

Ingo

trauma_os

Ja imam za čučanje.

Imam dvije za sjedenje, a htjela bih zamijeniti za stajanje... moze? :)
Prodajem jednu kartu za koncert, ponude na PM, sistem - 'ko prvi njemu djevojka!!!
ima u video crossu u donjem gradu, sad stigle (18,00) oko 1000 kom!!!!! provjereno 031 506054
ispravak, 450 kom, ludilo , trk...ja nabavio 4 uhhh

Re: Đorđe Balašević i Kao rani mraz: ulaznice su rasprodane!

Dobro pa sam radio noćnu..... :shock:
Inače...... :cry:

al ajd u zadnji čas očito.......

YYUUPPII!!!!!!!!!!!!!!

Rasprodane i na eventimu......
Luzer13

ima u video crossu u donjem gradu, sad stigle (18,00) oko 1000 kom!!!!! provjereno 031 506054

sve su rezervirane u crossu :lol:
(u slučaju da još netko odluči po kiši motorom u donji grad 8) )
Prodajem 5 karata za Balaševićev koncert, 200kn.
Po mogućnosti da ih sve riješim još večeras:

091 894 12 12
ili
098 169 22 69

Tražiti Igora!
jel ima netko kartu za film i mijenja li itko kartu za sjedenje?? ja imam za stajanje...šmrc :)
punjena paprika

jel ima netko kartu za film i mijenja li itko kartu za sjedenje?? ja imam za stajanje...šmrc :)

mijenjam samo ako imas 2 stajace jer imam 2 sjedece... ako imas samo jednu, onda nista... ;)
Igor_Vno

091 894 12 12
ili
098 169 22 69

Tražiti Igora!

Prvo, ovo je prekršaj, da Bog da ti na vrata došao murijak u civilu.

Drugo, sram te i stid može biti! Osobno znam dvadesetak starijih osoba na minimalcu koje su doslovce mjesecima odvajale po 5-10 kn da bi uštedjele 160 kuna, samo da bi još jednom u životu otišle na Balaševićev koncert. Karte nisu vidjele.

Nadam se da će ti jednom u životu proraditi savjest.
http://www.fekaltribune.com/dorde-balasevic-otkazao-koncert-u-osijeku/

heh
KUPUJEM 2 ULAZNICE HITNO......POMOZITE LJUDI :)
Fermat86

punjena paprika

mijenjam samo ako imas 2 stajace jer imam 2 sjedece... ako imas samo jednu, onda nista... ;)

imam i 2 stajaćeee..javim ti sutra u inbox šta s tim može?? :)
hitno kupujem 1 kartu za koncert!!!!
pa citaj topic, nije da se ne prodaje :-)
ima netko tko bi mijenjao parter za tribine??
Inspektor Maska

Igor_Vno

091 894 12 12
ili
098 169 22 69

Tražiti Igora!

Drugo, sram te i stid može biti! Osobno znam dvadesetak starijih osoba na minimalcu koje su doslovce mjesecima odvajale po 5-10 kn da bi uštedjele 160 kuna, samo da bi još jednom u životu otišle na Balaševićev koncert. Karte nisu vidjele.

Potpisujem! Nisko i bezobrazno. Samo sam cekao kad ce ovakvi krenuti. Niti je kupio te karte, a lisio je druge i ima još obraza tražiti više. Bezobrazno. I onda se mio čudimo našim tajkunima i ratnim profiterima...
Ajd da si dao po istoj, ili NIŽOJ cijeni, ako ih već nisi kupio. Zarada ti je svejedno tu. Ljudskoj pohlepi nema kraja...
P.S., @ Igor_ Vno ako je 200kn za cijeli paket od 5, kapa dolje:). Molim te dokazi da smo u krivu gore;-).
skoro_skorojevic

Inspektor Maska

Igor_Vno

091 894 12 12
ili
098 169 22 69

Tražiti Igora!

Potpisujem! Nisko i bezobrazno. Samo sam cekao kad ce ovakvi krenuti. Niti je kupio te karte, a lisio je druge i ima još obraza tražiti više. Bezobrazno. I onda se mio čudimo našim tajkunima i ratnim profiterima...
Ajd da si dao po istoj, ili NIŽOJ cijeni, ako ih već nisi kupio. Zarada ti je svejedno tu. Ljudskoj pohlepi nema kraja...

ja sam ocekivao da ce moderator obrisati ovaj post ....
meni bi isto trebale 3 karte.. :)
ako itko prodaje moze se na [email protected] javiti..

cekam ovo od 2002 kad je karta bila oko 50kn u zrinjevcu.. :@
Ako još netko ima 1 kartu za prodati, molim ga da šibne poručicu na pm
ili na [email protected]

Falaaa!
Suncica_DGO

meni bi isto trebale 3 karte.. :)
ako itko prodaje moze se na [email protected] javiti..

cekam ovo od 2002 kad je karta bila oko 50kn u zrinjevcu.. :@

ja mislim da je bila 100 kn. ne mogu se sad zakleti u to, ali sam prilično siguran. jedino ako je bilo više cjenovnih kategorija, ali mislim da nije.
Ak ima tko 2 (3 ak' je moguće) karte za prodati, nek' se dojavi na PM! Thanx!

Mijenjam dvije karte za stajanje sa dvije za sjedenje .
Naime kupovao sam na brzinu karte i nisam razmišljao o godinama ljudi kojima su kupljenje :) . Ovo se prvenstveno odnosi na Fermat86 ali i na druge koji su zainteresirani.

Inače bio sam na koncertu u Opatiji koji je na sličnu šemu (Panonska mornarica, tambure, scenografija), karta je bila mislim 220 kn, ali svaka kuna se isplati.
I meni dvije karte trebaju, ako tko ima. :)
JuraOS

Mijenjam dvije karte za stajanje sa dvije za sjedenje .
Naime kupovao sam na brzinu karte i nisam razmišljao o godinama ljudi kojima su kupljenje :) . Ovo se prvenstveno odnosi na Fermat86 ali i na druge koji su zainteresirani.

Evo samo da napomenem (ako se jos netko misli javiti) da sam karte vec zamijenila..
mjenjam cetiri karte za stajanje za cetiri za sjedenje
Prodajem 2 karte za istok, sve informacije na broj: 0998728468
Inspektor Maska

Igor_Vno

091 894 12 12
ili
098 169 22 69

Tražiti Igora!

pa čovjek hoće zaradit nemojte pljuvat po njemu tko vam je kriv što niste kupili kartu

meni treaju dvije karte il jos bolje cetri ak neko ima nek se javi tu PM.
AL JAVITE SE LJUDI JA SAM SAMOHRANA MAJKA,HRANIM DVOJE GLADNIH USTA PORED SVOJIH I BRINEM SE ZA BABU IZ SVOJE ZGRADE..POMOZITE MI DOBRI LJUDI
I ja bih karte, nažalost juče nisam bila u mogućnosti kupiti ih... :( Ako neko prodaje, trebala bih 2 karte)... Pa se javite na PM...
sele.moja27

Inspektor Maska

Igor_Vno

091 894 12 12
ili
098 169 22 69

Tražiti Igora!

pa čovjek hoće zaradit nemojte pljuvat po njemu tko vam je kriv što niste kupili kartu

Ja svoju kartu kupio odmah ujutro. zato mi je i krivo ako neki nisu mogli doci do nje zbog buducih preprodavaca koji gledaju zaraditi. Mislim, u redu snalažljivost, ali previše je previše.

pozdrav!
Prodajem 6 ulaznica(može i pojedinaćno) za koncert Đ.B trenutna cijena je 180kn , cekam jos par dana i tko bude ponudio najvise njemu prodajem.
javiti se na 091 788 7470
Ante.
Nalazim se u Osijeku.
ja bi trebala dvije karte..
meni trebaju cetiri karte...dobro može i tri....eto ako netko ima pet karata neka mi ponudi šest...jer kupit cu i sedam...u slucaju da netko prodaje osam karata onda mi ne treba niti jedna
e ako ima netko dvije za prodaju sam nek javi na PM!hvala
Ako netko prodaje dvije karte za 100kn neka mi se javi...hitno mi trebaju..

Re: Đorđe Balašević i Kao rani mraz: ulaznice su rasprodane! + [ponuda i potražnja ulaznica]

Kupujem 2 karte 092/2423 724

Molba u vezi koncerta Balasevica

Dakle, pojavio se problem, jer sam imao rezervirane ulaznice u jednom od prodajnih mjesta, ali kad sam dosao po ulaznice ostale su samo one za stajanje.
E sad moja molba je ako itko ima dvije ulaznice za sjedenje da bi bio voljan zamjeniti se sa mojim za stajanje. Ako je potrebno i nadoplatit cu nekome tko bi se htio zamjeniti.
Hvala.
a tolki je problem malo prolistat po forumu prije otvaranje teme na koju već ima četriipotisuceosamsto postova.
Ne vidim zasto je tebi sad bio problem stavit link na te teme gdje netko nudi ulaznice.
Igor_Vno

091 894 12 12
ili
098 169 22 69

Tražiti Igora!

ostale su još 2 karte koje dajem po cijeni od 150kn!

091 894 12 12 ili 098 169 22 69
najbolje zvati između 13:00 i 15:00!
Ljudi, 'ko prodaje 2 il' 3 karte nek' mi se javi na PM, zvao sam na broj ostavljen u replyu iznad, al' nitko ne odgovara...
Igor_Vno

Igor_Vno

091 894 12 12
ili
098 169 22 69

Tražiti Igora!

A sad su 150? Akcija, a?
Fermat86

b0o

josephine01

Ingo

trauma_os

Ja imam za čučanje.

Imam dvije za sjedenje, a htjela bih zamijeniti za stajanje... moze? :)

hej ja imam jednu za stajanje a htjela bi sjediti? zamjena?
Ako jos slucajno ima ulaznica, molim Vas da mi javite, nisam stigao prije postati jer sam se nadao da ce brat kupiti, kako je non stop u Osijeku, na kraju sam izvisio, tek danas mi je rekao da je bila uzasna guzva. Javite mi na PM ili [email protected], dase odmah dogovorimo gdje i kako cu Vam platiti, te preuzeti ulaznice. pozz
Ima li jos karata za koncert / film ???
Djakovo / Osijek, kupujem cim mi javite, samo recite kad, gdje i koja je cijena.
Pozz
ante87

pozdrav!
Prodajem 6 ulaznica(može i pojedinaćno) za koncert Đ.B trenutna cijena je 180kn , cekam jos par dana i tko bude ponudio najvise njemu prodajem.
javiti se na 091 788 7470
Ante.
Nalazim se u Osijeku.

jesu ostale mozda 3 karte i po kojoj cijeni??
Ako se ne varam, probao sam zvati na taj broj i cini mi se da su rasprodane, i ja jos trazim okolo. jer sumnjam da cu uspjeti naci ovdje. Navodno razmatraju da stave jos i koncert dan - dva poslije ovog, samo ne znam dokle su stigli sa razmatranjima. Ima li kakvih novosti po tom pitanju !?
poison_ivy

Ako se ne varam, probao sam zvati na taj broj i cini mi se da su rasprodane, i ja jos trazim okolo. jer sumnjam da cu uspjeti naci ovdje. Navodno razmatraju da stave jos i koncert dan - dva poslije ovog, samo ne znam dokle su stigli sa razmatranjima. Ima li kakvih novosti po tom pitanju !?

" Iako kruže glasine (čak i da je koncert već dogovoren), nije službeno potvrđeno da će biti drugog koncerta Balaševića u Osijeku. Potvrđeno je (danas) samo da se o mogućem drugom koncertu razgovara, a sve buduće informacije i eventualna potvrda koncerta ili njegovog neodržavanja će pravovremeno biti objavljena na portal...u Osijek031.com i putem ovog Facebook eventa. Pratite nas i dalje...¨
to je sa facebooka...znaci biti cemo jos obavjesteni:)
@ cranberries_1
- da, nadajmo se da ce biti i na osijek031 cim prije (za nas koji smo facebook-ofobicni) lo0l
jel ima netko to zeli mjenjati kartu sjedenje za stajanje?
Jos uvijek trazim dobru dusu koja bi zamjenila moje dvije stajace, za sjedece. Nudim nadoplatu.
Igor_Vno

Igor_Vno

091 894 12 12

098 169 22 69

Tražiti Igora!

Prodao sam sve!
sele.moja27

Inspektor Maska

Igor_Vno

091 894 12 12
ili
098 169 22 69

Tražiti Igora!

omg .... pa da je netko toliko zelio te karte rezervirao bi ih unaprijed a ne cekao dan poslje da ih uzme. Narawno da ce se prodavati za vise para kada je rasprodano. U zagrebu se prodaju za 800kn ....a tko ima 160kn ima i 200!

@ plavusaa
- istina
plavusa draga neki su rezervirali ali nazalost nisu dosli do karata..kako mogu nekome "prodat" 5 karata a uopce ne ide na koncert..malo se raspitaj pa ces shvatit neke stvari...
plavusaa

U zagrebu se prodaju za 800kn ....a tko ima 160kn ima i 200!

Od srca ti želim da kupiš kartu po 700 kn pa se možeš utješiti kako je u zagrebu 800,a ti dala "samo" 700.
tux

plavusaa

Od srca ti želim da kupiš kartu po 700 kn pa se možeš utješiti kako je u zagrebu 800,a ti dala "samo" 700.

Pa za Balasevica mi ne bi bio problem odvojiti. Ja sam isto rezervirala unaprijed, ali su prodane. Cijeli dan sam bila na eventimu da ih uzmem, ali isto nisam mogla. I onda sam zvala redom sva manja mjesta na kojima su se ulaznice prodavale i uspjela ih dobiti u Vinkovcima, otišla po njih u četvrtak. Sve je stvar koliko ti je stalo i koliko ćeš se potruditi.
tonka_21

plavusa draga neki su rezervirali ali nazalost nisu dosli do karata..kako mogu nekome "prodat" 5 karata a uopce ne ide na koncert..malo se raspitaj pa ces shvatit neke stvari...

Oke shvaćam ja šta želite reći. Ali šta ti znaš i taj dečko zašto je uzeo ulaznice, neki na taj način zarađuje, svako se snalazi na svoj način. Možda je i on 6 mjeseci skupljao novce da uzme ulaznice da može na njima zaraditi 200kn jer mu treba za nešto. Ja ne kažem, ljudi nemaju novaca, ne mogu si sve priuštiti, ali i ja sam za svoju ulaznicu odvajala i odrekla se nečeg desetog. Ali suludo je tražiti da se nakon rasprodanih ulaznica u roku sat vremena traže ispod cijene.
Marko Os

Jos uvijek trazim dobru dusu koja bi zamjenila moje dvije stajace, za sjedece. Nudim nadoplatu.

imam ja, pogledaj poruku :D
evo ja kupujem karte :) 2 komada

tko ima nek se javi u inbox :)
Trazim jednu ulaznicu za koncert djordja balasevica,po mogucnosti stajace mjesto

Ponude na PM

Re: Đorđe Balašević i Kao rani mraz: karte su raspradane! + [ponuda i potražnja ulaznica]

Karta! Karta! Tražim kartu :)
Nek se netko pohvali da ima za prodati :)
Ako tražite više od 200 kn ne trudite se... :P
tux

plavusaa

to su lovacke price. moze neko prodavat kartu i za miliun kuna i sta sada ?
ima u zagrebu za kupit i po 200kn ...
Joj a vidi ovih moralnih vertikala....

Jači kvači.
Još se uvijek traže dvije kare za sjedenje ( zamjena sa stajanjem) pa ako je netko spreman na razmjenu nek javi na pm

Re: Đorđe Balašević i Kao rani mraz: karte su raspradane! + [ponuda i potražnja ulaznica]

mjenjam tri karte za sjedenje u zamjenu za stajanje... :D
janegallagher

ima netko tko bi mijenjao parter za tribine??

mjenjam tri karte za tribine(zapad) za parter...
plava_vjeverica

mjenjam cetiri karte za stajanje za cetiri za sjedenje

može 3 ?? :D
Meni jos uvijek trebaju dvije za sjedenje. Dajem svoje dvije za parter + doplata koliko treba
Mijenjam 2 karte za 2 karte za sjedenje, moze i za stajanje, koje nemam, uz moju doplatu koliko treba, za novce
Marko Os

Meni jos uvijek trebaju dvije za sjedenje. Dajem svoje dvije za parter + doplata koliko treba

može razmjena? :D odg. u PM
Trebam 2 karte,molim sto prije svi zainteresirani da se jave
Trebam jednu kartu... :)
Ponude u inbox
ja imam kartu i za zagreb i za osijek.. ako ima neko za split nek se javi
kupujem 2 karte po nekoj relnoj cijeni ponude u inbox
Ako netko slučajno bude imao kartu viška i voljan ju je prodati za do 200 kn, može u inbox. :)
Molim vas, molim, molim, molim, ako netko ima 1 ili još bolje 2 karte za Balaševićev koncert u Osijeku, da mi se javi na pm, platila bih 300 kn po ulaznici, tj. karti, pretty, pretty please! Hvala!
punk urac

ja imam kartu i za zagreb i za osijek.. ako ima neko za split nek se javi

groupie? :D

dvije karte za parter na prodaju. info na pp
Kupujem 3 karte za stajanje za Balaševića u Osijeku. Ponude u inbox.
Imam 2 karte za parter... A želim one za sjedenje, ako neko hoće mjenjati... :)
Kupujem karte za koncert. Molim ponude u inbox.

Kupujem 2 karte za koncert,ponude molim u inbox
ja sam stopostotni invalid u kolicima
i dobio sam povlašteni
ulaz sa pratnjom na koncerte(zapadna tribina kat
postoje dva osigurana mjesta za invalidska kolica!")
bio sam već na: australian pink floyd tribute,
zdravko čolić, bajaga, oliver,
mišo
ono sve sam lafove obradio!:)
a za balaševića mi se organizatori ni ne javljaju!
bit ću pristojan i neću komentirati to sve u mom
(ko me zna jasno im je) monty python stilu!
... :):):)
kupujem kartuuu!!
Dajem 300 kn za nju!
Ponude u inbox...
ma ipak prepreprecjenjen je on!!!
ivek_os

precjenjen plus što mnogi se žele kurciti kako su bili na njegovom koncertu koji je bio rasprodan.....

to ti je ito kao što milion rvata ide na skijanje...a ne znaju si ni skije odabrati u trgovini....al ko ga jebe....bitno nek svi znaju da su bili na skijanju....
jebeš rvata koji ne ide na skijanje...iako kod kuce nema ni za kruh kupiti
ivek_os

Slažem se! Recimo, meni je Halid Bešlić 100 puta veća legenda od Balaševića, a za njegov koncert ne moraš dići kredit da bi bio prisutan. ;)
točno tako!
bar 500 ljudi će ići na koncert
koji znaju jedva deset njegovih stvari!!!
đorđe je od strane šire mase prenapuhan u stilu balkanskog wannabe boba dylana!
unatoč činjenici da je zbilja odličan songwriter
milionska masa kofol ifanova širom balkana ga je prepreprenapuhala!
poput neke kvaziblasfemične pojave!!!:)
Stella1989

ivek_os

Slažem se! Recimo, meni je Halid Bešlić 100 puta veća legenda od Balaševića, a za njegov koncert ne moraš dići kredit da bi bio prisutan. ;)

meni je recimo NK Osijek puno bolji od Cibone.
ivek_os

đorđe je od strane šire mase prenapuhan u stilu balkanskog wannabe boba dylana!
unatoč činjenici da je zbilja odličan songwriter
milionska masa kofol ifanova širom balkana ga je prepreprenapuhala!
poput neke kvaziblasfemične pojave!!!:)

ne bih se složio da ga je šira masa prenapuhala. široj masi, odnosno onima koji znaju tek desetak njegovih pjesama, on očigledno nije dovoljno zanimljiv da ga počnu ozbiljnije slušati, pa ne razumijem zašto bi ga onda napuhavali.
napuhavati ga mogu oni koji vole njegove pjesme i općenito opus, ali ga oni onda ne napuhavaju, nego mu pridaju onoliko pažnje koliko misle da zaslužuje. sad, druga je stvar što je takvih jako puno. :)

to da je prenapuhan govore baš ti koji ga inače ne slušaju i koji žele na njegov koncert, eto, da bi rekli da su bili.

ja idem zato što volim tu atmosferu koja bude na njegovim koncertima, pozitivnu energiju koju prenosi na publiku, osjećaj koji me drži još dosta dugo nakon tih 3 i pol do 4 sata koncerta. ne, balašević definitivno nije prenapuhan.
to get to the point,
volio bih otići na koncert!
samo mi je žao što mi se organizatori konca ne javljaju!
ali naravno
ipak smo u osijeku!
kuala slavompur!!!
ono kao invalid ne tražim diplomu etfa na dar
nego samo povlašteni ulaz u dio dvorane
predviđen za stopostotne invalide!
ne trebaju mi ni dati ulaznicu
nego samo da me osoblje pusti unutra!
Prodaje li itko jednu jedinu kartu za koncert? Molim vaaaas :(
ako ima isto neko za prodat pa jab otkupio jednu
ivek_os

ne trebaju mi ni dati ulaznicu
nego samo da me osoblje pusti unutra!

ja bi ovo isto ako može..
pa williame mislim da bi jedino karađiću i sličnima
poželio da im se desi tako nešto što se meni desilo!!!

pa ono inače smijem povlašteno ući u gradski vrt
zato jer sam imao najgoru prometnu prije tri godine
i ležao 3 mjeseca u najtežoj komi.. coma five
hvala svemiru što sam u tih pet posto ljudi koji se
ikada probude iz kome stupanj 5!!!

3 ulaznice stajanje mjenjam za sjedenje
imam jednu za tribinu zapad, oce netko mijenjat za parter? tj. sjedenje mjenjam za stajanje.

Mjenjam parter za tribinu - 2 ulaznice ...
Žena trudna, a koncert će vjerojatno potrajati.. 091/523-2036
I ja mjenjam 2 karte parter za tribinu... :)
pa eo ljudi, ja imam jednu, oce netko? imam tribinu, ocu parter.
Mijenjam 2 karte (parter) za dvije karte na tribinama.HITNO HITNO!!!! zvati na 0955312827
eo mene ko padobranca, imam tri karte za parter, ako bi netko zamijenio svoje tri karte za sjedenje sa mnom bio bih iznimno zahvalan.
neka se javi ovdje na privatnu poruku.

Prodajem dvije karte za večerašnji koncert, za stajanje, po nabavnoj cijeni, 160 kn/kom. Jedini uvjet je kupovina obje ulaznice.
Kuca

Prodajem dvije karte za večerašnji koncert, za stajanje, po nabavnoj cijeni, 160 kn/kom. Jedini uvjet je kupovina obje ulaznice.

ja bi uzela obje ako nisi već prodao
Amyy11

Kuca

ja bi uzela obje ako nisi već prodao

Imaš mail.
nije ništa došlo :( aj na PM
Amyy11

nije ništa došlo :( aj na PM

Nazovi 091 571 9351 ili 099 2516 813.

Imam kartu za Balaševića. Treba li nekome? :)

(ponude u inbox)

Imam kartu viska, parter, steta da propadne
prodajem kartu za Balaševića- stajanje!
350 kn!!
još malo pa nestalo!!! :)

Trebam dvije karte za Balaševića u Osijeku, ako netko prodaje molim da mi se javi na:
098/924-8486

prodajem dvije karte za koncert večeras, cijena 500kn po komadu
marin1010

A da sad... :hammer:

Ne slušam Balaševića niti planiram na koncert, ali ovo je previše! To je krađa, ništa drugo! :evil:
Stella1989

marin1010

Ne slušam Balaševića niti planiram na koncert, ali ovo je previše! To je krađa, ništa drugo! :evil:

pa zasto se onda zamaras s tim, lagano se opusti, i ne spamaj moj post
i da, to nije kradja, neko zakon ponude i potraznje
marin1010

Zato jer nikako nije uredu da tražiš tolike novce! A mislim da to i sam znaš, ali jednostavno koristiš to što bi ljudi na koncert, a karata više nema.

Zakon ponude i potražnje, kažeš? Ali povećanje cijene za 300 %???

To nije zakon ponude i potražnje, to je bezobrazluk!!

Samo se nadam da će ljudi biti pametni i ne dopustiti ovakvu krađu! :)
ja sam omogucio za dvoje sretnika da odu, po mojim uvjetima naravno, tko zeli, samo naprijed
kakva ponuda i potraznja.. ? :)

ima kaki torrent il nesto tako?
marin1010

ja sam omogucio za dvoje sretnika da odu, po mojim uvjetima naravno, tko zeli, samo naprijed

I novčanik će im ako odu na koncert, "po tvojim uvjetima", skakati od veselja - prazan, naravno. LOL

prodana karta... po nabavnoj cijeni... prodano osobi koja se prva javila na PM
marin1010

Stella1989

marin1010

.. to je samo kazneno djelo.
pos'o.
tpi

dvije karte na prodaju, stajanje, obje za 700 kn.
091 951 60 50.

haha, sretno ti s prodajom :)
tpi

091 951 60 50.

Ajd bar nije svaka 700 kn. :)
tpi

091 951 60 50.

Da bog da ti crko' televizor!
ma svaka čast korisniku Kuca koji je prodao po stvarnoj cijeni i omogućio dvjema velikim obožavateljicama da poslušaju Đoleta uživo..a nadam se da ovi koji nude za 500 i sl neće naći kupca i da će ih biti primorani za ispod cijene davati...
imam karte, pa nisam osobno pogođen, ali je stvarno bezobrazno koliko pojedinci traže za karte! nitko ne bi ništa rekao da zarade 50-ak kn po karti, pa čak i 100, ali su ovi iznosi toliki da bi se njima stvarno trebala pozabaviti i policija. o moralu neću ni pričati, nekima je on preapstraktan pojam da bi ga uopće shvatili.
marin1010

Životinje su najopasnije kad se u njima probudi čovjek!
marin1010

Stella1989

marin1010

Iskreno se nadam da ćeš biti u prilici policiji objasniti tvoju teoriju "ponude i potražnje".
heheh ... imam kartu i nedam je ni za iljadu kuna ! :bleh: :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff:
Ingo

heheh ... imam kartu i nedam je ni za iljadu kuna ! :bleh: :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff:

Pošteno !
hehe znao sam da ce ova tema otic u tom smjeru
a nemozemo nista protiv đibera uvijek ce ih biti. ove ponude su jos i dobre kako znaju bit stoka na nekim drugim dogadjanjima pa povecat cijenu iza 500% sto je najjace ljudi kupe :S
Prodajem kartu za Balaševića za 50 kn.
Alo?torrent?film?
evo, i ja sam se odlucio prodati svoju rabljenu kartu za balasevica.

samo je jednom koristena i skoro je cijela

ponude u PM
izgleda da su neki kupovali karte samo radi predprodaje
Ingo

evo, i ja sam se odlucio prodati svoju rabljenu kartu za balasevica.

samo je jednom koristena i skoro je cijela

ponude u PM

ja ne dam moju ni za lek.. o ovome će se pričati još dugo, a ja imam dokaz da znam o čemu pričam.. <3
simo031

marin1010

Stella1989

marin1010

Iskreno se nadam da ćeš biti u prilici policiji objasniti tvoju teoriju "ponude i potražnje".

Sumnjam da je to slučaj za njih. Čovjek prodaje samo jednu kartu. Al cijena ne da je biber, već je jalapenos! :D

Tagovi