| Autor |
Poruka |
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
Ma dobro ajd samo na jedno pitanje mi odgovorite vi koji podržavate HDSSB. Glasat će te za dva čovjeka koji su marionete Branimira Glavaša. To je svima jasno pa i vama ali to ne smijete javno reći. Ali evo jedno pitanje. Taj Branimir Glavaš je general, znađi vođa ljudi, onaj koji svoje ljude treba usmjeravati i voditi, a što je on napravio? Ostavio je svoje suborce da trunu u zatvoru i to za stvari koje im je on naredio da učine a on je zbrisao... I ajd mi samo opravdajte to ako možete. i nevažno jel to politički proces ili ne, i njegovim suoptuženicima je bilo jednako kao i njemu za vrijeme sđenja, ali su se oni, za razliku od velikog vođe zadržali tu i sad trunu u zatvoru a on se pokupio. Pa ako je već znao da će mu presuda biti takva pa što onda i svojim ljudima nije rekao za to pa neka zbrišu zajedno s njime? Eto samo mi to objasnite... Ako možete naravno...
|
Samo mi na jedno pitanje odgovori tko ga je i za što optužio ?! Dragi Angelium, nemoj pisati bedastoče i nešto u što se ne razumiješ. Ne kontaš neke stvari kako onda da ti netko objasni. |
| Opis: |
|
| Veličina: |
81.97 KB |
| Pogledano: |
48 put(a) |

|
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
|
 |
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Nema stranaka. Nema koalicija. Samo Osijek.
''Hvala vam svima što ste bili ovce i glasali za mene...hahahaha. Ja se s Glavom u Orašju neki dan dogovorio sve za pet minuta, malo smo se cjenkali, ali uglavnom sam zadovoljan. Dobio sam Ukop, Unikom, Zavod za stanovanje i mjesto predsjednika GV. Super!!!, još jednom vam hvala - Vama neće biti bolje, al meni će sigurno!!!''
Pokažimo da drugi krug nije formalnost i kaznimo ovu bahatost i bezobrazluk Gordana Matkovića!! |
|
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
 |
|
domba_dgo Ukupno postova: 86 Spol:  Muško
|
Potpuno se slažem! Mislim da je ovo prevara birača koju će ljudi kazniti! |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Bosna postade meka za odbjegle političare... Kako bijaše na početku - tako i danas. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
Gubitnici se imaju pravo ljuditi, i pričati **zdarije. To vam je škola vama prepotentnima i arogantnima, koji su nas cijelo vrijeme prije, za vrijeme izbora a evo i sada "kljukali" samo njima znanom istinom. Ali neka samo budite i dalje u svojim filmovima. Jedino što se vaš žanr filma uskoro gasi i odlazi u prošlost jer crno-bijeli film je odavno izumro.  |
|
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
|
 |
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
prevara je bila da netko sa 5000 glasova bude gradonacelnik i eto kako i kazes, ljudi to kazne na izborima,ne moze to 2 puta proci  |
|
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
 |
|
domba_dgo Ukupno postova: 86 Spol:  Muško
|
Anto Đapić je dva puta na izborima uvjerljivo pobijedio u zadnje 2 godine. Ali si ti to izgleda zaboravio ili se samo praviš senilan? |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
nisma bas tolki bolesnik da pamtim rezultate pojedinih politicara na svakim izborima ali znam da je Anto Đapić pao na 1 zastupnika u saboru i da je ta mandat izborio ovdje u Osijeku i da je tada na izbore izaslo nekih 20 000 ljudi a on je postao gradacelink jer je glavas tako htjeo i kasnije se ispracao građanima za tu gresku |
|
|
|
|
|
 |
|
speedking
Ukupno postova: 8 Spol:  Nebitno
|
"jer je glavas tako htjeo"  pravi demokratski izbori nema sta... |
|
|
_________________ Speedking |
|
|
|
 |
|
|
naravno da si shvatio na taj nacin! |
|
|
|
|
|
 |
|
Sharon
|
Ah, u kakvoj sam zabludi bila glede&u svezi tvog opredjeljenja! Baš dobro da si nas prosvijetlio u tom smislu! |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Sharon
|
Isti taj Đapić je prije godinu dana imao uvjerljivu pobjedu s 9 vijećnika a nije mogao biti gradonačelnik jer ga je ucjenjivao Vrdoljak (s 1 mandatom; ne znam koji je to % prema D`Hondt-u) a sad je jasno da je to činio u dilu s Đapićevim tada najbližim suradnikom Matkovićem, koji je svoj imidž i gradio na antagonizmu s HDSSB-om da bi nedavno okrenuo leđa Đapiću i koalirao s istim tim HDSSB-om varajući birače o novoj osječkoj priči... Ovako je, otprilike, izgledala cijela priča ovog filma. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
pa sta ste isli sa Vrdoljakom,imao je hdz vise mandata  ah da,glas za HSp je glas za Sdp |
|
|
|
|
|
 |
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Baš mi je zabavno kako ti sve znaš, tko je šta radio, pričao, imao tajne dogovore a eto samo obična glasačica HSP-a...
E koja stranka koju jedan čovjek s jednim mandatom uspješno "ucjenjuje"  |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Da se podsjetimo:
"... Glas za HSP je glas za SDP, a svaki glas manje za HDZ je bod za naše političke rivale – izjavio je Sanader još jednom ponovivši da, ako se glasovi rasprše na više stranaka, bodove dobivaju politički rivali.
Sanader je, osvrnuvši se na izjavu predsjednika HSP-a Ante Đapića kako su HDZ i SDP sijamski blizanci, Đapiću poručio da ne može tako pljuvati po HDZ-u bez da stranka to odšuti..."
A danas zagrljeni "jurišaju" na HDSSB  |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|