| Autor |
Poruka |
|
manic
Ukupno postova: 48 Lokacija: Belišće Spol:  Muško
|
eo vidis krpanci koliko si glup ustvari.
manic uopce nije ni jedan ni drugi ni treci od organizatora i nemam nikakve veze sa organizacijom fuzije 2008.
a ako zelis vec citirati sokacke narodne poslovice onda prvo nauci koje su i kako idu pa tek se onda hvali sa njima i koristi ih, jer ovako je to jadno.  |
|
|
|
|
|
 |
|
Anica Ukupno postova: 48 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Zvuk je bio grozan. Ali zabavila sam se.... što apsolutno nema nikakve veze s onim što se odvijalo na pozornici, nego s onim što sam popila. |
|
|
|
|
|
 |
|
manic
|
bravo anice, tako se festa, i nista ti nije moglo pokvariti zabavu. |
|
|
|
|
|
 |
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
vidi ovako,80% osječana je došlo vidjeti dubiozu,čekali smo do pola 4 (iako je većina i otišla) da bi poslije 4 il 5 stvari prekinuli koncert,zbog čega??? vjerovatno zbog jako jako lošeg ozvučenja,uopće loše organizacije svega,neželim ja tebi sad nešt tu kenjati ali onakav prostor (kad sam došao tamo jednostavno nisam mogao vjerovati,pomislio sam blago njima) ali odmah mi se spustio mrak na oči,tri šanka,neopisiva gužva,neradi pivo,svakih par minuta drugačije čaše dobijaš (od 3-5 deci uvijek za istu lovu),nema ništa za jesti (barem neki hamburgeri da su bili,umro sam od gladi) došao sam u 11 da nemoram slušati vatru a oni tek počeli u 12,manjak wc-a,i tako dalje i tako dalje...
znam ja da su počeci teški al ovo je bilo zbilja loše,volio bi da se sljedeće godine malo bolje potrudite jer imate tako dobar dvorac... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
 |
|
MasaKrisT.wc1 Ukupno postova: 42 Spol:  Nebitno
|
Cuj meni je jako zao sto ste popizdili i otisli. Ja osobno sam hti radije cuti We come one nego neku bosansku Dubiozu kolektiv. Koncerti kao koncerti su bili dobri i bila je dobra atmosfera a WCO bi to isto primjetio samo da ste ostali. Nazalost ja neznam zasto ste morali otici ali to je bila vasa odluka.
|
dogovor je bio da sviramo poslije six packa..decko kojem je dijagnosticiran tumor taj dan u zg,je dosao samo zbog nas na fuziju,ekipa koju smo doveli sa maturalca nije spavala posteno 8 dana.Neznam razumijes li se u puhacke instrumente ali mi se moramo ZAGRIJATI da bi mogli svirati + nismo imali obecansku tonsku probu.Koliko god six pack dugo postojao,lakse je ustimat 5 ljudi nego 10 ,gdje je 5 puhackih instrumenata.Nismo mi nikakve mega zvijezde,ali nije ispunjeno nista od obecanog.Nakon cekanja od pola 8 navecer do 3 ujutro,znaci dosli bi na red mooozda u 4,+ zagrijavanje 20min + tonska isto toliko minimalno,nebi poceli prije pet,a to stvarno nebi imalo smisla.Uzeli smo novce za prijevoz,ostalo je ostalo organizatoru i otisli kuci.Nazalost festival boluje od djecijih problema nadam se da ce netko drugi preuzeti organizaciju jer ovo je bio ocaj. |
|
|
|
|
|
 |
|
manic
|
dobro istina propusta je bilo i naravno da je to normalono za nekakve pocetke, i da ce se u narednim nadolazecim festivalima to i popraviti ali najveci problem je nastao zbog razglasa koji je bio postavljen dan prije i receno je da on to moze odraditi sto nije bilo ni blizu tocnog, tako da je taj razglas na dan koncerta otkazan u 12 sati i angaziran novi koji je stigao u 6 sati te je pocela montaza. zato je sve kasnilo sto se toga tice. casa je nestalo jer se prosle godine popilo puno manje nego ove. a za wc je stvarno problem bio samo se nije znalo do 2 dana pred koncert hoce li biti u dvorcu ili ne jer ovakvih kao krpanci koji su to sve htjeli opstruirai je bilo jos, te su navijali zustro da se koncert ne odrzi, pa se neke stvari nisu stigle napraviti te je potroseno i previse energije i vremena na prepucavanje sa njima. |
|
|
|
|
|
 |
|
manic
|
[/quote]
Nazalost festival boluje od djecijih problema nadam se da ce netko drugi preuzeti organizaciju jer ovo je bio ocaj.
[/quote]
naravno da boluje od djecjih bolesti kao i svaki novi festival, ali decko koji je to preuzeo na sebe ove godine je to jos dosta dobro i odradio s obzirom na probleme koje je imao u hodu oko organizacije svega.
sjebali su ga za razglas zato je toliko i kasnilo. jer da nije bilo toga sve bi islo svojim tijekom, a s obzirom da se toliko razduzilo morao je pustiti Dubiozu gore jer su oni ipak najavljeni kao head band. ali ponavljam jos jednom ja osobno bi radije slusao vas gore i vase improvizacije je prosle godine kad sam snimao to na pozornici sam bio odusevljen ponovno. ali sta je tu je. Wego ce se vec vama oduziti za to. Nije vam za zamjeriti sto se toga tice ali imao je dosta velike probleme oko nekih stvari kao i oko Dubioze koji su se opet totalno neprofesionalno ponjeli na kraju svega, nažalost. |
|
|
|
|
|
 |
|
Petar S
Ukupno postova: 118 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ma mislim bez obzira na sve to nije djecija bolest kad se najavi 2 benda dogo i we come one na plakatu i 3. bend Dubioza koja je svirala cak 20 minuta ... da li ste primjetili da su se svi zalili na razglas ... tko ga je sjebao za razglas vidim da si ukljucen u to !!! ??? |
|
_________________ Sloboda je kip u New Yorku .... |
|
|
|
 |
|
manic
|
cuj oni koji su preporucili, a i oni koji su rekli da nema beda i da oni mogu odraditi takav koncert. |
|
|
|
|
|
 |
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
Ali samo mi recite, O KAKVIM SE POČECIMA TU PRIČA. Ovo je TRECA FUZIJA...Bio sam prošle godine, i iako su bendovi bili smece za razliku od ove, bilo je u organizacijskom smislu sve puno puno puno bolje... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
 |
|
Evil Poodingh
|
A što se tiće Dubioze, ja ne znam zašto su odustali, jedina stvar koju sam vidio je da im konge nisu bile ozvucene, ali bez njih se moglo odraditi, ako ništa onda barem zbog ljudi.
Na monitorima ne znam kakva im je situacija bila, znam samo da je onaj "rasta" vokal skroz trazimo svoj vokal gore. Vani se je cuo odlicno, tako da je vjerojatno bila stvar u monitorima.
Ukupni zvuk Dubioze je istina bio loš, Blam mi je zvucala nevjerojatno kilavo, no ostale pjesme su ipak zvučale okej i slušljivo. |
|
|
|
|
 |
|
Evil Poodingh
|
I nemojte pljuvati po razglasu. U petak popodne su tek nazvali Bojana, koji je odlucio pomoci deckima i dovukao svoj razglas. Nazalost nije ga moglo biti više, jer čovjek živi u Tvrđavici, i nema kombi niti kamion, nego vozi u svom karavanu, a do Valpova sigurno ne bi vozio 3-4 ture da doveze sve što treba, a možda to i bi napravio da mu je placeno za toliko razglasa, kako bi rekli, koliko para toliko muzike.
Bojan je stvarno super čovjek i njemu svaka čast, jer je odlučio pomoći, no mislim da bi organizatorima bolje bilo da su nazvali Ukropinu, koji ipak ima svoj kamion i koji bi to bolje odradio. Ne sumnjam da bi i Bojan to dobro odradio, samo da su se dogovorili par dana prije, a ne na dan koncerta... |
|
|
|
|
 |
|
MasaKrisT.wc1 Ukupno postova: 42 Spol:  Nebitno
|
Prosle godine je bilo bolje organizirano unatoc nadrkanom toncu itd.neshvacam kako se ne provjeri razglas prije uzimanja.pa nemozes vjerovati na rijec nekome ako kaze dosta,to je razglas,nije kila jabuka...Neznam ja sam puko,mozda covjek sam i nije toliko kriv,nadam se da ce nam se bar javiti...a dubioza je napravila po sta je dosla ,pokupit pare i kuc;) |
|
|
|
|
|
 |
|
Petar S
Ukupno postova: 118 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
I nemojte pljuvati po razglasu. U petak popodne su tek nazvali Bojana, koji je odlucio pomoci deckima i dovukao svoj razglas. Nazalost nije ga moglo biti više, jer čovjek živi u Tvrđavici, i nema kombi niti kamion, nego vozi u svom karavanu, a do Valpova sigurno ne bi vozio 3-4 ture da doveze sve što treba, a možda to i bi napravio da mu je placeno za toliko razglasa, kako bi rekli, koliko para toliko muzike.
Bojan je stvarno super čovjek i njemu svaka čast, jer je odlučio pomoći, no mislim da bi organizatorima bolje bilo da su nazvali Ukropinu, koji ipak ima svoj kamion i koji bi to bolje odradio. Ne sumnjam da bi i Bojan to dobro odradio, samo da su se dogovorili par dana prije, a ne na dan koncerta...
|
Pa da hmm odakle se placa fuzija ?!?! kad se nema za jebeni razglas ah nisam iz valpova ali svjedno me zanima ... pa nije vrag da je samo para od ulaznica bitna |
|
|
|
|
|
 |
|
manic
|
nebi vjerovo da se financira jako malo i da je bitna para od ulaznica i od cuge.
a sto se razglasa tice nitko ni ne krivi bojana jer on je odradio jebacki posao.
govorio sam o razglasu koji je bio tamo u cetrvrtak i kojeg se moralo zajeniti.
a sto se tice dubioze mislim da su se ipak trebali potruditi pša makar ako i neke stvari im nisu stimale sto se tice razglasa da su ipak mogli i trebali odraditi do kraja pa kakav god razglas bio, ako su vec i ostali mogli odsvirati na istom.
pa nece mi valjda neko reci da su oduvijek svirali na savrseno ustimanim i postavljenim razglasima i ozvukama. malo su se izgleda razmazili.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|