Autor |
Poruka |
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
@pumpkin Teško pretjeruješ,nekažem da nema takvih likova kakve ti opisuješ ali oni su teška manjina.Ja glavni razlog zašto vi ne prilazite dečkima vidim prije svega u komociji i kukavičluku(tu mislim na mogučnost da čete biti odbijene) a ne u strahu od kretena.A te priče da će netko misliti da si drolja ako priđeš nekom dečku negdje su totalno debilne.Stvar je u tome da vama itekako odgovara vaša superiorna pozicija da ste vi te koje samo kažu da ili ne, i da pritome nemorate ni malim prstom maknuti.Samo što je takav stav u teškoj kontradikciji sa vašim konstantnim laprdanjem o feminizmu,emancipaciji i sličnim verbalnim proljevima. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
 |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol:  Muško
|
A možda bi ih i supruge ubile, onako namrtvo, kada bi vam prišli  |
|
|
 |
MNOWAR Ukupno postova: 159 Spol:  Nebitno
|
Sestro,sestro a jesi izokrenila priču svaka čast ,pa tko te tjera u takve birtje di zalaze takvi babuni ,mogu ti reć da nije sve bas onako kako izgleda i da s tim odmjeravanjem neces daleko doci jer imas masu muškaraca koji su obuceni recimo nekako ispod prosjeka i nisu u trendu a teže psihički ,fizički i materijalno mnogo više od tih pederčića ,a jedini razlog zbog kojeg stavljaju na kušnju žene baš zbog licemjerja zato open your eyes open your mind |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
a to je tako jednostavno
svi bi mi u slastu pa da biramo slaju iz vitrine...
ajd sad realno, štogod vi pisali tko od vas ima hrabrosti prilazit i da g aboli briga kad bude odbijen....
netko može biti biti lijep, simpatičan i sve 5, ali nekome se ne sviđa... i onda kad prilaziš aka bariš moraš se suočiti sa činjenicom da ćeš kad tad dobiti košaricu... dakle udarac po egu... 1 put nije problem, 2 puta....
dakle svi bi najradije da se njima prilazi i da mogu birati....
ima i ovakvih i onakvih igrača  |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol:  Žensko
|
Ne da mi se raspravljati, očito se ne razumijemo, ali moram samo dodati da ja po birtijama ne izlazim, ne družim se s babunima, i zadnjih godina izađem par puta godišnje vikendom negdje, i to je sve. To o čemu pričam je moje iskustvo kroz niz godina, a sad vi mislite šta hoćete, meni se više ne da objašnjavati.
Slažem se sa Miss, svi smo mi različiti, i sami odlučujemo što i kako ćemo.
PS: i sama sam naglasila da su takvi kreteni manjina, ali na žalost, ima ih. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
 |
|
Apsolutno se slažem sloboda izbora bez iznimke, mislim da je tako najbolje samo je problem kad se podvuče crta mnoge će ostati razočarane i izfrustrirane,ali to najbolje znaju ove malo starije gospođice 25+ ,,,što su imale ,što imaju i što nikad neće imat, to nemože razaznat ženska mularija od 18-20god pa ih to kasnije skupo košta .A zašto vam se ne prilazi pa zato što ste se precijenile i da je za ženu dovoljno da je ona rođena ona nemora apsolutno ništa i normalno koja nemisli da je bogom dana ... |
|
|
|
|
 |
|
Citirat ću sam sebe i neznam iz kojeg je razloga ova tema skinuta nakon mog komentara isti dan ,mora da sam pogodio žensku populaciju u srž zato i nema komentara gotovo mjesec dana.Licjemjerno. |
|
|
|
|
 |
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Iako sam zensko moram se s ovim muskim komentarom sloziti.
Zasto zene ne prilaze muskarcima je dosta slozena tema i nemozes ju svesti samo na jedan razlog.
Mislim da veliku ulogu ima tradicionalnost, onda vjeronauk u osnovnoj i srednjoj skoli, odgoj nasih roditelja(muski mogu sve zenske ne mogu) i niz drugih stvari.
Istina da se nalazimo u vremenu kada zene imaju sve veca prava i slobode ali je istina i to da je ovo vrijeme prijelazno pa se sve ovo ispomijesalo tako da jedan dan zena se ponasa ovako a vec drugi dan onako.
Isto tako moram reci i za muskarce, jedan dan im godi da oni osvajaju a vec drugi da budu osvajani.
Kako sam rekla dosta je slozena tema tako da sve zavisi i od situacije, alkohola u krvi, dali si na moru ili kod kuce i puno jos toga. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA...  |
|
|
 |
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol:  Muško
|
Ne boj se ti da nam neće goditi da budemo osvajani, opet tražiš prostora. Ajde malo vi osvajajte, a mi ćemo trpit ako nam ne bude odgovaralo...jadni mi, morat ćete nas mazit i pazit i čuvat i vodat i nasmijavat i sl...
Osim toga, što se tiče spominjane "želje za produžetkom vrste" prilikom upoznavanja žene, treba imati u vidu da ta želja može biti baš ono što želite, bliskost, povjerenje i ljubav, ali vi to uopće ne kužite, tražite neke iskrivljene ideale koje uvijek nađete i onda se razočarate, ima vas i ovdje. Pa što se malo ne počnete mijenjati, ovo je jako zaostalo društvo, a i natalitet je mali...  Ako ste prave Hrvatice i volite svoju Republiku, napravite nešto! lol
Ne, ali ozbiljno, kako ću u disku prići curi kad ne plešem, a ne možemo se ni upoznati...to bi onda služilo tome da svi vide da joj je netko prišao, a na kraju ništa...pa kako onda da ti vjerujem, osim ako ti priđeš meni, bar znam da te zanimam dovoljno da se ne zezamo tri mjeseca a ti samo "signale", pa vi ste potpuno slijepe kad ne priđete, a MI signaliziramo kao aerodrom u Frankfurtu. |
|
|
 |
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol:  Muško
|
Svakakooooo bi trebalo omogućit da se u birtijama toče pića sa španjolskim mušicama.Mislim da bi problem o kojem se priča brzo nestao i nitko više nebi pričao  ajd oš na cugu ,e ajd oš na burger ili kiflu.
Žene bi nas hvatale sa lasom po birtiji  |
|
 |
husky
Ukupno postova: 26 Lokacija: Zg-Os Spol:  Muško
|
Prava je steta sto zene ne prilaze muskima, mnoge dobre veze tako mozda nikad se ne zapocnu. Prisao sam jednom curi, ali kada sam zno da je to to. I sada smo u braku i dijete imamo, oboje si prvi.
Osobno, ne bi nikad pozvao prije neku curu samo da se potrosimo ili nesto, ali da je mene cura neka pozvala, 99% je da ne bi odbio. A za dalje nikad ne znas..... No dobro je ovako ispalo.  |
|
_________________ Proud To be Croat
Kombi prijevoz OS-ZG i ZG-OS 098 175 88 59 |
|
|
 |
obyzouth
Ukupno postova: 139 Spol:  Žensko
|
Muški su uglavnom lovci, al' postoje i ženke lavice. |
|
_________________ I do it because I can. I can because I want to. I want to because...Anonymous said I couldn't! |
|
|
 |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol:  Muško
|
Nisam ih sreo puno u životu... dvije, tri možda.... |
|
|
 |
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol:  Nebitno
|
imam jedan prijedlog: mi ćemo prilaziti uvijek a žene nas ne smiju odbit. Jel može?  |
|
|
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Zovem se Katarina i jedino sto zelim u zivotu je ljubav i razumijevanje zgodnog, visokog, crnog i bogatog muzjaka. Palim se na trbusnjake, jake bicepse i skupe automobile.
Nikako mi nije jasno zasto mi nitko ne prilazi...
Evo i moje fotke
|
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
 |
|