Autor |
Poruka |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol:  Nebitno
|
ja bio večeras... hehe... koa i mnogi drugi... pivo dobro... ali ne to grolš...
|
ti bio misliš sinoć, a ne večeras? A gdje to molim te lijepo? Ja sam se uprizorila i nikoga nisam skontala, naravno jer nikoga ne znam....čak sam konobara pitala dal je on deez s foruma i dečko me unezvjereno pogleda,,,naravno nije on,,,,i onda sam se zašankirala i skupila sebi ekipu,,,e a sad mi recite,,,,gdje, gdje... |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Bila puna terasa forumaša. E, a ona loza i onaj šmek u njoj, to nije grožđe već bure od rakije. Hebemu! Ja mislio smiriti želudac lozom, a ono međutim...
Grölsch je ok, al pakiran za hobite očito. Pa sam udarao po domaćoj sljepuši, aka karlovačko  |
Zadnja promjena: bazooka_joe; 15.09.2007. 12:37; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
deez je bolestan, a ekipa je bila vani na terasi... trebala si slijediti zvukove "srbine, pederu" i slično... |
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
hihihi zanimljiv događaj...
moram istaknuti kako sale izgleda upravo onako kako sam ga zamišljala (napokon da i ja nešto pogodim) - isprepadano
a betty stvarno izgleda kao betty - mala crna slatkica, samo s malo dužom kosom
jedino sam aethura definitivno zamišljala bez prišteva  ali je inače sasvim ok lik.
ta mi čajankica ne bi bila baš po ukusu, tj bila bi mi prekulturna, ali sam bila umorna kao 4 psa, pa mi je taman sjela.. kao i one pivice  |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
Bio i ja, grolžšč je dobar al ko kapi za oko tak da sam udaro i ja po sljepuši, a loza je što Bazooka kaže odavala na bure, nevolim kad zaudara na bure, sve u svemu bilo ok, nisam baš nešto previše bio s vama, sorry zbog toga al nisam mogo zapostavit legu neforumaša s kojim sam došo, a on nije baš bio za neko druženje, drugi put ću doć il sam il samo sa Bazookom da vam se mogu u potpunosti posvetit  |
|
|
|
|
 |
betty Ukupno postova: 838 Spol:  Nebitno
|
ej evo da se i ja javim, od novih sam upoznala monstruma koji mi cak malo vuce na svoj avatar, eee da sluzbeno sam upoznala cat, ali sam vec znala od prije tko je, jer je ona ipak nasa forumaska medijiski eksponirana osoba, sve je bilo super, ugodno druzenje, zao mi je malo leona, pa samo su ga kritizirali.a sale i aethur su ipak malo pretjerali sa srbima, sanjala sam srbe bog njih. |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ej evo da se i ja javim, od novih sam upoznala monstruma koji mi cak malo vuce na svoj avatar, eee da sluzbeno sam upoznala cat, ali sam vec znala od prije tko je, jer je ona ipak nasa forumaska medijiski eksponirana osoba, sve je bilo super, ugodno druzenje, zao mi je malo leona, pa samo su ga kritizirali.a sale i aethur su ipak malo pretjerali sa srbima, sanjala sam srbe bog njih.
|
sale je pretjerao sa srbima, ja sam samo nastavio u tom tonu...
nadam se da nisu bile noćne more... |
|
|
|
|
 |
betty Ukupno postova: 838 Spol:  Nebitno
|
ucim ja danas o hamurabijevom zakonu i umijesto ropkinje stalno govorim srpkinje!! morat cu pazit na ispitu da mi ne izleti. |
|
|
|
|
 |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
zao mi je sto nisam bila sinoc |
|
|
|
|
 |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol:  Nebitno
|
Opet ja kriv...  iz mojih usta vise necete cuti tu rijec... pa cemo sada viditi ko je kriv...
od sada sam albanac...
e da... meni je bilo sinoc bilo super, kao i zadnja dva druzenja... nadam se da ce i danas biti isto...
Od novih sam upoznao catcloe i bas mi je drago... kontam da je kul "teta", a ostale sam vec od prije znao, pogotovo onog aethura kojem nacionalnost necu spominjati...
Pocascen sam sto je dosao leon, svaka cast da je uvatio malo vremena za sastanak..
A steam osvanio sa fotoaparatom, ja konto sada ce biti forki, međutim fotic nije imao posla sinoc...
sve u svemu +5 |
|
fuck you man čovječe |
|
|
 |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol:  Nebitno
|
Nisi ti kriva, jace sile nisu htjele da ti dodes...  |
|
fuck you man čovječe |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
i ja bio, ali unutra. nije mi se baš smrzavalo vani. |
|
|
|
|
 |
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol:  Muško
|
Hm, izgleda da sam među prvima došao i otišao...Prvo sam isprepadao Circu i tonyu koji su nevino s društvom pili, a onda su tek počeli ostali dolaziti. Bio sam krivo informiran da je u Tufni latino party pa sam otišao prije nego su došli cattyca, Leon....
leone, kad će biti party???  |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ja sam duboko razocaran tim pivo partyem...
Ne priznajem pivo pakirano u ampulice... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
 |
|