Autor |
Poruka |
osijeklove
Ukupno postova: 15 Lokacija: DGO Spol:  Žensko
|
Napokon Jabuka!
Cure, samo mi nemojte Marka "okupirati"! |
|
_________________ Svi smo mi andjeli sa samo jednim krilom, moramo se zagrliti da bismo mogli letjeti... |
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
pičkumaterinu! drniški puhači, čaprazlijski guslači, karaoke... potezanje konopa, kamena s ramena, gange, uvati poskoka na spavanju, pljuvanje koštice masline u dalj...
|
Ne bih se znala ovako lijepo izraziti pa te samo citiram.
Tužno. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
8
Ukupno postova: 1860 Spol:  Muško
|
Jeste vi kad čuli za "Living diversity"?
Čovjek mora naučiti uživati u malim stvarima. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
Čula.
Ali ne mora mi se sviđati svaki kirvaj koji se dešava u gradu i imam pravo iskazati svoje mišljenje.
Evo, imam čak i prijedlog - lovu koje će ovdje zbubati mogli su prenamijeniti za azil za pse, također spomenut na portalu.
Ako mora igrati mečka da bi ponukala "građane" u šetnju, onda nisu baš neki građani. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
honey
Ukupno postova: 230 Spol:  Nebitno
|
Baš mi drago za Crvenu jabuku...  |
|
|
|
|
 |
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol:  Muško
|
Đapiću!!! jes´ to ti? Kako je u HSP-u?
Otkad je on gradonacelnik vec i sanjam gange... pa sta vam je pa vidite da kad on nije mogao doci u Split pa biti tamo gradonacelnik onda je doveo Split kod nas... kad nece brdo Muhamedu... Sta je sljedece.... seljacka alka |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
 |
Stazh
Ukupno postova: 14 Lokacija: Šank Spol:  Muško
|
Ne znam koje od ovo dvoje je tipfeler ali napisali ste da je Crvena Jabuka u petak, a na plakatu piše subota.
Jel' netko možda zna sa stopostotnom sigurnošću kada je? Hvala. |
|
_________________ "'... 'Bem ti život bez rakije!" - Slavonske lole
Pusti priče, uzmi Osječko! |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
inače ne slušam klape, ali klapa cambi je imala sjajne obrade gibinih pjesama, ne znam drže li se još uvijek toga.
ona je sad velika tv zvijezda, ne ide više po seoskim vašarima, u što se ljetna noć i pretvorila. |
|
|
|
|
 |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
Imas pravo, plakat je uvijek u pravu ;-) Lapsus mozgae kod pisanja clanka... ;-)
Ispravljeno i kikachi donirani... |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol:  Nebitno
|
sutra ću na crvenu jabuku, to je odlučeno odavno.
Al gdje da idem večeras-nemam pojma!!!!
Gdje ćete vi? |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
 |
flatline
Ukupno postova: 139 Lokacija: dno Drave ispod željezničkog mosta Spol:  Muško
|
na cvrljivu jabuku ne idem...ide mi žera na žifce sa svojim stilom, nisu od "sa tvojih usana" niš dobro otpjevali:-(
kontam da sada umjesto vježbanja jednostavno razbaruše žeri kosu i kontaju :"to je to...sad će nas slušati"
ostatak programa je isto sranje...
možda otići pogledati crtiće na trg IP2? |
|
|
|
|
 |
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
ja moram ici tamo kod golden chickena jer sviram buhaha  |
|
|
|
|
 |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Obzirom da ima dosta postova pro i kontra hajde da pomognemo u kreiranju sadržaja za OLJN. Danas sam pročitao da se planira slijedećih godina produžiti feštu na 3 dana a kasnije možda i na cijeli tjedan. Bilo bi zanimljivo čuti kako vi zamišljate sadržaj i program OLJN, vrlo je moguće da se neka od vaših želja i prijedloga realizira, nikad se nezna:). Moj prijedlog je da se neki od sadržaja u slučaju produženja trajanja OLJN dislociraju na buduće trgove četrvti-retfale, donjeg grada i dr. Tako da se sadržaji prožimaju cijelim gradom- od prave rock svirke npr. na kopiki do plesnjaka na otvorenom ili kazališne predstave u retfali ili donjem gradu te nekim ajmo reć komercijalnim nastupom zvjezdica kod name i tako što duže  |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
meni se zapravo uopće ne sviđa to širenje i komercijalizacija. kad su tek pokrenute osječke ljetne noći, kao podsjetnik na nekadašnje korzo, tih nekoliko prvih puta mi je bilo sjajno. a onda su počeli štandovi i trpanje svega i svačega u to.
ovo sve što se radi je trebalo napraviti kao neki drugi, neovisni gradski festival, a ne upropastiti nešto što je imalo ljepotu u jednostavnosti i međusobnom komuniciranju. sad opet ne čujem nikoga, jer malo-malo netko trešti s nekom glazbom. |
|
|
|
|
 |
osijeklove
Ukupno postova: 15 Lokacija: DGO Spol:  Žensko
|
Crvena Jabuka je u subotu definitivno. To se zna jos od cetvrtog mjeseca kada je koncert dogovoren! |
|
_________________ Svi smo mi andjeli sa samo jednim krilom, moramo se zagrliti da bismo mogli letjeti... |
|
|
 |
 |
|