| Autor |
Poruka |
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
...moram vas sve razocarati koji dolazite na koncert......jer dolazim i ja....  |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
 |
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
dolazim,
bez pratioca(da nebi bilo napada),
što je legice ništa sastanak-kava.... |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
 |
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol:  Muško
|
u koliko to pocinje? |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
 |
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol:  Žensko

|
sve ili samo mene?
btw dolazim i ja....
u 20h |
|
|
|
 |
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol:  Žensko

|
ipak ne dolazim................ |
|
|
|
 |
|
tamna strana
|
....bilo je odlicno.....al definitivno je zrinjevac zadnja rupa za koncerte..... |
|
|
|
|
 |
|
alanis Ukupno postova: 20 Lokacija: osijek Spol:  Nebitno
|
ma daj katastrofa je bilo...malo ljudi.ni ne cudim se sto niko od izvodaca ni ne voli doci u osijek... |
|
|
|
|
|
 |
|
cookies
Ukupno postova: 368 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ma bilo je dobro...samo mil definitivno trebamo veću dvoranu za koncerte,..
iznenađujuće malo ljudi je bilo...  |
|
|
 |
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Joj, ovo su mi najjaci komentari...
Trebamo vecu dvoranu, a ni ova se ne moze popuniti... Sto ce nam veca dvorana, da sve izgleda jos praznije?!
To me podsjeca na one likove sto novinari zaustavljaju na ulici i sto svi od reda govore "Da, da, Osijeku treba vise ovakvih <upisi vrstu dogadjaja po zelji> dogadjaja.", a zadnji put su nekom dogadjaju bili '42...
Svima su puna usta izlozbi, koncerata, predstava, kazalista... gnjah... a, kad im se nesto dobro dovede (primjer: koncerti u Mini Teatru, uvijek po cijeni 5 puta manjoj nego je uobicajeno u drugim gradovima), onda se pojavi uvijek istih 50 ljudi...
@cookies, sorry, ne odnosi se ovo sada na tebe, svaka cast sto si bila, ali popizdim kad cujem "Osijeku treba..."
Kurac mu treba... za pocetak mu trebaju gradjani... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
 |
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Kurac mu treba... za pocetak mu trebaju gradjani...
|
jako potpisujem |
|
|
|
|
|
 |
|
tamna strana
|
....istina da nisam bio na koncertu od ´42.....al eto oni koji redovito idu na koncerte nek me prosvjetle.....i kažu što se to promjenilo od ´42.....ne kažem da nama treba neka veca dvorana....jer istina da se rijetko desi da se napuni puna dvorana....osim u slucaju kad dolazi Balaševic, Bajaga...i slicni.....vjerujem da u takvim slucajevima nam ni ne treba dvorana vec se koncert može održati i na nogometnom stadionu......pa se onda možemo hvaliti kako imamo veliku potrebu za odlaske na kncerte..... |
|
|
|
|
 |
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol:  Muško
|
Za dobar koncert u zrinjevcu treba imati dobru opremu. Ne ovo smeće što naši 'estradni umjetnici' vucaraju sa sobom po 35 godina. Na Adamsu sam vidio da se s pravom opremom i ljudima koji znaju svoj posao može fino ozvučiti i ta dvorana. Do onda nisam ni ja vjerovao... |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
 |
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol:  Žensko
|
Za dobar koncert u zrinjevcu treba imati dobru opremu. Ne ovo smeće što naši 'estradni umjetnici' vucaraju sa sobom po 35 godina. Na Adamsu sam vidio da se s pravom opremom i ljudima koji znaju svoj posao može fino ozvučiti i ta dvorana. Do onda nisam ni ja vjerovao...
|
potpuno si u pravu. ono što je adams dovukao sa sobom, to je prava oprema... btw, na adamsu je bilo zakon, dvorana se napunila iako je karta bila 200 kn, a sad je bila 9,91 kn, a dvorana prazna. |
|
|
|
|
|
 |
|
cookies
Ukupno postova: 368 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
@leteći mungos, ma nema beda...
@allein, slažem se s tobom, Adams se ne može uspoređivati sa našom estradom, takva atmosfera se ne može opisati rječima..... |
|
|
 |
|
LucijaX
Ukupno postova: 188 Spol:  Žensko
|
Kurac mu treba... za pocetak mu trebaju gradjani...
|
Što je rekao Jean-Baptiste Say, ponuda stvara potražnju ili obrnuto?
Nikada se važeća paradigma seljaštva, narodnjaštva, jednostavnih misli/emocija/zabave neće promijeniti - ako se stvari ne nude.
Zaboravi socijalizam i kulturu koja proizlazi iz diktata drugova odozgor -> dolje. Danas imaš kulturno tržište i sva njegova čudesa koja treba senzibilizirati, oblikovati, izgrađivati... Kao i svako ostalo. Nasreću to su mnogi gradovi (Zagreb, Rijeka, a ima još dobrih primjera) prepoznali.
Potrebe su kategorizirane (Maslow), ali kod Osječana kultura nikad nije bila ključan faktor homeostaze, barem ne od vremena Habsburga.
Mrzim što na ovom forumu svaku izjavu počinjemo s "Topla je voda korisna za pranje..."
Inače, svaka čast ljudima koji su bili na koncertu (normalno da to nije rock pržionica), svaka čast onima koji nazovu humantirane telefone za "pužnice", ZAR, "Kvadrat mina za kvadrat mira" i sl...
Uz Škote (za koje se misli da su škrti), Hrvati najviše izdvajaju u Europi za humanitarne potrebe per capita. |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|