Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Inđija: Red Hot Chilli Peppers (RHCP)

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
sheila

Ukupno postova: 1036
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 24.06.2007. 18:13 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

idem idem idemm..jeej

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
DanicaV

Ukupno postova: 4765
Post Postano: 26.06.2007. 21:46 
Naslov:  

pozdrav ekipi u Inđiji.... Razz

Ukupno postova: 575
Spol: Muško Muško
Post Postano: 26.06.2007. 22:54 
Naslov:  

nekako mi se cini da im je mokro tamo

DanicaV

Ukupno postova: 4765
Post Postano: 26.06.2007. 22:57 
Naslov:  

ako im je sada dobro, to će osjećati naknadno...

a opet, ako uzmemo u obzir, da kada kiša pada u Virovitici, treba dva sata da počne i kod nas... pa dalje prema istoku...

Post Postano: 27.06.2007. 9:03 
Naslov:  Re: Inđija: Red Hot Chilli Peppers (RHCP)

eto moj doživljaj sa Peppersa....

pricam sa stajališta osobe koja je dobila karte...pa smo se ja i prijateljica vozile Tuborgovim busom Wink
sve krenulo divno krasno ne može bolje....sjeli,u busu fino klima....ljubazna djevojka podjelila karte,dobili Tuborgove RHCP majice...i naravno najslade dobili 4 kartona Tuborga za pijuckat do Indije osijek031.com smile osijek031.com smile

nije moglo bit bolje dok nismo vidjeli oblake...aj malo pala kiša ispadala seee,bio to jedan od ljetnih prolaznih pljuskova...i to je to...ošli na koncert...preeeepuno ljudi stigli smo taman na Edu osijek031.com smile osijek031.com smile Dj iz Makedonije bio odlican i tako te predgrupee smo slušali od jedno 5 pa do 9sati u koliko je bio najavljen koncert Peppersa Wink

da da kasne naravno kao sve prave zvijezde i nitko im ne zamjera 15 minuta,ali se odužilo na pola sata pa na još 45 minuta...kad su ljudi poceli vec polako nervozno uzvikivat da žele koncert....napokon je i poceooo

prva stvar Can't stop prrrreeedobrrooo...pomislila sam isplatilo se cekati...prekrasno ih je bilo vidjeti barem meni je to bio doživljaj pošto ih ja slušam...kako su predobro svirali...bass,bubnjevi....anthony...predobro....aaa da ne govorim o stageu i oo 50.000 ljudi oko nas osijek031.com smile osijek031.com smile

ee sad onaj žalosni dio..cekali smo ih skoro sdat vremena a tolko su i svirali...dalje...od poznatih pjesama mislim onih najpoznatijih u sjecanju mi osim can't stop ostali jedino by the way i californication...mislim normalno da ljudi moraju predstaviti novi album....aliii izostavilii su under the bridge,otherside,zeppher song... osijek031.com smile osijek031.com smile samo su se jednom i to jedva vratili na bis...

kasnije sam se iznenadila kad sam vidjela da ih ljudi masovno gadaju bocama i 50.000 ljudi uzvikuje buuu..ne baš lijep osjecaj...ne samo za njih...
onda se naravno spustio pljusakk....bus je na parkirališu proboravio od nekih pola 12 do 15 do 4 pa sam ja eto ne tako davno došla kuci...

sve u svemu odlicno ali moglo je i bolje..imam ja i teoriju zašto su tako kratko svirali..ali mi se jako spava pa to prepuštam vama... osijek031.com smile osijek031.com smile

paperje

Ukupno postova: 794
Post Postano: 27.06.2007. 9:28 
Naslov:  

sheila, hvala ti, sve si rekla. drago mi je što si naglasila da si dobila karte (i ja sam isto). Smile meni nije bilo loše, ali da sam kojim slučajem platila za ono što sam jučer vidjela, odgrizla bih si vlastitu ruku od bijesa. dakle, nakon dvije odsvirane pjesme okrenem se svojoj ekipi i kažem da imam filing da sviraju preko qurca. i bi tako! kratko, sve samo ne spektakularno (što smo očekivali od rhcp-a), vibra - nula bodova...
sve u svemu, drago mi je što sam bila, ali da sam oduševljena, svakako nisam. jedno lijepo iskustvo više, jedna lijepa priča za unuke više... i to je to
p.s. tnx, carlsberg osijek031.com smile

Ukupno postova: 1542
Post Postano: 27.06.2007. 9:32 
Naslov:  

Evo, ja si grizem ruku :-s stigao sam već do lakta.

Žalibože novaca i truda koji sam uložio u čitav ovaj koncert.

Ukupno postova: 794
Post Postano: 27.06.2007. 9:39 
Naslov:  

@allein, dobar tek Smile

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 27.06.2007. 9:49 
Naslov:  

sad mi je drago da nisam išao. istina, nisam ni imao neku ludu želju, meni se od njih zapravo sviđa samo "under the bridge", ostale mi sve nekako preslično zvuče.

tonya

Ukupno postova: 2171
Post Postano: 27.06.2007. 13:25 
Naslov:  

DonQuijote je napisao/la:
sad mi je drago da nisam išao. istina, nisam ni imao neku ludu želju, meni se od njih zapravo sviđa samo "under the bridge", ostale mi sve nekako preslično zvuče.

E, pa to nisu ni odsvirali!!
Da sam znala da će tako biti, sumnjam da bih išla. Ovako sam sva slomljena, a svirali su nešto više od sat vremena. Ipak, drago mi je što ni ja nisam platila karte Smile

To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before
allein

Ukupno postova: 1542
Post Postano: 27.06.2007. 13:40 
Naslov:  

Dobro, a koja od vas je sutradan dakle jutros imala ispit kod profesorice S.? Smile

Ukupno postova: 575
Post Postano: 27.06.2007. 13:45 
Naslov:  

nemojte se cuditi... oni nikad nisu bili na glasu kao solidan a kamoli dobar live bend... rick rubin njih spegla u studiju Smile

8

Ukupno postova: 1860
Post Postano: 27.06.2007. 16:02 
Naslov:  

Ivan je napisao/la :
nemojte se cuditi... oni nikad nisu bili na glasu kao solidan a kamoli dobar live bend... rick rubin njih spegla u studiju Smile

Baš danas komentiram, bolje koncerte naprave naši domaći, Pivo, Let 3... A kad bi Thompson malo rjeđe koncertirao, i brojem bi im mogao konkurirati.

sheila

Post Postano: 27.06.2007. 16:56 
Naslov:  

eee ljudi i Edo je svirao duže

Circa

Ukupno postova: 3149
Upozorenja : 1
Post Postano: 27.06.2007. 17:14 
Naslov:  

Eto, da se i ja upisem.

Razocarn sam, razocaran sam jako.

Nadao sam se nezaboravom iskustvu, koncertu za pamcenje, stavljanju ulaznice u okvir, na zid pokraj one sa R.E.M.-a, a ono chorak i to epskih razmjera.

Sve je izgledalo predobro u startu. Krenuli smo oko podne, busom punim piva, klimatizirani i u dobrom drustvu. Dobili majice, dobili ulaznice, svi sretni. Negdje u Srbiji nas uhvati kisa, krenulo malo brige, ali ubrzo opet puklo sunce i digla se pozitivna energija.
Masa ljudi preko ogromnog polja, najveca pozornica koju sam ikad vidio i sto je najbitnije, odlicna vibra medju ljudima.

Nakon sto su predgrupe sasvim pristojno odradile zagrijavanje publike cekalo se otprilike sat vremena da zvijezde dodju na pozornicu. No, cini se kako ih glasne ovacije nisu previse odusevile. Zvucali su dobro, ali hladno. Masi su se obratili sa dvije recenice doslovce. Publiku su unistili nepoznatim stvarima iako imaju hitova za tri sata svirke, a red "uspavanki" je predugo potrajao. Nakon pola sata razmisljao sam o kavi, a ne o probijanju u prve redove. Dakle, nije dobro.
Nakon sat vremena likovi se kupe i odlaze!??!??!?!??! Grrrr

Jedva izlaze odsvirati jos dvije pjesme i onda apsolutno odlaze. Pali se neka glazba, a majsotir pocinju skupljati opremu.
Sve skupa sat i dvadeset minuta svirke. Apsoltno sramotno.
Pozornica je uskoro obasipana svime sto su posjetitelji imali kod sebe, a pocetne ovacije odusevljenja nadglasao je zvuk nezadovoljstva.
Kao slag na tortu razocaranim fanovima, uskoro pocinje kisa i to pravi pljusak. Do autobusa su svi bili mokri kao misevi pa je i nezadovoljstvo jos poraslo.
Polazaka kuci samo je dao jos razloga za nezadovoljstvo. Naime, u vise od dva sata od polaska nas se autobus pomaknuo 100-tinjak metara preko kaoticnog parkiralista. Kada kazem da je i vozac tu ponesto odspavao postaje jasnije kojom smo brzinom isli. Povratak u Osijek oko 7 ujutro, umoran, promrzao i prije svega razocaran.
Zakljucio sam da bi sve bilo dobro da je svirka bila kako treba. Guzva na parkiralistu, kisa, cekanje sve bi to lakse provario, ali ovako samo zalim sto sam uopce isao.
Ja sam ulaznice dobio, ali mi je zbilja zao onih koji su ih kupili.

Skoči u forum: