Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Q-Club: Ladies Night

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.09.2006. 10:34 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Loona je napisao/la: Obzirom sam jedino žensko u ovom topicu možda je bespredmetno i pitati, ali: da li je netko na kraju posjetio taj Ladies night event?
Ja sam bio, ali se bas i ne sjecam... ;-) znam samo da je bilo prazno...

Sad je OBP in, tamo je bilo ljudi u podrumu... sjecam se guzve...;-)

Sto se tice Tvrdje - mozda je problem u cinjenici da je dosta mjesta "klonirano", odnosno da je atmosfera na razlicitim mjestima preslicna...

Tu donekle odudaraju Big ben (my favourite) i Cocktail (cajke).

Ukupno postova: 3713
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 11.09.2006. 10:38 
Naslov:  

Eh, taj OBP mi nikako nije sjeo.. bila jednom preko dana i pobjegla.. vikendom navečer tamo moja noga stupila nije nikada.. valjda zbog ekipe koja radi tamo..
Ja se držim starog Puba i ma3xa.. ujutro, popodne, navečer, po noći, radnim danom, vikendom...

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.09.2006. 10:43 
Naslov:  

Loona je napisao/la: Eh, taj OBP mi nikako nije sjeo.. bila jednom preko dana i pobjegla.. vikendom navečer tamo moja noga stupila nije nikada.. valjda zbog ekipe koja radi tamo..
U podrumu nije lose, doduse, ne sjecam se bas svega (koja mjuza i tako to), ali se sjecam rasplesanih ljudi, sto ce reci da je dobra atmosfera...

Citat: Ja se držim starog Puba i ma3xa.. ujutro, popodne, navečer, po noći, radnim danom, vikendom...
Meni ta dva mjesta nikad nisu sjela... tamo nikad nisam vidio plesa, atmosfere i slicno... ekipe sjede, piju, gledaju jedni drugima preko ramena... nedovoljno dinamicno for my cup of tea...

Ali, upravo je to ta "discotheka" koju je netko spominjao ovdje... Tvrdja je jedna velika discotheka, gdje svatko moze pronaci ono sto njemu pashe... meni se svidja taj koncept...

Skoči u forum: