Autor |
Poruka |
boban_os
Ukupno postova: 95 Spol:  Nebitno
|
Da nije gledano nebi se vrtio toliki silni novac oko formule 1, uvijek će postojati ljudi koji to ne vole, samo mi nije jasno da vam to toliko smeta.. zar toliko nemate život da nemože 2 sata izać na zrak ili makar prebacit na neki drugi program... |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
tako je ... bolje gledat prijenos opere ... mexičke safunjare ... domaće kvaziduhovite serije ... izvještaje s bojišta prije 20 godina ... političke emisije ... prijenos sabora ... i takva GOVNA !!!! ... PRČIJA !!!! |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Nemoj samo da ih je previše
Ontopic: bolje išta nego ništa  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
domba57 Ukupno postova: 18 Spol:  Nebitno
|
i onda mi plaćamo 80kn hrtu , sramota, za što? za reprize filmova koji su bili 100puta, nekih debilnih emisija |
|
|
|
|
 |
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
Daj nogomet, nogomeeeeet. Muka mi je od onih komentatora na Novoj i RTLu.
Ja bi više volio vidjeti malo Američkog nogometa, bejzbol, hokej... X-Games.... malo ekstremnih sportova.... Nešto novo... isti kurac vec 20 godina gledamo. |
|
_________________ Tata mudantino, sestra drakula. |
|
|
 |
yux031
Ukupno postova: 148 Lokacija: p.n.v. Spol:  Muško
|
VOLIM VAS!! popizdio sam gledajući prvu utrku na švapskom rtl-u.. uljepšali ste mi godinu!!  |
|
|
|
|
 |
freedom.fighter Ukupno postova: 199 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
Dok je bilo "komunističkog" TVZ gledali smo Formulu, nogomet, košarku svaki vikend. Nedjeljno sportsko "popodne" je trajalo 10ak sati! |
|
_________________ Sudba kleta jednaka je, bio gospodin ili drug! |
|
|
 |
antonov
Ukupno postova: 293 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Potvrđujemo kako nije riječ o šali. Prva kvalifikacijska utrka na programu Osječke televizije je već ovog petka u 04:00h, a riječ je o VN Malezije. Detaljnije informacije i raspored budućih utrka slijede uskoro!
|
svaka čast!
hoce li to sve biti direktni prijenosi tokom cijelih vikenda ili snimke?
cekamo detaljnije informacije.... |
|
|
|
|
 |
AtOmIc Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
Ovo je odlična vijest za sve nas koji smo ljubitelji najvećeg oktanskog cirkusa na svijetu
Svaka cast OSTV koja je ocito prepoznala veliku priliku koja joj se nudila, iako malo mi je zalosno sto za jedan takav sport(a nazalost i dosta drugih) na nasem ljubljenom HRT.u nema mjesta , a onda kada vidim za sto ocito ima mjesta... dodje mi da plačem.
Sto se vas hatera F1 tice mislim da niste korektni jer to sto vi osobno nesto ne volite, ne znaci da nema nas dosta koji to volimo i razumijemo, i reci da je to bez veze, dosadno i da ne zasluzuje biti na bilo kojoj televiziji je zalosno i jako podcijenjivacki s obzirom na kolicinu ljudi i novaca koji se vrte oko F1 a pogotovo s obzirom na gledanost koja je u svijetu ogromna. |
|
|
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
nikad neću prebolit što je HRT izgubio El classico....a i petica mi fali...jebem li ih u politiku.... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
Najdosadniji sport na svijetu.
Podjednako zabavno kao dvosatno buljenje u fleku od komarca na zidu.
Boooooooooooooring !
|
Pa gledaj, za onoga kojega ne zanima i koji se u nju ne razumije, naravno da je F1 dosadna. Ja sebe ne držim za nekog velikog eksperta, ali obožavam gledati utrke F1, čisto onako, zabave radi.
Obožavam gledati i nogomet, ali ću prvi reći da upravo od nogometa nema dosadnijeg i sporijeg sporta! Gledaš 90 minuta kako 22 lika razvlače loptu od noge do noge i na kraju završi 0:0. Baš uzbudljivo!
Na kraju, čestitao bih OSTV-u što će nam omogućiti prijenose. |
|
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
A šta je to Hrt? Šta su to rtl i nova? Ne pratim domaće televizije već 5 godina. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
NameNo Ukupno postova: 33 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
antonov
Ukupno postova: 293 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
A šta je to Hrt? Šta su to rtl i nova? Ne pratim domaće televizije već 5 godina.
|
nemas ti vremena uz ta dva mobileta...  |
|
|
|
|
 |
 |
|