TBF sigurno vrijedi 100 kn. A isto tako sam i uvjeren i da košta puno više od 20 000 kn koji će se utržit ako se proda svih 200 ulaznica. Ali u Osijeku naravno sve mora biti besple. I onda kad je i besple, opet se i po tom pljuje.
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow!
Prostor izgleda super. Cijena karte za ovak nešto prihvatljiva i normalna, svagdje, osim valjd u Osijeku. zato i postajemo selo. Koliko čujem, 200 karata, za 200 sjedećih mjesta. Slušaš lijepi koncert u svojoj stolici,bez gužve i balavurdije. Iskreno se nadam da u ovom gradu još ima 200 odraslih,zrelih muzikoljubaca kojima je normalno platiti sto ćuna za normalan koncert.
postajemo selo jer smo svjesni samo sebe, svojih interesa, i svog ukusa..
npr:
Sir William je napisao/la:
..tbf mi vrijedi 39,99 max..
vs
cane je napisao/la:
TBF sigurno vrijedi 100 kn.
vesnica je napisao/la:
..da tbf to vrijedi.
Jazz je napisao/la:
TBF bez struje, bez gužve i bez klinaca svakako vrijedi 100 kn.
seven-of-nine je napisao/la:
Cijena karte za ovak nešto prihvatljiva i normalna, svagdje, osim valjd u Osijeku.
...
primječujete razliku?
koliko postoji bendova za koje ne bi dali ni 9kn, a koji pune stadione od 20 000 mjesta uz cijenu karata od 500kn
koliko postoji bendova za koje bi dali i 500kn, a nikada nisu uspjeli skupiti više od 50 ljudi na bespla koncertu?
kad budete shvatili da postoje neistomišljenici koji su u pravu isto kao i vi, i koji imaju pravo iznjeti to svoje neistomišljenje, i da vi nemate pravo nazivati ih štakorima, kretenima, pljuvačima i idijotima neobrazovanim zbog toga, onda možda ovaj grad bude mrvicu manje selo..
do tad si napišite na post-it:
- nisam gospodar svemira
- nisam etalon znanja i ukusa
- od sad ću pisati u prvom licu
postajemo selo jer smo svjesni samo sebe, svojih interesa, i svog ukusa..
npr:
..tbf mi vrijedi 39,99 max..
vs
cane je napisao/la:
TBF sigurno vrijedi 100 kn.
vesnica je napisao/la:
..da tbf to vrijedi.
Jazz je napisao/la:
TBF bez struje, bez gužve i bez klinaca svakako vrijedi 100 kn.
seven-of-nine je napisao/la:
Cijena karte za ovak nešto prihvatljiva i normalna, svagdje, osim valjd u Osijeku.
...
primječujete razliku?
koliko postoji bendova za koje ne bi dali ni 9kn, a koji pune stadione od 20 000 mjesta uz cijenu karata od 500kn
koliko postoji bendova za koje bi dali i 500kn, a nikada nisu uspjeli skupiti više od 50 ljudi na bespla koncertu?
kad budete shvatili da postoje neistomišljenici koji su u pravu isto kao i vi, i koji imaju pravo iznjeti to svoje neistomišljenje, i da vi nemate pravo nazivati ih štakorima, kretenima, pljuvačima i idijotima neobrazovanim zbog toga, onda možda ovaj grad bude mrvicu manje selo..
do tad si napišite na post-it:
- nisam gospodar svemira
- nisam etalon znanja i ukusa
- od sad ću pisati u prvom licu
Stvar je u tome Williame da TBF ima svoju cijenu, svoje ime i da ih se ne može dovesti besple, sredit klub da lijepo izgleda i da još popiješ koje pivo gratis. Nitko tu ne pametuje i sve je to odmjereno realno.
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow!
ma kažem ti, tbf i ja smo naj manje bitni u ovoj prici.. dobri smo si onak za poslušat doma ili otic na koncert tu i tamo (vjerojatno bi u nekoj drugoj situaciji platio 150 možda i 200kn da ih čujem, pare nisu problem), ali sad nisam ni tu ni tamo, i otišao bih eventualno kad bi cijena bila 20-30kn redaradi samo..
znam tu stvar.. volim ju..
ma kažem ti, tbf i ja smo naj manje bitni u ovoj prici.. dobri smo si onak za poslušat doma ili otic na koncert tu i tamo (vjerojatno bi u nekoj drugoj situaciji platio 150 možda i 200kn da ih čujem, pare nisu problem), ali sad nisam ni tu ni tamo, i otišao bih eventualno kad bi cijena bila 20-30kn redaradi samo..
sad nisi ni tu ni tamo?
20-30kn? o čem ti to? tibiefovci ili imaju karte za iznad 100 kuna ili sviraju bespla
_________________ It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society...
znam tu stvar.. volim ju..
sad nisi ni tu ni tamo?
20-30kn? o čem ti to? tibiefovci ili imaju karte za iznad 100 kuna ili sviraju bespla
idealan provod u ovom trenutku bi mi bio:
a) movie night kod mene, uz puno hrane, čaja, i probrano društvo..
b) peckarenje nekog mrtvog mesa na vikendici do kasno u noć, uz pivo i neki lagani rock..
c) 2 pivkana sa ekipom u xyz kafu (što manje ljudi/buke to bolje) i krevet poslije ponoći..
sve ostalo mi je mrsko i bilo bi forsiranje.. matorim lagano..
Malo smo otišli u offtopic ali ako je istina za godine koje ti pišu onda se ne bi trebao sekirati,to tako nekad dođe
Eto ove 3 opcije što si nabrojao,meni s 18 uopće ne zvuče toliko loše,treba znat uživat