pa puni novčanike iako je ocvao još od 98... očito se scena srozala do dna.. tako da nema to veze sa urbanom kulturom i scenom već sa novčanikom--punim ili praznim...
vjerovatno će event uspjeti kao što je uspio i zadnji sretno...
U svakom slučaju, pohvalno je što se u Osijeku opet nešto događa i u tako atraktivnom prostoru.
Iako pohodim gotovo svaki party/festival koji bude u Osijeku, ne mogu se ne pitati: pa zašto Morales?
Radi se o dj-u koji je bio aktualan prije ____ godina (na praznoj liniji sami zamislite broj).
Čovjek stvarno rijetko gdje prolazi osim u Hrvatskoj. Čak štoviše, nastupa više u Hr od nekih domaćih dj-eva lol. Totalno precjenjen.
Ako se već organizira house event, za koji u Osijeku pretpostavljam postoji interes, onda treba dovesti neko aktualno ime. A takvih ima. I nisu skupi. Vjerojatno su jeftiniji od Moralesa.
Recimo: Arno Cost, Dirty South...Ima ih još masa. Iako ne slušam takav house otišao bih na takav party.
Ovo sada me podsjeća na razdoblje kada su Umek i Kanzyani bili gotovo svaki vikend u Os.
Ne radi se ovdje o nezahvalnosti. Jednostavno EDM scena je toliko razgranata i velika s toliko zanimljivih imena, i onda od toga svega mi dobijemo Moralesa - opet. Bit će da organizator igra na sigurno. Šteta.
dajte vi nama domacih ljudi,ja sam totalno zaluden s nasom DJ iness,cura napravi atmosferu,urbano je i tak to,neznam sta vam to znaci al ok.....jest da je cura neka house komercijala,al bolje i to neg slusat nest sto se vrti svake godine.....i istina je,morales treba dobit hrvatsko drzavljanstvo koliko se fura ovdje....moralesa u reprezentaciju,a ne sammira
Mi na tulume idemo negdje van ove vukojebine.
Btw to nisu nezadovoljnici, nego ljudi sa trunkom soli u glavi. Zivio!
Osim toga, meni potpuno svejedno tko ce i gdje ici, koga dovoditi... Malkice mi smijesno, ali nista vise.
u moje vrijeme izlazaka rat je palio i žario a kad smo dolazili s položaja iako svaki 10 kafić je radio provodili smo se ko nikad ako smatraš osijek vukojebinom bolje razmisli o društvu s kojim izlaziš jer ako je društvo dobro čak i na livadi češ se izvrsno provesti stoga.........!!!!!!!!!?????????