Autor |
Poruka |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
|
|
 |
Someone
Ukupno postova: 191 Lokacija: Skoro pa Osijek Spol:  Muško
|
Jedini komentar na koncert- SAVRŠENSTVO  |
|
|
|
|
 |
sherlock Ukupno postova: 32 Spol:  Nebitno
|
savršeno!!!takva atmosfera, takav čovjek, publika!!! ma nakon ovoga koncerta ne vrijedi više na kocerte ići, ovo je vrh vrhova! teško da će ovakav koncert itko nadmašit! |
|
|
|
|
 |
besprizorni Ukupno postova: 65 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
onda znači da moraš još puno koncerata odgledati ako ti je ovaj koncert savršenstvo  |
|
|
|
|
 |
|
[/quote]
onda znači da moraš još puno koncerata odgledati ako ti je ovaj koncert savršenstvo
[/quote]
nagledala sam se mali milijun koncerata, od naših do stranih...i stojim iza svojih riječi...
ako nisi bio tamo, nemoj se uopće osjećati kompetentnim komentirati koncert... |
|
|
|
|
 |
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Predivno <3 |
|
_________________ Smile...happy looks good on you...  |
|
|
 |
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol:  Žensko
|
Et ja nisam njegov fan pa nisam biLa, aL Legica je oduševLjena koncertom! pLus Urban joj je bio a njega obožava xD |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
 |
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol:  Žensko
|
Ma savršeno  |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje!  |
|
|
 |
oskreso Ukupno postova: 14 Spol:  Nebitno
|
Bilo je vrlo dobro!
Jedina mana je ozvučenje u dvorani koje je poprilično loše. Bio sam na Čoli i isto je zvuk loš bio, ali mislim da je to zbog konstrukcije dvorane.
Isto tako bih zabranio prodaju alkohola.
Neka tri naderana seljoša na tribini iza mene su veći dio koncerta "pjevali" (čitaj: derali se") tako da sam više njih čuo nego Gibonnija, ali sve u svemu koncert je bio dobar.
I super mu je fora kada je ušao u publiku pa napravio ono s čučanjem i laganim ustajanjem. |
|
|
|
|
 |
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol:  Žensko
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
aaaa ne, pa majku im jebem, kako imaju muda doć na koncert i pjevat, joooj di ide ovaj svijet. jab to sve metak u čelo pa ti meni sinko pjevaj na koncertu.  |
|
|
 |
Doc
Ukupno postova: 220 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ne vjerujem. Dvorana može imati odličan zvuk, kako su to vrlo zorno pokazali dečki iz Australian Pink Floyda, kod kojih je zvuk bio pun, snažan i kristalno jasan - i na instrumentima i na vokalima.
Samo treba znati znanje. I imati opremu. |
|
_________________ Ili jesmo, ili nismo.
Ili ono treće... |
|
|
 |
|
meni je zvuk bio čist ok.. |
|
|