Autor |
Poruka |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
|
|
 |
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol:  Muško
|
pa ovo sam čekao godinama... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
 |
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol:  Nebitno
|
Provincijalizam je stanje svijesti. Hrvatska je tako mala zemlja a tako velika provincija. Bila je manja provincija za vrijeme Crno-Žute Monarhije. |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze  |
|
|
 |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Skonto sam ja tebe .... nemoj se sad izvlačit  |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
hm...dva koncerta na isti dan, Dino Merlin i Jura Stublić ....
|
nevjerojatno.. toliko o [uklonjeno] koji u osijeku rade svirke.
joj.
Posljednja i javna zamolba da ne vrijeđate druge korisnike portal Osijek031.com ili treće osobe. |
|
|
|
|
 |
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol:  Nebitno
|
to je odličan potez za testiranje "javnog mnijena" - da se vidi koji od odvojice starkelja ima veću publiku  |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze  |
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
|
ne vjerujem baš da će netko birati između Merlina i Jure Stublića. Ili voliš jednog ili drugog. |
|
|
|
|
 |
objektiv Ukupno postova: 8 Spol:  Nebitno
|
|
ne vjerujem baš da će netko birati između Merlina i Jure Stublića. Ili voliš jednog ili drugog.
|
upravo sam ja jedan koji voli i jednog i drugog i ima još masu takvih koji se sad ne mogu odlučit na čiji će koncert, ovo samo kod nas postoji, grad bez maltene nikakvih događanja sada dva megakoncerta stavi na isti dan...bravoooooo!!! |
|
|
|
|
 |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
Slažem se . Katastrofa. 2 koncerta na koja bih htio otići stave u isti dan u isto vrijeme na 2 različita mjesta. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koja debilnost. bolje da onda odgode 1 il nek stave jean subota jean nedjelja i mir. oako je to jadno  ((( |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
sori. krivo sam citiro. htjeo sam komentirati samo post iznad... |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
dadida Ukupno postova: 89 Spol:  Nebitno
|
zaista katastrofa,organizatori sami sebi skaču u stomak.popušit će i jedan i drugi.ja isto slušam i jednog i drugog i morat ću birati kao i mnogi drugi. |
|
|
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
Bez obzira što je Jura malo 'odlijepio' u zadnje vrijeme i što mu prateći bend nije na razini ranijih postava grupe Film, svejedno mi je drago da napokon svira u Osijeku. Vjerojatno ću otići na koncert. |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
 |
boris_os
Ukupno postova: 12 Spol:  Muško
|
naravno da se ide.. godinu dana se pokušavalo dovest Juru u Osijek.. stupilo se u kontakt i sve, al nikad nije bilo provedeno.. eo drago mi je da napokon sve uspjelo.. čestitke svim organizatorima jer Jure nije bilo od 1994. i Osijek ovo zaslužuje.. ekipa je spremna i dva dana festival wuuuhuuuu ..vidimo se ! |
|
|
|
|
 |
RKL
Ukupno postova: 226 Spol:  Nebitno
|
Nažalost, čini mi se da će biti ovako: Na Merlinu oko 6000 ljudi, koliko je i karata u prodaji, puna dvorana. Na Juri, izmedju 500 - 1000 nas entuzijasta. Uz to, treba se imati na umu da je Jura posljednjih 15tak godina lud i tašt ko šiba, pa, ukoliko se naljuti ili mu pukne film (ne grupa) može doći do toga da se i otkaže koncert.
Sad bacam maler, i ovo nisu činjenice, nego sam samo pesimist u duši.... |
|
|
|
|
 |
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Nažalost, čini mi se da će biti ovako: Na Merlinu oko 6000 ljudi, koliko je i karata u prodaji, puna dvorana. Na Juri, izmedju 500 - 1000 nas entuzijasta. Uz to, treba se imati na umu da je Jura posljednjih 15tak godina lud i tašt ko šiba, pa, ukoliko se naljuti ili mu pukne film (ne grupa) može doći do toga da se i otkaže koncert.
Sad bacam maler, i ovo nisu činjenice, nego sam samo pesimist u duši....
|
i bolje, manja gužva će biti
p.s. kakva je ovo diskriminacija, sve žene osvojile ulaznice  |
|
_________________ www.kohorta.net |
|
|
 |
 |
|