Autor |
Poruka |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
naravno da ću popljuvati nešto što je vrhunsko smeće,
em mi se gadi kao pojava,em mu je mjuza s radija,tako da svako al baš svatko to može puštati.
važnije mu je kak izgleda nego šta vrti.
katastrofa
nisam ništ rekao protiv organizatora,ljudi su pametni,uzeće lovu i to je to,svaka im čast za to...
a ti @gosx barem bi trebao onda znati napisati grammy,a i u ZG je smeće,a li po indexu,24sata i po Zrćima je megaturboultrazvijezda |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
ma dobro ja sam malo preoštar,jednostavno nemogu smisliti taj komercijalni vokalni house pa moram kenjati |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol:  Nebitno
|
Hmmmmm bas zbog toga sto ga neki ne vole, a neki pak vole treba biti realan pa prihvatiti oba stajalista. Ovo je javno, pa mi je poprilicno bedasto da si vjecito lizemo guzice i tapsemo po ramenima. Dakle cijenio bih kada bi se misljenje iskreno isticalo, a ne po onoj sto vecina to i ja.
KAo sto napisah, Morales je zvjezdica za neupucene i one kojima je red carpet mjerilo kvalitete.
Btw grammya je dobio jako davno!
I moj Tata je omladinski prvak jugoslavije u gimnastici bio nekoliko puta, sto ne govori da danas sa 60 godina moze nastupat na olimpijskim igrama.
Protiv organizatora nitko nista nije rekao. Cak sam i pohvalio. Zasluzili su! Drugi dan jebe mame. Tamo sam pod obavezno. No prvi dan je namijenjen vama sljepcima.  Tko voli nek izvoli. I nebih volio da netko ovo shvati kao pljuvanje jer nije. To je samo iskreno osobno, a po mnogim pokazateljima i realno misljenje o artistu cije je vrijeme davno proslo.
Treba imat jaja za ovakav projekt, no na pamet mi pada bar 5 imena koja nikad ili su 1 do 2 puta bili u Hrvatskoj. Rijec je o istim novcima. E to bi bio posao. Ali igra se na sigurno. Opet, njihovi novci, njihove zelje. Sa moje strane imaju podrsku da party uspije.  |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Radite šta oćete, činjenica je da je to David Morales i da se on prodaje  da je netko malo manje poznat, koliko od vas bi došlo? 0.
Vidimo se na Ajsu  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
ja nemogu vjerovat al stvarno..prvo serete kako se ništa ne događa kod nas,sve je rezervirano za Zg..a onda kad se dogodi nešto u Os vi pljujete..ok neslušate ništa od ovog,nemorate pljuvat po svemu što se organizira,nevalja ufo,nevalja oljm,osječke ljetne noči,saft..ništ nevalja,hvala bogu na q clubu kak bi adebisi reko...
pohvale organizatoru..nadam se da će se očekivanja ispunit
 |
|
|
|
|
 |
juanes11 Ukupno postova: 14 Spol:  Nebitno
|
Kako ovaj "avantgarde" lupa gluposti. Pa ti si čovječe užas jedan. Ako ti se Morales ne sviđa ne moraš pljuvat po čovjeku. Napravio je ono što ti neces za 3 života. Svatko nešto voli. Očito nisi u shemama house glazbe zato su ti Urban i recimo (Bare) bolji. Jer Vama alternativcima nikad ugodit. A takvih vaših ALTERNATIVNIH SIJELA ima i previše tijekom godine u gradu. Napkon dođe netko vrijedan spomena što se tiče te glazbe i ti ga pljuješ. Ne moraš doći. Ako ti je puno platit za 2 dana 100 kn, evo ja cu ti vratit 50kn pa ti dođi samo u subotu.
Kežeš: "Treba imat jaja za ovakav projekt, no na pamet mi pada bar 5 imena koja nikad ili su 1 do 2 puta bili u Hrvatskoj. Rijec je o istim novcima."----eto navedi onda koji su to i da sviraju istu glazbu. Možda FREEMANSONS, SHARAM ILI DAVID GUETTA, itd. DA DA svi jedva čekaju doci u Osijek. Ovo je veliki uspjeh da jedna zvjezda napokon dode tu i to treba cijenit. Organizatorima svaka čast i podrška.
p.s. i da je njegovo vrijeme prošlo , a što nije ne znači da je ishlapio i da ništa ne valja. To je samo tvoja subjektivo izrečena glupost i neistina |
|
|
|
|
 |
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
Kako ovaj "avantgarde" lupa gluposti. Pa ti si čovječe užas jedan. Ako ti se Morales ne sviđa ne moraš pljuvat po čovjeku. Napravio je ono što ti neces za 3 života. Svatko nešto voli. Očito nisi u shemama house glazbe zato su ti Urban i recimo (Bare) bolji. Jer Vama alternativcima nikad ugodit. A takvih vaših ALTERNATIVNIH SIJELA ima i previše tijekom godine u gradu. Napkon dođe netko vrijedan spomena što se tiče te glazbe i ti ga pljuješ. Ne moraš doći. Ako ti je puno platit za 2 dana 100 kn, evo ja cu ti vratit 50kn pa ti dođi samo u subotu.
Kežeš: "Treba imat jaja za ovakav projekt, no na pamet mi pada bar 5 imena koja nikad ili su 1 do 2 puta bili u Hrvatskoj. Rijec je o istim novcima."----eto navedi onda koji su to i da sviraju istu glazbu. Možda FREEMANSONS, SHARAM ILI DAVID GUETTA, itd. DA DA svi jedva čekaju doci u Osijek. Ovo je veliki uspjeh da jedna zvjezda napokon dode tu i to treba cijenit. Organizatorima svaka čast i podrška.
p.s. i da je njegovo vrijeme prošlo , a što nije ne znači da je ishlapio i da ništa ne valja. To je samo tvoja subjektivo izrečena glupost i neistina
|
totalno.slažem se s tobom juanes11. |
|
|
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
napokon nešto vrijedno spomena |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Tko god krtitzira ovakav događaj je konjina. I to ne obična konjina već glupa konjina! Napokon nešto osim sad već izlizanog UFO-a i Jeseni uz Osječko, a vi serete.
Samo da Morales bude prethodnica ostalim velikim zvijezdama, pa da i mi za koju godinu dobijemo neki kvalitetan festival. Jel ako Novi Sad može imati Exit, zašto Osijek koji je puno bolje zemljopisno smješten ne bi imao neki slični festival. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
[quote="cane";p="260929"]Tko god krtitzira ovakav događaj je konjina. I to ne obična konjina već glupa konjina! Napokon nešto osim sad već izlizanog UFO-a i Jeseni uz Osječko, a vi serete.
Samo da Morales bude prethodnica ostalim velikim zvijezdama, pa da i mi za koju godinu dobijemo neki kvalitetan festival. Jel ako Novi Sad može imati Exit, zašto Osijek koji je puno bolje zemljopisno smješten ne bi imao neki slični festival.[/quote]
Zato što je za Osijek što se toga tiče prošla baba sa kolačima. |
|
|
|
|
 |
We Love Music Ukupno postova: 19 Spol:  Nebitno
|
hvala vam na podrsci.
naravno da cemo iduce godine dovesti minimalno jos dvije zvijezde pa da festival bude tri dana. sa nekima smo i u kontaktu vec za iducu godinu...  |
|
|
|
|
 |
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Marc Times kom ispadaju ploche erm... XD proser zeshchi... ajmo dalje .. E-Base je odradio warm - up za PvD-a sada na Zrchu 15.07. erm svi su ga ispljuvali, lik je ubio atmosferu.. dosadan, jednolichan.... uzas! ne dobro; Ajsa i Urbana ne slusham i ne bih za ovo dala 100 kn...
za mene samo trance rula
S druge strane, organizatorima puno sreche s profitom i organiziranjem kako ovog tako i buducheg nekog dogadjaja jer dobro je shto god da se organizira. Pa sad tko voli nek izvoli jel  |
|
|
 |
juanes11 Ukupno postova: 14 Spol:  Nebitno
|
Cathy imaš pravo na svoj izbor. Voliš trance i sve ok. Imala si ga na zrću - van Dyk-e, Buuren i Tiesto. Ovo je Os i dovoljan je i jedan guest star poput Moralesa. Ostali ce popunit program. Dobro sii rekla tko voli neka i izvoli. Vecina će tamo doći zbog Moralesa i to je više nego očito. Bitno je da se nešto zanimljivo događa i to bi svtko trebao pohvalit. |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Tako je
I svaka čast za Ajsa  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol:  Nebitno
|
p.s. i da je njegovo vrijeme prošlo , a što nije ne znači da je ishlapio i da ništa ne valja. To je samo tvoja subjektivo izrečena glupost i neistina
|
totalno.slažem se s tobom juanes11.
|
 ČINA
Padne mi na pamet sve i jedno ime sa top A liste svjetskih dja. Pod njih definitivno ne mislim na Freemasonse, David Guettu i sl. jer takav house prezirem.
Btw jako dugo sam u tim vodama da bi me ti naucio sto valja.
Opet naglasavam da po nicemu nisam pljunio, vec iznio svoje subjektivno misljenje. I opet naglasavam da organizatorima zelim svu srecu i pun party, tj. cijeli festival jer su dobro odradili posao. Dakle, sumnjam da ce im sreca i trebati. Nemoj mi pricat o velikim uspjesima dovodjenja imena, jer bi svatko od njih dosao i u Kosku za te pare.
Dakle problem su novci. Decki ih imaju i svaka im cast sto rade "riskantan" party poput ovog. Sto se tice Moralesa, sve i jedna osoba koja drzi do ozbiljne i kvalitetne glazbe kad cuje za njega, dize mu se kosa na glavi. Urban je spomenut u kontekstu zanimljivijeg imena od ovog potonjeg. Stari moj na forumu smo, javno mjesto, kuis? Dakle imamo svi jednako pravo komentirat istu stvar. Tebi je napeto ime, meni nije. Vjerojatno cu doci, jer taj vikend i nema nista zanimljivije i jer me zanima sama produkcija partya.  |
|
|
|
|
 |
 |
|