Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Oxygene: BK elektronics night

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
gigo
Ukupno postova: 46
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.01.2009. 17:15 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

techno...Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Trovach
Ukupno postova: 6
Post Postano: 01.02.2009. 13:36 
Naslov:  

ma de ljudi nek vas progutaju narodnjaci...

meni je bitno da svira techno kojeg u osijeku neces cut od nikog drugog neg od mech slave-a jer se on jedini trudi to gurat opet po osijeku i okolici, al ocito nece ništ štimat dok neko ne dovede jeff millsa! pf

aj koja su to techno imena koja biste vi slusali da cujemo ? al techno imena iz hr il okolnih zemalja ? ključna riječ je techno.

kasnije ce ljudi opet srat kak je bila loša mjuza...
al u biti je u O2 jako loša ozvuka i bit ce lose ak neke ne dodje i stavi neke svoje zvucnike.

a mozd bi trebalo dj-e smjestit na neko malo bolje mjesto. Wink

Trovach
Post Postano: 01.02.2009. 13:38 
Naslov:  

Trovach je napisao/la :

al u biti je u O2 jako loša ozvuka i bit ce lose ak neke ne dodje i stavi neke svoje zvucnike.

htio sam rec da nece bit lose vec ce bit los zvuk da me sad neko ne vata za riječ

zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 01.02.2009. 16:57 
Naslov:  

Trovach je napisao/la :
ma de ljudi nek vas progutaju narodnjaci...

meni je bitno da svira techno kojeg u osijeku neces cut od nikog drugog neg od mech slave-a jer se on jedini trudi to gurat opet po osijeku i okolici, al ocito nece ništ štimat dok neko ne dovede jeff millsa! pf

aj koja su to techno imena koja biste vi slusali da cujemo ? al techno imena iz hr il okolnih zemalja ? ključna riječ je techno.

kasnije ce ljudi opet srat kak je bila loša mjuza...

a mozd bi trebalo dj-e smjestit na neko malo bolje mjesto. Wink

ajd decko tko god da si, ne baljezgaj, oni zvucnici od oxygenea su jebeni, za elektroniku dusu dalo.. kad su koncerti, to je druga prica.. ) cheers!

gigo
Post Postano: 02.02.2009. 10:02 
Naslov:  

eo jos jedna nadopuna dolazi nam i dj gagy takodjer iz srbije Smile
www.myspace.com/djgagy

Trovach
Post Postano: 04.02.2009. 20:51 
Naslov:  

zla_tratinčica je napisao/la :

ajd decko tko god da si, ne baljezgaj, oni zvucnici od oxygenea su jebeni, za elektroniku dusu dalo.. kad su koncerti, to je druga prica.. ) cheers!

a neznam onda je stvar u prostoru i jeci. jer stvari uopće ne zvuče kak bi zapravo trebale.
al ajd dobro jebeš sad to.

techno!

Frost

Ukupno postova: 6403
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 04.02.2009. 21:40 
Naslov:  

zla_tratinčica je napisao/la: ajd decko tko god da si, ne baljezgaj, oni zvucnici od oxygenea su jebeni, za elektroniku dusu dalo..

Ha čuj, zvučnici možda jesu dušu dali za elektroniku, ali ton-majstor i nije baš...

Ukupno postova: 711
Spol: Muško Muško
Post Postano: 04.02.2009. 21:41 
Naslov:  

Nisu zvučnici krivi što ta glazba zvuči loše. Kriva je glazba. Jer je loša.

Ukupno postova: 818
Post Postano: 04.02.2009. 21:44 
Naslov:  

Osobno, nisam ljubitelj muzike koja se prezentira na ovom partyu. ponekad mislim da i nije muzika. no dobro. sve je u uhu promatraca...

deckima 5 za volju;)

E sad, sto se tice truda, zalaganja, "mi smo jedini" prica, molio bih da se prestane sa baljezganjem.

Dobar techno u nasim krajevima neces cuti;)

A neces ga cuti jer ste svi navikli na bezumno nabijanje koje je na svu srecu ostalo u devedesetima i ranim dvijetisucitim. Googlaj, trazi, slusaj muziku, vjeruj mi naci ces brdo toga.
Pa bar u ovo vrijeme hiperprodukcije ima muzike na izvoz, samo trebas odrediti sto ti je dobro, a sto ne. iako je i tu mala granica.

Slazem se da nam u drzavi kakva je postoji svega nekoliko grupacija koje bez greske rade sjajne rejvove. U malom naravno.

E sad potrebno je shvatiti da se nemoze napraviti party radi 5 pojedinaca koji ce svrsavat na flooru na disco tech, minimal ili sto god drugo, a da je toliko na margini kao ovi pravci. Mislim da koliko god netko bio zaludjen muzikom, si nece dopustiti da zaroni nekoliko puta zbog tudje zajebancije.

Iz tog razloga osobno radim neke partye, manje, vece s nekim kompromisom izmedju mojih zelja i potreba publike. Nazalost tako je, a po svemu sudeci biti ce jos neko vrijeme...

Audionova je bila zicer zbog imena, iako po reakcijama na samom partyu sam primjetio da im muzikane lezi, a u to vrijeme je bila vrh. Tech house. Groova na lopate...

@ Justice, slazem se za Starkovu Wink

eo ti njen novi mix Wink

http://www.2shared.com/file/4692996/99977720/Iva_Starkova_-_Velvet_DISCO.html

avantgarde
Post Postano: 04.02.2009. 21:45 
Naslov:  

Btw u Oxygeneu je kriminalan zvuk;)

Post Postano: 04.02.2009. 23:14 
Naslov:  

Frost je napisao/la :
zla_tratinčica je napisao/la: ajd decko tko god da si, ne baljezgaj, oni zvucnici od oxygenea su jebeni, za elektroniku dusu dalo..

Ha čuj, zvučnici možda jesu dušu dali za elektroniku, ali ton-majstor i nije baš...

ton majstor..

bravo!

gigo
Post Postano: 04.02.2009. 23:20 
Naslov:  

khm aj da se ja izjasnim Smile s stajalaista publike!
1.zvuk u o2 kolko uopce od vas tu zna sta je pravi zvuk i imalo ga priliku cut il ga zna radit?
ne kazem da je najbolji al nije ni najlosiji to sto u praznom o2 se cuje odbijanje zvuka kad nea ljudi to su vec tehnicki problemi....
2. techno glazba o ukusim se ne raspravlja vec glazba -po meni nenadjebiva za razliku od ostalih..al po volji ekipi nek guglaju
3."Dobar techno u nasim krajevima neces cut:)"
pa vjerojatno jel niste mu ni dali prilliku ga poslusat bilo je tu dosta jebenih dj ,wyrusa,zora,omega drivea,hadjija,.....da ne nabrajam samo brate sto vi njih neznate cjenit
a proguglajte malo i u tu stranu pa ce te vidit njihove rezuultate vani il bolje poslusajte:)
4. cinjenicno stanje je otkad su dosli mp3 i ti novi smjerovi da je scena je nestala tj nema je
jel nema atnosfere u toj tvz glazbi necu komentriat ima iznimaka ... ipak je ovo blakan
Smile
5. istina neide bas najbolje al i kad ode u k
bar cu znat da sam pokuso a ne bio pametan i pljuvo po necijem radu(kom nevalja nek ne bude tu meni osbno nardnjaci nevljaju pa ne pljujem po njima ko voli nek izvoli a 98% drustva je tamo) !
VRH- sad sto je vecini vrh sto svi slusaju a ne sto se vasem uhu svidi to je vec drugi par carapa
hvala molim bez ljutnje !

zla_tratinčica

Post Postano: 04.02.2009. 23:21 
Naslov:  

e i jos da natuknem kao netko tko nema veze sa elektronikom , zasto je ta electro scena u osijeku u jajima.. zato jer se svadate i rezite jedni na druge i zavidni ste.. necete nikad vise ni imati nikakvu scenu jerbo ima takvih cobana..

Post Postano: 04.02.2009. 23:31 
Naslov:  

a i to sto kaes s ovakom ekipom i razmisljanjima sam ja ja ja dogurat cemo da ne kazem di Smile

avantgarde
Post Postano: 04.02.2009. 23:50 
Naslov:  

Boze, sidji pa vidi...

Zavidni?

Rezultati pokazuju drugacije, zar ne;)

Mislim ti ih ne mozes znati, ako nepratis. Opet ako ne pratis, nisi kompetentna, ako nisi kompetentna, molim te nemoj komentirat Wink

Hvala

Skoči u forum: