Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Excalibur Bar: gledanje prijenosa Aris - Slaven Belupo i Deportivo - Hajduk

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
nake_rado

Ukupno postova: 5684
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 15.08.2008. 13:08 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

DonQuijote je napisao/la:
no_name je napisao/la:
Super ideja.Samo pripazite! Tocno na uzvrat dolazi nam povecani broj turista iz Zagreba i Splita, pa nebi baš bilo prikladno da to vide zbog dojma da su kod kuće u ZG odnosno ST.Tako mi kaze prijatelj koji radi u TZO.Međutim da bi se svi osijećali zadovoljnim (navijaći i turisti) predložio sam mu da takve vrste događanja postanu "brand" Osijeka, kao najvjerovatnije jedinog grada u RH koji posjeduje veliki broj ljubitelja nogometa Dinama (ZG), Hajduka (ST) itd.Tako ćemo im pokazati koliko ih zapravo cjenimo, i ono najvažnije je da su nam njihovi gradovi uvijek u srcu, uvijek ispred naših.
Čestitam! Svakim trenutkom nadmašujete sami sebe (kao što Phelphs ruši svoje rekorde). Ovo je zbilja sjajna ideja imate moju podršku.

WTF?

Baš sam mislio napisati da ništa ne kontam osijek031.com smile

be strong be happy and don't let anyone to make you angry
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Dylan

Ukupno postova: 818
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 15.08.2008. 13:10 
Naslov:  

Shvaćam.
Konzumerizam uništava našu dušu. Prirodna bogatstva okrljana nečestitim žiteljima, bizoni i pavijani. Nema sreće. To je kritika, narodna, teorija bez shvaćanja, samo treba ispoštovati propise.
Nema nade u ovakvim slučajevima, treba se razumjeti, vratiti na početak.
Ha, lijane, o zar je to samo utopija.
O tome se radi.

noob

Ukupno postova: 182
Post Postano: 15.08.2008. 17:41 
Naslov:  

nake_rado je napisao/la :
no_name je napisao/la:
Super ideja.Samo pripazite! Tocno na uzvrat dolazi nam povecani broj turista iz Zagreba i Splita, pa nebi baš bilo prikladno da to vide zbog dojma da su kod kuće u ZG odnosno ST.Tako mi kaze prijatelj koji radi u TZO.Međutim da bi se svi osijećali zadovoljnim (navijaći i turisti) predložio sam mu da takve vrste događanja postanu "brand" Osijeka, kao najvjerovatnije jedinog grada u RH koji posjeduje veliki broj ljubitelja nogometa Dinama (ZG), Hajduka (ST) itd.Tako ćemo im pokazati koliko ih zapravo cjenimo, i ono najvažnije je da su nam njihovi gradovi uvijek u srcu, uvijek ispred naših.
Čestitam! Svakim trenutkom nadmašujete sami sebe (kao što Phelphs ruši svoje rekorde). Ovo je zbilja sjajna ideja imate moju podršku.

WTF?

prekomplicirano je to za tebe dječače...

nake_rado

Ukupno postova: 5684
Upozorenja : 1
Post Postano: 15.08.2008. 17:48 
Naslov:  

noob je napisao/la:
nake_rado je napisao/la :
no_name je napisao/la:

WTF?

prekomplicirano je to za tebe dječače...

Pa hajde ona pojasni nama djeci o čemu se tu radi.

be strong be happy and don't let anyone to make you angry

Skoči u forum: