Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Gradski vrt: NK Osijek - HNK Hajduk

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
gaap

Ukupno postova: 2694
Spol: Muško Muško
Post Postano: 04.11.2007. 19:49 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

noob je napisao/la:
gaap je napisao/la :
sramota, prodano kao i obično. al se osječke pičke vole naguzit dalmošima za koji euro... sramota!!!!

Shocked
jesi ti uopće gledao utakmicu?
šta uopće komentiraš ovo, tebi je mjesto u temama o modnim revijama, frizurama i slično. Laughing

da gledao, jebao im majku seljačku iz topline svog naslonjača... sve to treba sterat na neki pravi posao i natjerat da osnovnu školu završe

Ukupno postova: 315
Post Postano: 04.11.2007. 21:32 
Naslov:  

031maja je napisao/la:
lufus je napisao/la :
Ja mislim da nije prodano, oni ne mogu, ne znaju, neće..
što se tiče ovog "oni ne mogu" .. ja mislim da Jukić ne može više ... ne može više igrati onako kako su stečene pobjede s početka sezone. kao što je rekao jedan moj lega, to je bilo igranje: napucaj do Juke pa će on nešta izvest i smisliti.... tako više ne ide... meni osobno je neshvatljivo kako ta ista momčad koja je igrala i na početku sezone, i igraisada, može nalikovati na dvije sasvim drugačuje ekipe, jer pazite, oni da ne mogu, da nisu u stanju, ne bi oni pobjeđivali prije, ne baš s lakoćom ali pobjeda je pobjeda. kako je moguće da ta ekipa koja je obećavala (past tense) sasvim solidnu sezonu sada pri izlasku na teren donosi samo strah od još veće blamaže ... iz subote u subotu oni gube bodove, gube ponos i čast, gube povjerenje nas navijača koji se trudimo upriličiti ima podršku unatoč tome što često oni ne daju ni 25% svojih mogućnosti ... mogu oni mogu, i to puno bolje, a to što oni neće .. to je sasvim druga stvar...

O čem ti pričaš/pišeš kake pobjede od 15 kola Osijek ima 4 i to 2 totalno socialne pobjede pa to je katastrofa još uz to im je gol razlika isto katastrofa, nemoj halucinirat ak pratiš nogomet onda ga prati!
OSIJEK – SL.BELUPO - 1 : 0
VARTEKS – OSIJEK - 1 : 2
OSIJEK – RIJEKA - 2 : 2
HAJDUK – OSIJEK - 1 : 0
OSIJEK – DINAMO - 1 : 3
ZADAR – OSIJEK - 5 : 1
OSIJEK – INTER-ZAPREŠIĆ - 1 : 0
CIBALIA – OSIJEK - 2 : 0
OSIJEK – ŠIBENIK - 1 : 1
OSIJEK – MEĐIMURJE - 4 : 0
ZAGREB – OSIJEK - 0 : 2
SL.BELUPO – OSIJEK - 2 : 0
OSIJEK – VARTEKS - 0 : 1
RIJEKA – OSIJEK - 1 : 1
OSIJEK – HAJDUK - 0 : 1

E za kog sam se ja jučer smrzavo pizda im materina

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
031maja

Ukupno postova: 237
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 04.11.2007. 21:53 
Naslov:  

određenije, mislila sam na prva 2 - 3 kola kad smo bili 3. na tablici i kad još nismo znali što nas čeka, kada smo još uvijek bili euforični, kada su svi bili euforični i nadali se da bi ove sezone moglo biti "nešto" od igre našeg kluba .. otada je sve krenulo nizbrzo tako da je i nezadovoljstvo sve više raslo. i ne shvaćam što te toliko uzrujalo što sam i ja iskomentirala igru kluba za koji ostvaljam svake druge subote 90min na Istoku u kop-u, i iz tog razloga si zadržavam psvako pravo pohvale ili pokude klupa iz moje perspektive, a ako ti zima teško pada, pričekaj ljeto pa bodri klub samo onda kada pobjeđuje i tebi nije zima.

nake_rado

Ukupno postova: 5684
Upozorenja : 1
Post Postano: 04.11.2007. 22:07 
Naslov:  

gaap je napisao/la:
sramota, prodano kao i obično. al se osječke pičke vole naguzit dalmošima za koji euro... sramota!!!!

ajmeee što ga i ti serendaššš...jel i prva utakmica prodana kad je hajduk pobjedio 1:0...jesu sve utakmice na kojim je osijek izgubio prodane...nemoj pričat gluposti...

Monstrum je napisao/la:
ma treba njih poslje svake izgubljene tekme opalit po džepu pa da vidiš kak bi se igralo, ovak ih boli john, dobijaju redovno plaću a daju 25% truda i šta ih briga, meni se čini da njima uopće nije u cilju bit pri vrhu tablice više im je u cilju da ne ispadnu iz lige

a pa i nije bas tocno da dobivaju redovitu placu a i da ih boli đon...sto bolje oni igraju to ce se vise za više para prodati...tako da ih ne boli...

be strong be happy and don't let anyone to make you angry
machor
Ukupno postova: 315
Post Postano: 04.11.2007. 22:29 
Naslov:  

031maja je napisao/la:
određenije, mislila sam na prva 2 - 3 kola kad smo bili 3. na tablici i kad još nismo znali što nas čeka, kada smo još uvijek bili euforični, kada su svi bili euforični i nadali se da bi ove sezone moglo biti "nešto" od igre našeg kluba .. otada je sve krenulo nizbrzo tako da je i nezadovoljstvo sve više raslo. i ne shvaćam što te toliko uzrujalo što sam i ja iskomentirala igru kluba za koji ostvaljam svake druge subote 90min na Istoku u kop-u, i iz tog razloga si zadržavam psvako pravo pohvale ili pokude klupa iz moje perspektive, a ako ti zima teško pada, pričekaj ljeto pa bodri klub samo onda kada pobjeđuje i tebi nije zima.

Pa ja ga uopće nisam išo bodrit, išo sam pogledat tekmu očekivo sam da će biti dobro al opet sam se zajebo!
A bili su treći nakon tri prva kola tako što su igrali x sa rijekom pobjedili jedva varteks koji je imao redaljku, dali gol belupu ono stvarno razlozi za optimizam pogotovo poslje dinama i zadra!

031maja

Ukupno postova: 237
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 04.11.2007. 22:32 
Naslov:  

ahaa .. onda moja duuuuboka isprika jer koliko si se uzjebo mislila sam da razgovaram sa nekim iskusnim navijačem nk os-a. stvarno neznam što si se onoliko uzvrpoljio. heheh. ugl. oko jednog smo se složili - klub nam je u k*****u.

Skoči u forum: