Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Kada vam je dosta sexa?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Alana Bates

Ukupno postova: 1359
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 18.01.2006. 15:00 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

jooooooj je napisao/la:
Koliko sam primjetio uglavnom se žene žale na sex, u bilo kojem smislu ili dijelu...možda sam u krivu, ako jesam ispričavam se.

Nemojte uzimati sex zdravo za gotovo, kad ga ima onda mnogi filozofiraju a kad ga nema...eeeee što bi dao samo da...

Žene? malo se žale, ali ako frajer zna šta radi... Smile Stvar je u tome da mislim da žene međusobno ipak više razgovaraju o sexu, pa onda ispadne da se više žale... Ma treba o tome razgovarati, filozofirati čak, jer ne vidim zašto se ljudi ograničavaju u razgovoru o tome ako već nemaju stida to raditi, jel... A stvari se uvijek mogu napraviti bolje: ako su upute nedvosmislene i jasne- teže je pogriješiti Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Jeff Murdock

Ukupno postova: 1502
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.01.2006. 18:24 
Naslov:  

fatcat je napisao/la :
ozana je napisao/la:
Btw, koliko sam upućena ljudi u dugogodišnjim vezama i braku se skoro uopće i ne seksaju Sad

Ako ne govore o tome svaki dan (kao oni sa povremenin vezama) ne znaci da se ne seksaju.
Iz osobnog iskustva...

Iako moj reply u biti ide ozani, stavit ću ga ovdje budući da se uglavnom temelji na osobnom ili iskustvu bivsih prijatelja.
Dakle kod dugogodisnjih veza postoje 3 meni poznata slučaja.
Prvi, idealni, bi bio kao kod tebe (fatcat).
Na žalost druga 2 su nešto češća, a ja ih zovem Bundyevo razdoblje i Bundyev sindrom.
Bundyevo razdoblje i nije toliko opasno i događa se svima u dugogodišnjim vezama kad-tad. To je kada seks iz nekog razloga postane osjetno rjeđi nego prije. No u pravilu ne traje dugo i prođe prilično bezbolno. Vraća se svakih par godina, cjepivo nepozanto.
Bundyev sindrom je već prilično gadna stvar. Netko ga je već opisao par stranica prije. To je kada je jedan od partnera (u većini sluačjeva muškarac) nezainteresiran za seks s partnerom, u težim slučajevima i za seks uopće. Pozitivna stvar (barem trenutno) je što mladi ljudi rijetko oboljevaju od njega, javlja se u srednjim godinama i nakon što se godine u vezi/braku već odavno broje dvoznamenkastim brojem.

Eh, a sada moj problem.
Sada sam već neko vrijeme single (vidi sig), no otkako sam počeo konzumirati ljubav većinu vremena proveo sam u vezama koje su trajale uglavnom duže od godinu dana (neke i prilično duže). Nikada nisam prevario partnericu, niti mi je to palo na pamet.
Problem je tome što sam na početku veze nezasitna životinja, a nakon 10-15 mjeseci sam negdje između Bundyevog razdoblja i sindroma. I naravno tu veze pucaju, bez obzira na ljubav koja je i dalje prisutna, kemija jednostavno nestane.
Prvi put mi se to i nije činilo tako strašno, ali nakon nekoliko takvih veza sam ozbiljno zabrinut za sebe. Sam sebi zvučim kao đubre, ali činjenica je da se nakon nekog vremena zasitim i da ne profunkcioniram ponovo dok ne nađem novi model.
Budući da bih, za razliku od većine mojih vršnjaka, htio uskoro obitelj i djecu (a posjedujem sve materijalne uvjete za to), jasno vam je u čemu je moj problem.

Eto, mislim da je ovo i daleko previše za prvi post...

Stay lucky! Wink

Ukupno postova: 1181
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.01.2006. 18:34 
Naslov:  

Bundyev sindrom? To govorimo Al and Peggy Bundy...

Ukupno postova: 133
Post Postano: 18.01.2006. 18:37 
Naslov:  Re: Kada vam je dosta sexa?

Kad ne ide ovako, probaj inverzijom...malo samokontrole u početku a kasnije...a što bude...ili čekaj onu kod koje se to neče dogoditi i drž se nje!

Post Postano: 18.01.2006. 18:49 
Naslov:  

@fatcat: Da.

@jooooooj: Time se i tješim, da samo moram čekati pravu...

Post Postano: 18.01.2006. 19:32 

Ukupno postova: 84
Post Postano: 19.01.2006. 21:35 

Dosta sexa???
pa kako se to može desiti?
Zar je nestalo žari i sve je već isprobano???
ma daj
Uz pravu partnericu ili partnera sex NEMOŽE dosaditi, toliko je opširno da jedan život nije dovoljan da se sve proba...uhhh već mi sline na usta kreću... Twisted Evil

CatCloe
Ukupno postova: 3252
Post Postano: 19.01.2006. 23:11 
Naslov:  

i ja mislim da je ključ u eksperimentiranju i promjenama... ali svi smo mi pametni kada treba dati savjet nekom drugom Wink

Jeff Murdock

Post Postano: 20.01.2006. 13:34 

Probao sam gotovo sve, osim "menage a trois" i S/M.
Razne igrice, poze, romanticna i puno manje romanticna (javna) mjesta. Nešto od toga je i znalo rezultirati pronalaženjem izgubljene strasti, ali kratkoročno.
Jedina promjena koja se pokazala uspješnom je
promjena partnerice... Rolling Eyes Sad

Ukupno postova: 244
Post Postano: 21.01.2006. 16:10 
Naslov:  

seksa nikad dosta osijek031.com smile

jos jedna cigareta pre spavanja..

ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena
Jugovac

Ukupno postova: 84
Post Postano: 21.01.2006. 22:27 
Naslov:  

Malamaca je napisao/la:
seksa nikad dosta osijek031.com smile

potpisujem...

ozana

Ukupno postova: 701
Post Postano: 22.01.2006. 15:25 
Naslov:  

Jeff Murdock je napisao/la:
Probao sam gotovo sve, osim "menage a trois" i S/M.
Razne igrice, poze, romanticna i puno manje romanticna (javna) mjesta. Nešto od toga je i znalo rezultirati pronalaženjem izgubljene strasti, ali kratkoročno.
Jedina promjena koja se pokazala uspješnom je
promjena partnerice... Rolling Eyes Sad

Ne bih se sad pravila pametna, ali seks ne čini samo ono što radimo pod plahtama (dobro, može i na nekom polujavnom mjestu!). Predigra tom istom seksu je cjelokupan odnos partnera tijekom dana ili onih dana kad nisu skupa, kad nema seksa. Seks se može događati i u rečenicama koje nemaju izrazito seksualnu konotaciju, razgovori u kojima se raspravlja o bilo čemu mogu biti poput predigre. Seks čini puno toga, a ne samo onih par poza i nekoliko uzdaha. Cilj je da partnera nakon fizičkog seksa poželiš ponovno, još više, a ne da zaključiš kako si dobio željeno i sad je to postalo nešto izgustirano i neželjeno.
Mislim da ti, bez obzira na duljinu tvojih veza, ipak nisi naišao na pravu partnericu, osobu koja ti potpuno odgovara.. Možda se kod tebe radilo samo o strasti, o fiziičkoj privlačnosti, a strast ako je sama, bez ičeg drugog ipak ne traje dugo.

To je tako tužno...
Rolling Eyes
Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 22.01.2006. 20:55 
Naslov:  

Alana Bates je napisao/la: Žene? malo se žale, ali ako frajer zna šta radi... Smile Stvar je u tome da mislim da žene međusobno ipak više razgovaraju o sexu, pa onda ispadne da se više žale... Ma treba o tome razgovarati, filozofirati čak, jer ne vidim zašto se ljudi ograničavaju u razgovoru o tome ako već nemaju stida to raditi, jel... A stvari se uvijek mogu napraviti bolje: ako su upute nedvosmislene i jasne- teže je pogriješiti Smile

Mislim da zene o seksu puno pricaju onda kada se zele utjesiti da imaju jos nezadovoljnije legice (koje imaju jos vece levate), ili kad se zele kurciti kako su uhvatile dobar komad mesa... dakle, 2 osnovna motiva: utjeha i egoboost.

One koje zaista bivaju temeljito isprasene uglavnom ni ne stignu pricati o tome...

Ukupno postova: 701
Post Postano: 23.01.2006. 20:53 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la:
One koje zaista bivaju temeljito isprasene uglavnom ni ne stignu pricati o tome...

Nisi li zamijetio kako je grad prepun žena tmurnog izraza lica? Nije valjda da nam u gradu obitavaju sve sami levati!!

To je tako tužno...
Rolling Eyes
Allende

Ukupno postova: 536
Post Postano: 23.01.2006. 22:59 
Naslov:  

ozana je napisao/la:
Ne bih se sad pravila pametna, ali seks ne čini samo ono što radimo pod plahtama (dobro, može i na nekom polujavnom mjestu!). Predigra tom istom seksu je cjelokupan odnos partnera tijekom dana ili onih dana kad nisu skupa, kad nema seksa. Seks se može događati i u rečenicama koje nemaju izrazito seksualnu konotaciju, razgovori u kojima se raspravlja o bilo čemu mogu biti poput predigre. Seks čini puno toga, a ne samo onih par poza i nekoliko uzdaha. Cilj je da partnera nakon fizičkog seksa poželiš ponovno, još više, a ne da zaključiš kako si dobio željeno i sad je to postalo nešto izgustirano i neželjeno.
Mislim da ti, bez obzira na duljinu tvojih veza, ipak nisi naišao na pravu partnericu, osobu koja ti potpuno odgovara.. Možda se kod tebe radilo samo o strasti, o fiziičkoj privlačnosti, a strast ako je sama, bez ičeg drugog ipak ne traje dugo.

Skoči u forum: