Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Predsjednički izbori 2009/2010. [drugi krug]: Službeni nepotpuni rezultati izbora

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Frost

Ukupno postova: 6403
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 11.01.2010. 18:26 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Mladjo je napisao/la:
jea bejbi jea fak jea
to smo russell i ja pokrenili inicijativu za razotkrivanjem Smile

i hvala vam na tome Very Happy

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 11.01.2010. 20:41 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la:
Leteci mungos je napisao/la :
Koliko je od ovih 66% osjeckih glasova za Josipovica doslo iz redova HDSSB-ovih pristasa i glasaca?

Je li na njihov izbor utjecala cinjenica da se Bandic u suceljavanju na NovaTV nije uspio sjetiti ni kako im se stranka zove, iako su ga i Bubalo i Sisljagic zdusno podupirali, vjerojatno vjerujuci da je on jedina nada da ne dodje do potpisivanja sporazuma RH-BiH o izrucivanju?

Danas se Glavaš u Glasu "odrekao" Milana Bandića i čestitao Josipoviću na pobjedi.

Da, zanimljiva je ova podrška s figom u džepu: ono sučeljavanje na Novoj TV bilo je još u četvrtak navečer - dakle iza toga su bila još 2 broja Glasa i još 1 dan kad se moglo reagirati na ovu neoprostivu uvredu i osvjetlati obraz povrijeđenoj udruzi građana. Međutim, sjedilo se na još 2 preostale stolice i pričekalo se (mudro) izvješće DIP-a u nedjelju navečer, pa se čestitalo pobjedniku.
Zašto mislim da bi u slučaju Bandićeve pobjede u nedjelju ovo nepoznavanje imena udruge bilo proglašeno bezazlenim lapsusom? I zašto mislim kako mi tada ne bi uopće doznali da revoltirani stranački drugovi u zadnji momenat mijenjaju odluku?
Toliko u tom svijetu znači riječ... I ljudi...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 11.01.2010. 21:04 
Naslov:  

Sharon je napisao/la :
Osječanin je napisao/la:
Leteci mungos je napisao/la :
Koliko je od ovih 66% osjeckih glasova za Josipovica doslo iz redova HDSSB-ovih pristasa i glasaca?

Je li na njihov izbor utjecala cinjenica da se Bandic u suceljavanju na NovaTV nije uspio sjetiti ni kako im se stranka zove, iako su ga i Bubalo i Sisljagic zdusno podupirali, vjerojatno vjerujuci da je on jedina nada da ne dodje do potpisivanja sporazuma RH-BiH o izrucivanju?

Danas se Glavaš u Glasu "odrekao" Milana Bandića i čestitao Josipoviću na pobjedi.

Da, zanimljiva je ova podrška s figom u džepu: ono sučeljavanje na Novoj TV bilo je još u četvrtak navečer - dakle iza toga su bila još 2 broja Glasa i još 1 dan kad se moglo reagirati na ovu neoprostivu uvredu i osvjetlati obraz povrijeđenoj udruzi građana. Međutim, sjedilo se na još 2 preostale stolice i pričekalo se (mudro) izvješće DIP-a u nedjelju navečer, pa se čestitalo pobjedniku.
Zašto mislim da bi u slučaju Bandićeve pobjede u nedjelju ovo nepoznavanje imena udruge bilo proglašeno bezazlenim lapsusom? I zašto mislim kako mi tada ne bi uopće doznali da revoltirani stranački drugovi u zadnji momenat mijenjaju odluku?
Toliko u tom svijetu znači riječ... I ljudi...

Sažem se ali moramo uzeti u obzir da je sučeljavanje bilo kasno navečer kada je Glas u tisku a u subotu i nedjelju je izborna šutnja.Ali ipak mislim da se malo kalkuliralo sa (ne) podrškom Bandiću...

DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 11.01.2010. 21:24 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la:
Sažem se ali moramo uzeti u obzir da je sučeljavanje bilo kasno navečer kada je Glas u tisku a u subotu i nedjelju je izborna šutnja.Ali ipak mislim da se malo kalkuliralo sa (ne) podrškom Bandiću...

novine već dugo nisu jedini medij prikladan za obraćanje široj javnosti. istina, jesu najprikladnije kad nešto treba objaviti hitno, za tri dana...

centurion
Ukupno postova: 938
Post Postano: 11.01.2010. 21:26 
Naslov:  

de niste normalni. pa svi su znali od prvog dana da ce kandidat sdp-a ko god on bio pobjedit! a ja da sam isao protiv bandica u durgi krug bi ga pobjedio Smile

Post Postano: 11.01.2010. 21:28 
Naslov:  

centurion je napisao/la :
de niste normalni. pa svi su znali od prvog dana da ce kandidat sdp-a ko god on bio pobjedit! a ja da sam isao protiv bandica u durgi krug bi ga pobjedio Smile

Dobio bi moj glas! osijek031.com smile

Osječanin
Post Postano: 11.01.2010. 21:37 
Naslov:  

DonQuijote je napisao/la :
Osječanin je napisao/la:

novine već dugo nisu jedini medij prikladan za obraćanje široj javnosti. istina, jesu najprikladnije kad nešto treba objaviti hitno, za tri dana...

Sharon i ja smo konkretno komentirali Glas Slavonije. A mislim da bi bilo smiješno i nekorektno da HDSSB zadnji dan kampanje javno mijenja stav tako da je ovo ipak očekivano i normalno. Dali su mu potporu ali nisu prešutjeli glupost Bandića .

Mitar031
Ukupno postova: 199
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.01.2010. 22:34 
Naslov:  

Vidim sinoć u SDP nam je odma došo čestitat i Bajto, a prije toga je nazvo Glavu i plako mu kak je Milan Bandić izgubio. Koji ljigež!!!!!! taj čovjek će se jednog dana samo raspuć po pola koliko igra na najmanje 2 stolice. A nije ni taj Glava valjda toliko glup da ne pročita ovog sanaderovog ministra poljoprivrede

russell

Ukupno postova: 317
Post Postano: 12.01.2010. 0:35 
Naslov:  

Frost je napisao/la :
Mladjo je napisao/la:
jea bejbi jea fak jea
to smo russell i ja pokrenili inicijativu za razotkrivanjem Smile

i hvala vam na tome Very Happy

zato mladjo i ja imamo ekskluzivna prava na upoznavanje djevojke Smile

sale car

Ukupno postova: 1305
Post Postano: 12.01.2010. 0:36 
Naslov:  

PEGY je napisao/la:
Rat je naša nedavna povijest, tko zaboravi svoju povijest- ponoviti će mu se.Ne daj Bože!

ima grafit jedan na zgradi kod konzuma na jugu 2... lijepo piše: "oprostiti, ne zaboraviti"...

to se nikada neće i ne može zaboraviti... naprotiv ni ne treba se zaboraviti i treba budućim naraštajima govoriti o tome ( n znam koliko ponosno govoriti o tome kada nam je država sada u banani, al ok )...

TREBA POČETI ŽIVJETI ZA BUDUĆNOST, A NE SE STALNO DRŽATI PROŠLOSTI I TOGA ČIJI JE DEDA, TATA, BRAT MUŽ ILI NE ZNAM TKO BIO NA ČIJOJ STRANI, TKO JE ZASLUŽNIJI I TKO JE VIŠE NAPRAVIO! SVI KOJI SU SE BORILI SU ZASLUŽNI!

kako da nam budućnost i bude bolja kada nam je glavna tema "dis bio 91. moj"

Provokator

Ukupno postova: 1500
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 12.01.2010. 1:30 
Naslov:  

pa ne zna se ko je veći ljigo i smrad, glavaš il bandić, obojica su tu u istom košu, fuj

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 12.01.2010. 11:05 
Naslov:  

Birači HDSSB-a ovaj put nisu glasovali po preporuci i to je ono što je aktere ove priče zateklo. Josipović je uvjerljivo pobijedio i u gradu i u županiji, gdje se očekivala Bandićeva premoć obzirom na lokalne igrače koji su ga podržali. Zatečen je bio i sam Bandić u izbornoj noći, gotovo šokiran - što govori kako se okružio ekipom ulizica i lažljivaca koja mu nije bila u stanju objasniti da prema svim procjenama ne stoji dobro. I sam je počeo vjerovati u vlastite izmišljotine. Slijedi: buđenje i zbrajanje šteta.
Ova kampanja - pogotovo 2.krug - bila je zamorna i činila se beskonačna. Da je potrajala - Bandić bi još gore prošao jer je svakom novom minutom otkrivao svoje nedostatke. Birači su ga kaznili jer ljude uglavnom vrijeđa laž - a to je ono što je on pokušao: skupom kampanjom podvaliti nekvalitetu biračima. Kao da se to da sakriti?! Zahebao je jedino ostale kandidate jer je bilo tijesno za ulazak u 2.krug i - di baš on u finalu?! No, što je - tu je. Josipović nije mogao poželjeti zahvalnijeg protukandidata u 2.krugu. Kad se tome doda dobro organizirana i isfinancirana kampanja kao i činjenica da je bio zaista respektabilan kandidat - eto ti pobjede.
Osim toga, na vrijeme mu se maknuo Milanović iz kampanje. Samo bi mu naštetio. A ovako je šef SDP-a jednim udarcem 2 muhe: dobio izbornu pobjedu i riješio se tempirane bombe Bandića. Još samo da su Milanka&Anka (pardon, sadašnja Ingrid!), mašući nam u izbornoj noći koketno-crvenim opravama koje u njihovim godinama izgledaju smiješno, malo popravile frizure - prvi dojam bi bio još bolji. Ipak su one socijalisti, pa razmetljivost u kićenju nije u duhu te ideje...

Angelium

Ukupno postova: 874
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 12.01.2010. 11:16 
Naslov:  

Pa osim Međimurske županije i Istre Bandić je najlošije prošao u našoj županiji. E sad što je tome uzrok? Ili HDSSB nema tako jak utjecaj na svoje ljude ili suse ljudima zgadili i oni a samim time i Bandić kojeg su podržali. Tu je Banndić dosta loše odigrao. Nije dobro procjenio uz koga se vezati, ali koa se uzme u obzir da nije znao ni ime stranke Very Happy - ništa čudno da nije ni provjerio stanje na terenu.

Mladjo

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 12.01.2010. 11:31 
Naslov:  

prošao je bolje u još nekoliko županija ali osječko - baranjska je svakako pri vrhu. mene posebno veseli što je josipović dobio veliki postotak u osijeku, čak veći nego u zagrebu.

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
Monstrum

Ukupno postova: 6541
Post Postano: 12.01.2010. 12:07 
Naslov:  

Mladjo je napisao/la :
prošao je bolje u još nekoliko županija ali osječko - baranjska je svakako pri vrhu. mene posebno veseli što je josipović dobio veliki postotak u osijeku, čak veći nego u zagrebu.

pa ljudima je već pun kufer svega. nakon svega što se događa u državi ovaj potez možemo gledati možda kao svjetlo na kraju tunela, korak prema bolje sutra. tko zna možda sutra na parlamentarnim izborima ljudima proradi kliker pa ne budu išli glasat na dobru staru šemu "ngh tuđman rvacka, glavaš osijek rat, 91 ngh kamen ngh" nego razmisle šta će biti u interesu bolje sutrašnjice i budu slušali izborne programe koji se ne temelje na "ja ću vam ...ubaci želju... majke mi". gledajući iskreno u zadnjih 20 godina je bio jedan žestoki downhill. od krađa i lopovluka, privatizacija, korupcija i svega zla što nas je snašlo. e sad kad doslovno više nemamo skoro pa ništa u državi možda proradi u ljudima ono što nas razdvaja od ameba ... razum.

Skoči u forum: