Što vas pali?
Što vas najviše pali kod suprotnog spola? (ili istog ako vas veseli)
Guzica, sise, six pack, noge, kosa, usne...?
Čisto fizički...
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Monstrum
pale me ženski dijelovi od žena, uf

Monstrumpale me ženski dijelovi od žena, uf
allegralijepe, jake(ali, ne napuhane) ruke, snažna ledja, bradica od par dana, pogled iz kojeg vidiš da se on pali

1step2far
Pali me pamet, inteligencija i smisao za humor.
adebisi-jug2
pale me one čarape na ženskim nogama...one...stocking brate...čipkaste...crne...
zluschadebisi-jug2
pale me one čarape na ženskim nogama...one...stocking brate...čipkaste...crne...
Ja to mrzim... a pogotovo one najlonke-dokoljenke... brrrr!
marrai
zlusch
Ja to mrzim... a pogotovo one najlonke-dokoljenke... brrrr!
A da znaš kakvih sexy dokoljenki ima... ne bi ih mrzio,a i praktično je,hehe![]()

marrai
A da znaš kakvih sexy dokoljenki ima... ne bi ih mrzio,a i praktično je,hehe![]()
zluschmarrai
Blejim kroz prozor i čekam da prestane kiša... a stalno mi se tvoje riječi motaju po glavi - a onda kratak spoj u logičkom sklopu: dokoljenke se nose na hlače, ne? A hlače baš i nisu *praktične* za prakticiranje prakse!
Imaš možda nekih drukčijih iskustava?

marraiTrenutno me pali nova kampanja za Armani...
MacaPapucharicapadam na dobrotu...
a pale me stvari koje rijetko idu u paketu s dobrotom
fairy
da, glas...još ako je onako malo hrapav...mmm
MacaPapucharica

Evil Poodinghnije stvar u velicini nego obliku
i tome "kako stoji u ruci"
zluschMacaPapucharica
Ono, prehlađeni pijanac iz podruma... ili kad cijelu noć pjeva u svatovima - ujutro mu je glas tako seksi (i zadah iz usta)

1step2farMene pali kad shvatim da sam ja ta koja nekoga pali i da se taj netko pali na mene.
">

aquarius33Požudu,romantičnu ljubav i duboku privženost možete osjetiti u tako različitim i neočekivanim kombinacijama da mnogo ljudi vjeruje kako je mješavina osjećaja koji vas privlače drugoj osobi tajanstvena,varljiva možda čak i sudbinski određena
MoiraToliko je jednostavno, da se čini kako ne postoji:
Zgodni i pametni muškarci.
Uvijek nađem neke koji posjeduju samo jednu od te 2 osobine... Ili su mlađi od 25..![]()
Gdje bi mogli rasti stariji primjerci...
MoiraToliko je jednostavno, da se čini kako ne postoji:
Zgodni i pametni muškarci.
Uvijek nađem neke koji posjeduju samo jednu od te 2 osobine... Ili su mlađi od 25..![]()
Gdje bi mogli rasti stariji primjerci...
Moira
Gdje bi mogli rasti stariji primjerci...![]()
Elena_Os
Inteligencija, plave oči, trbušni mišići i iznenadna reakcija ( ne ona!)
ops:">
">1step2farMene pali mlado meso!

">Poppy
Sexyback od Justina Timberlake. Ko da sam programirana da čim čujem tu pjesmu poželim povatat se... al ne s Justinom.![]()

1step2farPali me spank po guzi.
Elena_OsKombinacija nježnosti i "grubosti" u određenim/ključnim trenucima
ops:">
Elena_OsKombinacija nježnosti i "grubosti" u određenim/ključnim trenucima

Gedoris
Muškarci u kožnim tangama
">
">1step2farJa živim na rubu živaca, samo riječi koje asociraju na sex me uzbuđuju. Izgorjet ću, poludjet ću... Mlada, luda...
1step2farJa živim na rubu živaca, samo riječi koje asociraju na sex me uzbuđuju. Izgorjet ću, poludjet ću... Mlada, luda...

jeremy
Ne mogu vjerovat da ove teme još nema, al ajd da vas čujem...
Što vas najviše pali kod suprotnog spola? (ili istog ako vas veseli)
Guzica, sise, six pack, noge, kosa, usne...?
Čisto fizički...
1step2farTople usne na mojim bradavicama.

gazh
male i oble guze, dobre noge ispod kratke lagane haljine, onaj zavodnički pogled kad mi dodje do mene i gleda me sa smješkom, kad me ženska hvata za guzicu, kad je cura napaljena i strastvena, lijepa pica
sixdlake u ušima i pod pazuhom
josephine01I rep kao nusproizvod več količine kofeina (ako pijekavu narast će joj rep)
sixdlake u ušima i pod pazuhom
..kod žena, naravno
">1step2farPali me pamet, inteligencija i smisao za humor.
adebisi-jug21step2farPali me pamet, inteligencija i smisao za humor.
brate pervan je za tebekralj...
Elena_Os
da ne bude off topic, pali me kad je umoran i kad bi spavao (ono kapci padaju dok se trudi ostati budan)...onda dodatno polude moji hormoni...
pop-ap-teta
pali me inteligencija i komunikativnost osobe, koliko god to zvucalo glupo)))))))
Frostpop-ap-teta
pali me inteligencija i komunikativnost osobe, koliko god to zvucalo glupo)))))))
Ne zvuči glupo. Baš suprotno.
pop-ap-teta
ali bez ove dvije osnovne karakteristike, osoba mi je nula u svakom pogledu
gazhsportske?noge onakve kakve imaju plesačice, ne mršave, a ne ni salate nego onako da se lagano vide bedreni mišići, da se vidi da nešto radi s nogama osim hodanja, neznam kak bi to opiso...
adebisi-jug2
gazhsportske?noge onakve kakve imaju plesačice, ne mršave, a ne ni salate nego onako da se lagano vide bedreni mišići, da se vidi da nešto radi s nogama osim hodanja, neznam kak bi to opiso...
josephine01Muškarac s gitarom u ruci.
unleashedzašto ne postoji topic "što vas ne pali"?
![]()
tamo bi se lakše "raspisala"...
1step2farJoš uvijek naočale na muškarcima.

josephine01
Inteligencija.
tamna stranajosephine01
Inteligencija.
slažem se....
Sir William
cure u najprirodnijem izdanju.. znači u jutro, raščupane, eventualno masne kose, bez šminke, bez nakta.. po mogućnosti u mojoj 3 broja prevelikoj majici/košulji/trenerki/krevetu.. ..i bose.. ^^
believe it or not..
catwomanpa nije valjda da ima muškaraca koji bi na to odgovorili s ne????? :-0Pali me frajer kojeg s vremena na vrijeme budim u 4 ujutro, iz noćnog izlaska, porukom u kojoj piše 'sex?', a on uvijek odgovori '
'
Odma mi bude toplo oko srca...i nečeg drugog
makijato
catwomanpa nije valjda da ima muškaraca koji bi na to odgovorili s ne????? :-0Pali me frajer kojeg s vremena na vrijeme budim u 4 ujutro, iz noćnog izlaska, porukom u kojoj piše 'sex?', a on uvijek odgovori '
'
Odma mi bude toplo oko srca...i nečeg drugog
mali od čače
nije da me pali ali obožavam čupavu, kovrčavu, valovitu kosu..tj sve sto nije ravno ko metla![]()
Dino8090Pogled u prolazu onog slatkog kolacica sto radi u Clubu!
PsychoSoldier
uf mislim da mislimo na istu curu hehehe