Autor |
Poruka |
osjecanka031 Ukupno postova: 36 Spol:  Nebitno
|
pa sam sam iznjela svoje mišljenje...jer se vi sam prepirete oko cajki...i to započinju oni koji ih neslušaju...ti slušaj sta želiš i to je ok...ukusi se razlikuju..ali mislim da nije ok ljude procjenjivat po glazbi koju slušaju...i ak ti smeta moj pravopis ili nes...ispravii ga:)..ili nemoj čitat.. |
|
|
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Procjenjujem ljude prema glazbi koju slušaju. Jesam ja zbog toga lošiji čovjek? |
|
 |
evil_one
Ukupno postova: 5 Spol:  Muško
|
|
|
 |
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol:  Muško
|
Ma nisi, ali ne bi trebao! |
|
|
|
|
 |
|
nekažem da si lošiji...neznam kakav si čovjek da kažem da si loš...prvo se s nekim upoznam pa onda mogu rec kakav je ko..a ne cim čujem da neko sluša cajke odma je los ili gluplji ili sta se vec nabrajalo na forumu....glupo mi je procjenjivat nekog po glazbi koju sluša...jesu loši ljudi koji slušaju cajke?? |
|
|
|
|
 |
zlikota
Ukupno postova: 30 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
zašto se ne čudim!? e da, sinulo mi, u Hrvatskoj nema desnice pa je totalno svejedno u kojoj si stranci.. svi su centsr ili ljevi centar, pa koga briga.. to što si ti u HSP-u baš ništa ne znači, isto kao da si u SDSS-u! inače, bio sam i ja veliki simpatizer HSP-a ali kad su određeni ljudi otišli i sve se svelo na Antu koji nikad nije mogaoni znao sam.. sada je sve u kurcu, iskreno mi ga je žao!
e da, to nije tema.. a što se gramatike tiče, ljepše je za čitati ali koga briga kad su svi nepismeni hahaha! |
|
|
|
|
 |
|
ja nisam spominjala nikakvu desnicu, ljevicu, centar,antu,hsp...to me nezanima!!Neg sam napisala sta mislim i to je to.. |
|
|
|
|
 |
zlikota
Ukupno postova: 30 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
na ovo sam odgovarao, da znaš... |
|
|
|
|
 |
evil_one
Ukupno postova: 5 Spol:  Muško
|
..to je bio samo primjer kao inače nespojivih stvari.. |
|
|
|
|
 |
Marshall-T
|
Haha, ovo je super, ja sam član HDSSB-a... haha... i slušam sve, ali ipak narodnjake više. |
|
|
|
|
 |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol:  Žensko
|
pitam se...SLUŠATE li vi njih stvarno....  |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
pa nemoras vjerovat...isuse nek svako sluša šta oče i zabavlja se kak oće...a ne čim neko sluša cajke odma se sere po njima...oni koji neslušaju cajke narodnjake ili kak vec sam seru o cajkama i ljudima koji to slušaju.a rijetko da ti isti koji slušaju cajke seru o drugim vrstama glazbe..na forumu to nisam vidla a ni inace ovak...boli vas briga ...nek svako sluša šta oce....
|
ha ha divno  |
|
|
 |
Marshall-T
|
Nevjerojatno je kako ljudi zapnu za neke sitnice koje nemaju veze s topicom. Zna se desiti i meni da zapnem, ali ne toliko. Jadna cura piše kako i govori, a sad se našli pravi gramatičari koji ''cijelo vrijeme pričaju'' književnim jezikom bez primjerice ''oću'', ''oš', ''neš''... i tako dalje.
Život je lijep, ljudi se zabavljaju u Q-u, kao što se zabavljaju i bilo gdje drugdje. Kad će to i ostatak onih koji cijelo vrijeme pljuju po tome shvatiti?' |
|
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
ti si bolestan  |
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
Nevjerojatno je kako ljudi zapnu za neke sitnice koje nemaju veze s topicom. Zna se desiti i meni da zapnem, ali ne toliko. Jadna cura piše kako i govori, a sad se našli pravi gramatičari koji ''cijelo vrijeme pričaju'' književnim jezikom bez primjerice ''oću'', ''oš', ''neš''... i tako dalje.
Život je lijep, ljudi se zabavljaju u Q-u, kao što se zabavljaju i bilo gdje drugdje. Kad će to i ostatak onih koji cijelo vrijeme pljuju po tome shvatiti?'
|
ma nije marshall sad bitno što je topic o narodnjacima, bez obzira šta ja mislio o njima, već o ljudima koji se bore s osnovama gramatike u svakoj rečenici. niti je lijepo za čitat, niti ostavljaš dojam da imaš nešto pametno za reći. |
|
|
 |
 |
|