Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Pola ovog foruma pleše u Q Club-u?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
osjecanka031
Ukupno postova: 36
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.12.2007. 0:02 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

pa sam sam iznjela svoje mišljenje...jer se vi sam prepirete oko cajki...i to započinju oni koji ih neslušaju...ti slušaj sta želiš i to je ok...ukusi se razlikuju..ali mislim da nije ok ljude procjenjivat po glazbi koju slušaju...i ak ti smeta moj pravopis ili nes...ispravii ga:)..ili nemoj čitat..

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
aethur

Ukupno postova: 2861
Spol: Muško Muško
Post Postano: 20.12.2007. 0:05 
Naslov:  

osjecanka031 je napisao/la:
pa sam sam iznjela svoje mišljenje...jer se vi sam prepirete oko cajki...i to započinju oni koji ih neslušaju...ti slušaj sta želiš i to je ok...ukusi se razlikuju..ali mislim da nije ok ljude procjenjivat po glazbi koju slušaju...i ak ti smeta moj pravopis ili nes...ispravii ga:)..ili nemoj čitat..

Procjenjujem ljude prema glazbi koju slušaju. Jesam ja zbog toga lošiji čovjek?

Ukupno postova: 5
Post Postano: 20.12.2007. 0:09 
Naslov:  

aethur je napisao/la:
osjecanka031 je napisao/la:

Procjenjujem ljude prema glazbi koju slušaju. Jesam ja zbog toga lošiji čovjek?
..da ha,ha

Marshall-T

Ukupno postova: 525
Post Postano: 20.12.2007. 0:09 
Naslov:  

Ma nisi, ali ne bi trebao!

osjecanka031
Post Postano: 20.12.2007. 0:11 
Naslov:  

nekažem da si lošiji...neznam kakav si čovjek da kažem da si loš...prvo se s nekim upoznam pa onda mogu rec kakav je ko..a ne cim čujem da neko sluša cajke odma je los ili gluplji ili sta se vec nabrajalo na forumu....glupo mi je procjenjivat nekog po glazbi koju sluša...jesu loši ljudi koji slušaju cajke??

zlikota

Ukupno postova: 30
Post Postano: 20.12.2007. 0:11 
Naslov:  

evil_one je napisao/la:
osjecanka031 je napisao/la: pa nemoras vjerovat...isuse nek svako sluša šta oče i zabavlja se kak oće...a ne čim neko sluša cajke odma se sere po njima...oni koji neslušaju cajke narodnjake ili kak vec sam seru o cajkama i ljudima koji to slušaju.a rijetko da ti isti koji slušaju cajke seru o drugim vrstama glazbe..na forumu to nisam vidla a ni inace ovak...boli vas briga ...nek svako sluša šta oce....
osječanka ima pravo,niko ne sere po pličacima koji slušaju afriku papriku ha,ha ili nekog psihopata mišu koji si je puco malo sa strane da može koncertirat opet, ili pak velikog umjetnika poput grdovića..meni se ćini da neki mali hrvatići misle da će bit veliki ako kažu cajka fuj,a mama i tata ga pravili uz nedu ukraden ha,ha.....................
................inače sam član hsp-a i slušam cajke i jebe mi se živo

zašto se ne čudim!? e da, sinulo mi, u Hrvatskoj nema desnice pa je totalno svejedno u kojoj si stranci.. svi su centsr ili ljevi centar, pa koga briga.. to što si ti u HSP-u baš ništa ne znači, isto kao da si u SDSS-u! inače, bio sam i ja veliki simpatizer HSP-a ali kad su određeni ljudi otišli i sve se svelo na Antu koji nikad nije mogaoni znao sam.. sada je sve u kurcu, iskreno mi ga je žao!

e da, to nije tema.. a što se gramatike tiče, ljepše je za čitati ali koga briga kad su svi nepismeni hahaha!

osjecanka031
Post Postano: 20.12.2007. 0:14 
Naslov:  

ja nisam spominjala nikakvu desnicu, ljevicu, centar,antu,hsp...to me nezanima!!Neg sam napisala sta mislim i to je to..

zlikota

Ukupno postova: 30
Post Postano: 20.12.2007. 0:16 
Naslov:  

evil_one je napisao/la:
osjecanka031 je napisao/la: pa nemoras vjerovat...isuse nek svako sluša šta oče i zabavlja se kak oće...a ne čim neko sluša cajke odma se sere po njima...oni koji neslušaju cajke narodnjake ili kak vec sam seru o cajkama i ljudima koji to slušaju.a rijetko da ti isti koji slušaju cajke seru o drugim vrstama glazbe..na forumu to nisam vidla a ni inace ovak...boli vas briga ...nek svako sluša šta oce....
osječanka ima pravo,niko ne sere po pličacima koji slušaju afriku papriku ha,ha ili nekog psihopata mišu koji si je puco malo sa strane da može koncertirat opet, ili pak velikog umjetnika poput grdovića..meni se ćini da neki mali hrvatići misle da će bit veliki ako kažu cajka fuj,a mama i tata ga pravili uz nedu ukraden ha,ha.....................

na ovo sam odgovarao, da znaš...

evil_one

Ukupno postova: 5
Post Postano: 20.12.2007. 0:18 
Naslov:  

zlikota je napisao/la:
evil_one je napisao/la:

na ovo sam odgovarao, da znaš...
..to je bio samo primjer kao inače nespojivih stvari..

Marshall-T

Post Postano: 20.12.2007. 0:19 
Naslov:  

Haha, ovo je super, ja sam član HDSSB-a... haha... i slušam sve, ali ipak narodnjake više.

sheila

Ukupno postova: 1036
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 20.12.2007. 7:58 
Naslov:  Re: Pola ovog foruma pleše u Q Club-u?

pitam se...SLUŠATE li vi njih stvarno.... Wink

Mladjo

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 20.12.2007. 14:55 
Naslov:  

osjecanka031 je napisao/la :
pa nemoras vjerovat...isuse nek svako sluša šta oče i zabavlja se kak oće...a ne čim neko sluša cajke odma se sere po njima...oni koji neslušaju cajke narodnjake ili kak vec sam seru o cajkama i ljudima koji to slušaju.a rijetko da ti isti koji slušaju cajke seru o drugim vrstama glazbe..na forumu to nisam vidla a ni inace ovak...boli vas briga ...nek svako sluša šta oce....
ha ha divno osijek031.com smile

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
Marshall-T

Post Postano: 20.12.2007. 15:10 
Naslov:  

Nevjerojatno je kako ljudi zapnu za neke sitnice koje nemaju veze s topicom. Zna se desiti i meni da zapnem, ali ne toliko. Jadna cura piše kako i govori, a sad se našli pravi gramatičari koji ''cijelo vrijeme pričaju'' književnim jezikom bez primjerice ''oću'', ''oš', ''neš''... i tako dalje.
Život je lijep, ljudi se zabavljaju u Q-u, kao što se zabavljaju i bilo gdje drugdje. Kad će to i ostatak onih koji cijelo vrijeme pljuju po tome shvatiti?'

nake_rado

Ukupno postova: 5684
Upozorenja : 1
Post Postano: 20.12.2007. 15:12 
Naslov:  

Mladjo je napisao/la:
osjecanka031 je napisao/la :
pa nemoras vjerovat...isuse nek svako sluša šta oče i zabavlja se kak oće...a ne čim neko sluša cajke odma se sere po njima...oni koji neslušaju cajke narodnjake ili kak vec sam seru o cajkama i ljudima koji to slušaju.a rijetko da ti isti koji slušaju cajke seru o drugim vrstama glazbe..na forumu to nisam vidla a ni inace ovak...boli vas briga ...nek svako sluša šta oce....
ha ha divno osijek031.com smile

ti si bolestan osijek031.com smile

be strong be happy and don't let anyone to make you angry
Mladjo

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 20.12.2007. 15:18 
Naslov:  

Marshall-T je napisao/la :
Nevjerojatno je kako ljudi zapnu za neke sitnice koje nemaju veze s topicom. Zna se desiti i meni da zapnem, ali ne toliko. Jadna cura piše kako i govori, a sad se našli pravi gramatičari koji ''cijelo vrijeme pričaju'' književnim jezikom bez primjerice ''oću'', ''oš', ''neš''... i tako dalje.
Život je lijep, ljudi se zabavljaju u Q-u, kao što se zabavljaju i bilo gdje drugdje. Kad će to i ostatak onih koji cijelo vrijeme pljuju po tome shvatiti?'
ma nije marshall sad bitno što je topic o narodnjacima, bez obzira šta ja mislio o njima, već o ljudima koji se bore s osnovama gramatike u svakoj rečenici. niti je lijepo za čitat, niti ostavljaš dojam da imaš nešto pametno za reći.

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile

Skoči u forum: