excalibur petak
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Re: excalibur petak
ruana
evo aethur i ja se dog ovo neke cugice u petak u excaliburu oko 21h, pa smo skontali da kazemo deezu da napravi neki parti po zeljama forumasa, jel tko jos zainteresiran za dolazak i kakve su vam zelje cuge? aethur bi tekilu, a ja bi sangriju, pa da cujem vas![]()
uuu može može
adebisi-jug2
ja coca colu...original
to može kada napravimo onaj bezalkoholni party... sada samo alkohol... od 5 do 70 posto...
ruana
evo aethur i ja se dog ovo neke cugice u petak u excaliburu oko 21h, pa smo skontali da kazemo deezu da napravi neki parti po zeljama forumasa, jel tko jos zainteresiran za dolazak i kakve su vam zelje cuge? aethur bi tekilu, a ja bi sangriju, pa da cujem vas![]()
Jel nije malo prebrzo.....mislim oko ponovnog sastanka???
adebisi-jug2
brate mili kad ju eksiram ima da ludujem![]()
zbog kole ti trebaju maknit zuti, netko tko nije alkos, bravo za tebe
adebisi-jug2
pa dajte ljudi...dajte mi bezalkoholno...dobit će ex kaznu što maloljetnicima prodaje alkoholna pića...hoću coca colu![]()
možeš kavu dobit... irish capuccino je dobar kod deeza...
IsisMeni pivo dovoljno.

zeros
ruana
Jel nije malo prebrzo.....mislim oko ponovnog sastanka???
ja nisam bila, pa cu ici deezu malo prometa napravit
adebisi-jug2
pa dajte ljudi...dajte mi bezalkoholno...dobit će ex kaznu što maloljetnicima prodaje alkoholna pića...hoću coca colu![]()
ma ja cu ti prosvercat alkohol ak ti bude zelja proradila
ruanaadebisi-jug2
ma de ti meni prošvercaj coca colu i slamku
adebisi-jug2
ruanaadebisi-jug2
ma de ti meni prošvercaj coca colu i slamku![]()
da je gurnes kroz drugo oko
Evil Poodingh
slažem se i ja. daj oskara od pola kile po 8kn i svi sretni![]()
Inače je pola kile točenog Oskara još uvijek po Oktoberfest cijeni od 7kn...
ruanaevo ovim putem se ispricavam javno svim forumasima, bila sam organizirala ovaj vikend party u ex, a ja sam prva koja necu doci, jel sam zaboravila da idem u zg u petak
hahahaha
sretan put
adebisi-jug2
cola ima kofeina pametni
ja sam za vopi party,kad god bude bio
gooseadebisi-jug2
cola ima kofeina pametni
ja sam za vopi party,kad god bude bio
goose mi još uzvraća za onaj žuti karton...hehe...dobro,trpim
fairy
Hmmmm..znam da ću sada dobiti rafal, ali moram reći...daklen,,,,kada sam prvi put odlučila doći na ta vaša druženja kontala sam,,,jebote što se ovi dobro zajebavaju,,,,čola,,,,idem i ja,,,,partiiii,,jupiii juhuuuu....i onda sam jednom prilikom došla,,,,svi su sjedili kulturno na svojim stolicama, imala sam osjećaj da je glazba bila pretiha i da je to svima smetalo pa im je bio bed kreveljit se,,,,konobar je zatvorio u ne znam ...23 valjda i sve u svemu,,,moram priznati da kada se meni kaže party i zajebancija da meni to ima sasvim drugo značenje i daaa...šta ja znam,,,,možda je to bilo drugačije kada sam ja bila mlađa,,,ma nemam pojma,.,,
sigurno je onda admin bio s nama....pa smo se svi fino i kulturno ponašali.....
....al kad on ode na spavanje.....eeeeeee da onda vidiš kako miševi kolo vode.....
fairy
Hmmmm..znam da ću sada dobiti rafal, ali moram reći...daklen,,,,kada sam prvi put odlučila doći na ta vaša druženja kontala sam,,,jebote što se ovi dobro zajebavaju,,,,čola,,,,idem i ja,,,,partiiii,,jupiii juhuuuu....i onda sam jednom prilikom došla,,,,svi su sjedili kulturno na svojim stolicama, imala sam osjećaj da je glazba bila pretiha i da je to svima smetalo pa im je bio bed kreveljit se,,,,konobar je zatvorio u ne znam ...23 valjda i sve u svemu,,,moram priznati da kada se meni kaže party i zajebancija da meni to ima sasvim drugo značenje i daaa...šta ja znam,,,,možda je to bilo drugačije kada sam ja bila mlađa,,,ma nemam pojma,.,,
Kod mene nikada nije bilo tiho i mirno. Uvijek je bilo dobro. Eto nisi bila kad je trebalo.
caneKod mene nikada nije bilo tiho i mirno. Uvijek je bilo dobro. Eto nisi bila kad je trebalo.
fairy
Kod mene nikada nije bilo tiho i mirno. Uvijek je bilo dobro. Eto nisi bila kad je trebalo.
Bit će da je tako,,,e onda lego prvo najavi kada ćeš se ti uprizorit tako da znam...
( Nešto kao Stoch sam malo više kemije
Deez
I šta sad koji party da pravim na kraju? Jel dolazi uopće tko? Ako hoćete možemo reprizirat Absynth ili nešto drugo?! Da čujem glas naroda!
Napravi CEZAR PARTY
DeezEvil Poodingh
Pih, oktoberfest jedino ako je 2 takva u jednoj krigli!
bili
DeezEvil Poodingh
Pih, oktoberfest jedino ako je 2 takva u jednoj krigli!
Pa imaš pola kile ili kila. Pa ako možeš popit kilu odjedanput svaka čast!
Marshall-T
JEL TO VRIJEDI ZA SUTRA?
Vrijedi do 01.11.2007.
zeros
@ Deez , jel ce kod tebe biti Halloween party???
Bit će lega. Evo baš dogovaram s putnikom iz Grolscha da napravimo neki Grolsch party za Halloween s nagradama za najbolje maske!
mali_ivica
Ja predlažem da napravite CEZAR party
( Nešto kao Stoch sam malo više kemije)
Ma može i Cezar party. Samo moram ga naći. Ne znam jel ga više uopće proizvode?