nake_rado
pa bilo je nedavno u vinkovcima da je oko kapelice na groblju stavljeno 13 naopakih križeva..
vjerojatno sotonisti..kako god..sve su samo pretpostavke..
Sotonisti?????? Ne, oni sigurno nisu...
Ovo možda nije točno...No koliko ja znam...Da bi se postao sotonist moras ubiti svoje dijete, popiti njegovu krv, ili tako nešto s tom krvlju...Ne moraš samo to...Ovo je samo 1 primjer...
Ovo je samo neka budala koja misli da je to bilo fora i da ce dospjet u novine...
da, koliko sam ja malo istraživala, da bi se netko smatrao sotonistom, potrebno je puno više.. određeno znanje i provođenje određenih rituala.. zanimljivo je da je sami Paulo Coehlo bio sotonist! navodno mu se je, tijekom jednog od njegovih osobnih obreda bila otvorila crna rupa u zidu, na šta je on bio zamračio, i odlučio prekinuti s tim.. kao, to ga je dovelo do ruba.. nakon toga se okrenuo drugoj krajnosti.. dijela su mu nakon toga poprimila popriličan ''vjerski'' karakter..
tonya
Joj, jel to bila ona skupila mladih ljudi od kojih su se mnogi ubili? Znam za neke slučajeve iz Miholjca, pričala mi cura što je išla sa mnom u školu...
ja znam za priču od koje je to navodno sve krenulo, a radi se o jednom bircu ''Crna ruža'' u Grubišnom Polju (mjesto blizu Virovitice, rodno mjesto Momčila Bajagića.. za neupućene..

) di su se počeli sastajati tinejdžeri.. uglavnom, radilo se o tome da, nakon što dobiješ crnu ružu moraš počiniti samoubojstvo.. bio je jedan period prije nekih 5 godina, kad su se na tom području, u roku nekoliko mjeseci masovno bila radila samoubojstva među mladima.. navodno to više ne postoji, iako se otad samoubojstva među mladima redovito povezuju s tim..