Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Numerologija!!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.10.2007. 15:23 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

davorccc je napisao/la:
e ona fora sa Q33 NY.
Avion se zabio u zgrade, ( o.k. bilo pa prošlo ) i ono na kraju smrt židovima. Jel se to ostvarilo ili dolazi? Ili je glavni krivac židov.

Fora je poznata odavno (dvije-tri godine poslije kreacije Wingdings fonta u Microsoftu 1992.).
Elem, 'NYC' (skraćenica za New York City) daje mrtvačku glavu, davidovu zvijezdu i palac gore. Ili kako bi rekao autor jednog odličnog odličnog posta: NYC napisano u Wingdings fontu meni više izgleda kao "Židovi prave dobre pesticide" osijek031.com smile

Microsoft je izjavio kako je sve to nes(p)retna slučajnost, nitko se nije žalio i tako je ostalo do dana današnjeg.

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
insomnia

Ukupno postova: 2665
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 22.10.2007. 16:06 
Naslov:  

hm hm.. ok, već me dosad vjerojatno smatrate super bedastom (Very Happy) ali meni su ful zanimljive te takve neke stvari.. ovo sa 11/9 sam već negdje pročitala.. ono što mene općenito zanima kod te numerologije je, kad i ako saznaš ''svoj broj'', kakvog on može imati utjecaja na tebe.. ? mislim, koja je svrha saznati taj br.. kao, svaki broj ima neko značenje ili.. ? i tko određuje značenje tim brojevima?

Ukupno postova: 2074
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 29.10.2007. 9:54 
Naslov:  

duje je napisao/la :
ak vas to zanima, odite pogledat film "23" i onda nes napisite:)

O da ,nakon njega više ni kućne brojeve ne gledam.
Da se tu gadno zabrazditi i ne samo u filmu.
osobno mi je vrlo draga misao sa kraja filma i mislim da je bti svega vazanog uz ovakve stvari:
"Ne postoji nešto kao sudbina,
postoje samo različiti izbor,
neki su laki,neki nisu."
Walter Sparow
u sve ovo ja pomalo vjerujem ,i zanimljivo mi je,ali prije svega u to da smo sami kovači svoje sreće

Ukupno postova: 5684
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 30.10.2007. 6:51 
Naslov:  

bazooka_joe
svaka čast i na filmu i na postu ovom sto je lik napiso...

be strong be happy and don't let anyone to make you angry
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: