meni to jako nedostaje,kad se sjetim onih dobrih trenutaka u Q-Clubu,naravno prije narodnjaka ..
a ni u zagrebu nije baš neka punuda
Kultura, zabava, sport, hobby
caneCure su se penjale po stolovima i skidale majice dok su plesale, hehe. Ma super je bilo.
Elena_Os
caneCure su se penjale po stolovima i skidale majice dok su plesale, hehe. Ma super je bilo.
Ma super je odmah čim se cure skidaju![]()
BiglBagl
Sve pet, ali ovo nije topic o tome "gdje sam sinoć bio" već o house glazbi.
BiglBagl
Kvragu,Cane,jel ti patiš od poremećaja koncentracije? Nisam ja napisao da mi fali house-a već Jimmy! Ajd još jednom pročitaj tko je što napisao, a ja ti još jednom ponavljam da je topic o "house music" a ne o tome gdje je tko bio sinoć! Ako si već htio dati svoj doprinos ovoj temi bolje bi bilo da si napisao kakav house voliš, kojeg producenta, dj-a i slično.
kyxhehe svima je postao dobar nakon
put your hands up for detroit,a lovely city
Loona
Juliet - Avalon (David Guetta & Joachim Garraud F### Me i'm Famous Remix).mp3
CoOKsnaAl ona imena koja su manje poznata i za koja ubiti nikad nisi cuo mene osobno uvijek sokiraju kako dobru glazbu rade!!
CoOKsna
www.byblos.hr. www.byblos.hr. www.byblos.hr. www.byblos.hr. www.byblos.hr. www.byblos.hr. www.byblos.hr. www.byblos.hr. www.byblos.hr.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA preedobre stvari kako covijece da ih downloadujem ?????
cane
CoOKsna
www.byblos.hr. www.byblos.hr. www.byblos.hr. www.byblos.hr. www.byblos.hr. www.byblos.hr. www.byblos.hr. www.byblos.hr. www.byblos.hr.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA preedobre stvari kako covijece da ih downloadujem ?????
ja koristim "Operu" i kazem kad kliknem na download otvori mi novu stranicu u kojoj mi opet pocne svirat ista stvar!!
nema veze pokusacu preko nekog drugog explorera..
e da!poceo sam pripremat svoj podcast...pa kad zavrsim dam ti link da poslusas neke moje stvari![]()
A koji internet browser koristiš? Ja imam Mozillu i čim kliknem na download pojavi se mali prozorčič koji daje 2 opcije za play i save.
cane
CoOKsna
A koji internet browser koristiš? Ja imam Mozillu i čim kliknem na download pojavi se mali prozorčič koji daje 2 opcije za play i save.
CoOKsna
hahahah nekoristim precesto forume pa nekontam kako sve to "CITIRANJE" funkcionira![]()
cane
CoOKsna
hahahah nekoristim precesto forume pa nekontam kako sve to "CITIRANJE" funkcionira![]()
Skini si Mozillu. Meni je najbolja od svih browsera.
A kad napraviš podcast samo mi šibni link.