insomnia
i pitanje za ostatak foruma (onih 0,7% koji čitaju ovaj topic) ... DA LI PRAKTICIRATE -NIŠTA PRIJE BRAKA- tj. ŠTO MISLITE O TOME? i, da se nadovežem na topic.. DA LI JE MJESEC DANA DOVOLJNO DA BI SE DVOJE LJUDI I PO TOM PITANJU ''SKUŽILI'' ??
o bože (u kojeg ne vjerujem)... postoji li još itko tko se suzdržava fizikalija prije braka?!
osim što mi je smiješno, smatram to krajnje apsurdnim. kako će, zaboga, dvoje ljudi potpuno neiskusnih u sexu (nakon što im crkva i zakon to napokon dopuste) biti sretni zajedno u krevetu??!!
ne mislim da je nemoguće, ali mislim kako je vjerojatnost toliko mala da je statistički beznačajna!! čak i kad imaš prakse u seksu, naročito kada u toj sferi imaš određene ukuse i prioritete, mnogi ljudi ti pomalo ili potpuno ne odogovaraju. 100%-tni pogodak u krevetu je prilično rijetka stvar..
naravno da se stvari mogu popraviti prilagodbom, ali samo donekle, ponekad jednostavno "zadovoljavajući" sex polako s vremenom prijeđe u prosječni, dok ne dođe do nezadovoljavajućeg ili nepostojećeg..
..što sve opet nije uopće bitno ako ti je sex nebitna stavka u životu pa kakav bude u braku, bit će (ili neće uopće).
a ukoliko ti je sex važan (

) štoviše, svet i od neprocjenjive vrijednosti... e onda je ta fizička kompatibilnost izrazito važna.. a nju se nalazi samo metodom pokušaja i pogešaka.