Playstation turnir - Ima li zainteresiranih?!

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Playstation turnir - Ima li zainteresiranih?!

Već duže vrijeme planiram u Excalibur organizirat turnir u Playstationu. Pa me zanima ima li zainteresiranih za sudjelovanje na turniru? kontam najbolje da se igra nogomet ali i ako imate neke bolje prijedloge slobodno predlažite.
Naravno pobjednike očekuju vrijedne nagrade...
Pro Evolution Soccer...prijavljujem se 100%, a i mogu dovesti jos dosta igraca...
Moto gp 3.. znam dosta njih koji bi vozili nešto radije nego igrali nogomet..
Crash Bandicoot :)
ja s još dvojicom-trojicom za pro evolution
jać doć navijat! :D
Tekken!! Ubijam! :bum: :pucaj: :cekic: :cekic2: :gunbandana: :duel: :bash: :box: :aggressive: :starwars: :yahoo:
Uma

Crash Bandicoot :)

obožavam!!! :wow:
tonya

Tekken!! Ubijam! :duel: :yahoo:

i ovu obožavam i rsturam.. mogle bi u paru igrati protiv nekoga..? :aggressive:
Crash je baš onak simpaticna igrica :)
E Loona jel si možda igrala dvojku, ja nemogu pronaci crveni dijamant i zbog toga nemogu završit igru?
joj, nisam dugo to igrala.. obzirom sam playstation prodala jer je imao prevelik utjecaj na moj život - prevedeno: nisam spavala, jela, učila..
ja sam za simse :)
Pro evolution soccer doci ce te ljudi ajme svi ga igraju za pare po gradu
goose

ja sam za simse :)

juhu.. ta mi je omiljena, ali ne znam da postoji za PS ja ju igram na PC-u... ;)
stručnjak sam za izazivanje nereda, tučnjava, preljuba i takvih stvari..
Poppy

jać doć navijat! :D

nisam predugo igro PS...sam stoji u ormaru i skuplja prašinu...efo ovim ga putem i prodajem :D
tako da dolazim s poppy navijat
Ok. Glas naroda, odnosno foruma, je presudio. Neka bude Pro Evolution Soccer. Pokušat ću nešto organizirat sa pivovarom pa da bude nekog piva po povoljnium cijenam i nekih dobrih nagrada za sve sudionike. I naravno novčane će biti za pobjednike. Planiram neki sistem četvrtfinala, polufinala i finala. Pa će se odužit sve na nekih 4 vikenda. Dakle vrlo uskoro (vjerovatno od slijedećeg vikenda!?) krećemo s turnirom.

Pozdrav svima i hvala na feedbacku.
Deez, nemoj se ti nama zahvaljivat....HVALA TEBI što organiziraš takvo nešto, bar cemo se zabavit malo . :-D
naravno, jasno je tko će biti medijski pokrovitelj... :D
DonQuijote

naravno, jasno je tko će biti medijski pokrovitelj... :D

Naravno... :D

A uskoro ćemo imati W-Lan internet hotspot. Tako da će svi forumaši moći doći popit kavicu sa svojim laptopićem, besple surfat do mile volje i naravno prokomentirat omiljene topice na Osijek031.
Deez

Ok. Glas naroda, odnosno foruma, je presudio. Neka bude Pro Evolution Soccer.

Ma koji glas naroda? Si ti slijep?? :(
tonya

Deez

prebroj glasove.
tonya

Deez

A bit će i za vas Tekken ili tako nešto. Al glavna igrica je PSS, a uz to ćemo organizirat i turnir u Tekkenu.
odlicno ja velikodusno podrzavam ovu akciju hehe
Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken!
tonya

Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken! Tekken!

to je svejedno jedan glas. :D
DonQuijote

tonya

to je svejedno jedan glas. :D

:bleh: :bleh:
Meni se čini da se samo bojite ;)
Ma ko se boji? Ja već počeo s vježbanjem Tekkena. Ima da te rasturim u prvom kolu.

:aggressive: :box: :1st:
Jošimicu vinz.
Ja mogu bit razulareni, polu pijani, incidentima sklon navijac...
super mario 3
Moze Teken nije bed ali Pro Evolution mora biti turnir pa to svi po gradu igraju tekken nisam sto godina igrao obozavam onog Jin Katama
Blofeld

Jošimicu vinz.

Iiiiči dokseee grrrrrr! (ili nešto tomu slično) :)

Tagovi