ja sam ostala paf na ovo....
hmmm...da... novi način slikanja
ja sam ostala paf na ovo....
Kultura, zabava, sport, hobby

maleckada to sma i ja razmišljala... šta radi ako nema inspiraciju..pa mu se od silnog razmišljanja osuši boja na "kistu"...
">morgan
vi mislite da je to bolesno...gleao sam reportažu o liku koji svoj anus napuni bojom pa ju onda tako ištrcava po platnu...to je bolesno!
nake_radomogo bi se onda i ti pocet bavit crtanjem ili nekom drugom vrstom umjetnosti,mozda imas talentaA kak je uopce došao na ideju da crta s tim, sigurno mu je cjelo vrijeme stajao u gaćama i nije imo posla, pa odlučio da bi i mali mogo krenit u akciju...
tamna strana
morgan
vi mislite da je to bolesno...gleao sam reportažu o liku koji svoj anus napuni bojom pa ju onda tako ištrcava po platnu...to je bolesno!
..e i ti svašta gledaš....![]()
...no dobro...cim si na netu...onda i možeš naici na takve reportaže....
...al ipak treba imati muda bavit se ovom zanimacijom....
morganja nisam sigurna da želim da ti nađeš to xD
tamna strana
morgan
..e i ti svašta gledaš....![]()
...no dobro...cim si na netu...onda i možeš naici na takve reportaže....
...al ipak treba imati muda bavit se ovom zanimacijom....
moj urolog je rekao da je penis vrlo izdržljiv mišić te da njime možeš i nogomet igrat....ovo crtkanje nije ništ...ima i negdje onih fotki ludih indijaca koji o njega vješaju koje kakve stvari i dokazuju "njegovu" iztdržljivost...ček da pronađem....
adebisi-jug2
pa ne crta loše za svoju veličinu....