Koji film sad vrtiš u glavi?

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Poppy
ma našla sam jedne čizmice... pa ne ne znam dal da ih kupim... ak neko ima 900 kn viška da me riješi muka?!![]()
Circa
Poppy
ma našla sam jedne čizmice... pa ne ne znam dal da ih kupim... ak neko ima 900 kn viška da me riješi muka?!![]()
Kažeš čižmice...
Ja cu te preduhitrit...
Poppy
zeros
Poppy
imam ja jedne čizme za prodat...žute boje, gumene, do koljena, nepropusne za vodu...kvalitetne, cijena pišljivih 50 kn... šta kažeš???![]()

Poppy
Circa
Poppy
Kažeš čižmice...
Ja cu te preduhitrit...
iš! ja sam ih prva vidila!![]()
Poppy
čiiiizmiceeee....![]()
Circa
Poppy
Circa
Poppy
Kažeš čižmice...
Ja cu te preduhitrit...
Ja ih vrebam vec tjedan dana...
Poppy
Circa
Poppy
Circa
Poppy
Kažeš čižmice...
Ja cu te preduhitrit...
Ja ih vrebam vec tjedan dana...
e, aj kupimo ih popola?! ja ću ih nosit van, a ti za intimne trenutke s ljubavnikom!![]()
OsječaninVrtim film gradnje kuće.
PoppyOsječaninVrtim film gradnje kuće.
trebaš projekt?!

Circamali gnomi koji žive u tvom kompjutoru... povremeno se materijaliziramo u 3D stvarnosti u obliku prišta na tvom čelu... po imenu zdenko
Tko ste svi vi?

betty
koji film,koji film,koji film sad vrtis u glavi...vrtim film biti ili ne biti....

Zuhra
hmm.. vrtim si film kako cu popraviti fotic ili kako cu sto prije skupiti dosta novaca za novi hmm...
">Monstrum
Film, kako sutra položit ispit s onim znanjem koje posjedujem, nekažem da je nemoguće al biće gadno, držte fige
Circa
Sad imam novi prist... Na desnoj lopatici, u dometu lijeve ruke kako bi ga grebao, tiskao i cupao...
Zove se Lazar...

CatCloe
Circa
Sad imam novi prist... Na desnoj lopatici, u dometu lijeve ruke kako bi ga grebao, tiskao i cupao...
Zove se Lazar...
a šta ako mu je lazar samo nadimak, a pravo ime salazar slytherin? ako ne govoriš parselski, najebo si!![]()
Circa
LAZAR rekoh!!!

,,,druženje,,,kavice,,,dragi ljudi,,,,uživanje.,
nake_radosada si vrtim film kak bi sutra mogo dobit komad iz anatomije...i baš imam loš osječaj...ne valja to...moram se skinit s neta i počet učit...
![]()
al neće se to dogodit
CircaCatCloe
Circa
Zove se Lazar...
a šta ako mu je lazar samo nadimak, a pravo ime salazar slytherin? ako ne govoriš parselski, najebo si!![]()
LAZAR rekoh!!!

PsychoSoldier
nake_radosada si vrtim film kak bi sutra mogo dobit komad iz anatomije...i baš imam loš osječaj...ne valja to...moram se skinit s neta i počet učit...
![]()
al neće se to dogodit
hmmm.... kod radica??? covjek je predobar.... i kak je proslo?
vrtim si film kako moram uciti, a ne da mi se i kako ce mi se ovo surfanje po netu odbiti o glavu i past cu ispit...aaaaaa

MacaPapucharica
vrtim film kako sam gladna...odoh do pekare dok još radi...
MacaPapucharica
vrtim film kako sam još uvijek gladna...![]()
al ne smijem više jest!!!treba na liniju pazit, aha!
P.S.@heart3, jbga...nisam vidjela, donijela bih ti neku hranu, tako mi mlijeka u prahu![]()

Frost
Pa sto ti netko ne dostavi Aspirin+C?![]()
davorccc
Vrtim film da poševim curu na ovom stolu gdje mi je komp.
( Ako me ne bude neko vrijeme. Znate gdje sam zapeo.)
MacaPapucharica
"Maxflu vs.limun & čaj party" kod mene u stanu...
MissTake
neću učit
neću učit
neću učit
goose
MacaPapucharica
ajm in micika![]()
kvragu i imunitet moj vec vise...zlo mi je od silnih cajeva,antibiotika,andola,andola c,vitamina i inih sranjakmu

heart3Pa ponudi se i odnesi macipapucharici aspirin...
insomniagoose
MacaPapucharica
ajm in micika![]()
kvragu i imunitet moj vec vise...zlo mi je od silnih cajeva,antibiotika,andola,andola c,vitamina i inih sranjakmu
joj tak i kod mene, ajd više nek ta gripeština sjaši s mene!!
Frost
heart3Pa ponudi se i odnesi macipapucharici aspirin...
Drage volje...ali ga nemammoj konjski imunitet me opet spasava od bolestina
![]()
MacaPapucharicavrtim film kako sutra nas tri kod mene hripljemo i balavimo na "Maxflu..........partyju", a @Frost, koji ima konjski imunitet glumi hostesu
![]()
k:">1step2farBaš se spremam za subotnji "plac", tj. kavu u domicilnoj birtiji, pa onda obaviti shoping i odmarati se od ničega. Snijeg pada, hoću proljeće i minimalno odjeće.

Poppybaš razmišljam kako ona glumica u Terminator 2 ima lijepo mišićave ruke... e da...
ZodijakPoppybaš razmišljam kako ona glumica u Terminator 2 ima lijepo mišićave ruke... e da...
uh grozna je
Monstrum
ZodijakPoppybaš razmišljam kako ona glumica u Terminator 2 ima lijepo mišićave ruke... e da...
uh grozna je
i meni je odvratna, ko muško bogte molovo![]()
insomnia
vrtim film kako nabiti neke muscles u gradu koji nema pošteni fitness centar!
Frost
insomnia
vrtim film kako nabiti neke muscles u gradu koji nema pošteni fitness centar!
javi se na PM za detalje![]()
jer za vikend idem u Beč!!! 
insomniaa jel?
Monstrumvrtim film kako je prošlo mjesec+ dana otkako sam dao svoj zadnji ispit, i svaka normalna osoba bi uspjela napisati diplomski za mjesec dana, jesam napomenuo svaka normalna?, pa da, ja sam budala, već mjesec dana lapim i uspio sam napisati pšola uvoda, koje sam ja svinjće, vrtim film kako bi bilo lijepo otpočet pisat jebeni diplomski, al nekako mi se neda, ma iza nedjelje ću, 100%
heart3- UČI!
učiti ili ne učiti...kao da ne znam odgovor![]()
maleckapa sta je tebi?
vrtim film kako bi zbilja trebala otić do doktora...jer ovo više ni humanooo
tux
maleckapa sta je tebi?
vrtim film kako bi zbilja trebala otić do doktora...jer ovo više ni humanooo
vrtim film kako bi se stvarno trebao uhvatiti knjige..los film,jaaako..
MonstrumHare Krišne???
uzeti pištolj i otić dolje kod susjeda i pobit sve u stanu a možda i bombu bacit

">
....... Ocu kuciiiiiiiiiiiiiii! ! ! ! ! ! ! ( i to je jedan od paralelnih filmova sad)
legica_osrazmišljam o prošlosti i teško mi je...
fairy
legica_osrazmišljam o prošlosti i teško mi je...
...e to ti ne valja malena...proslost treba ostaviti tamo gdje i pripada...u proslosti...

MacaPapucharica
ići vježbati???
ići piti???
vježbati??
piti???
oboje, možda?hm...
">
deer_hunter
MacaPapucharica
ići vježbati???
ići piti???
vježbati??
piti???
oboje, možda?hm...
asti dvoumljenja">
kod mene uvijek prevagne samo jedno, i to uvijek isto....
nake_radodobra prognozahmmm 2:0 3:0 2:0 3:0 2:0 3:0 2:0 3:0 2:0 3:0 2:0 3:0 ma bit će 3:0
Mladjo
nake_radodobra prognozahmmm 2:0 3:0 2:0 3:0 2:0 3:0 2:0 3:0 2:0 3:0 2:0 3:0 ma bit će 3:0
![]()
echoes
trenutno si razmišljam kak bi mogla odustat od svega, faksa, života, svega...prespavat ostatak života, umrijet od lijenosti..