potpisujem, i da, pitanje svima, Šta niko ne pije onak 1-2 puta tjedno? Kad izađete van jel se napijate, raspašoj, pijem dok imam para, jel popijete pivo/vino poslje ručka, naveče uz tekmu, il onak popijete cugu dvije tri nekad vani, baš da vidim
prerasla to odavno... točnije je da sam odrasla dok pijenje i nije bio takav hit kako to vi danas činite. nikad se nije pilo po ulicama iz boce. bilo tuluma i pića, ali ne redovito i ne do bolesti.
potpisujem, i da, pitanje svima, Šta niko ne pije onak 1-2 puta tjedno? Kad izađete van jel se napijate, raspašoj, pijem dok imam para, jel popijete pivo/vino poslje ručka, naveče uz tekmu, il onak popijete cugu dvije tri nekad vani, baš da vidim
joj Bože, i ja sam postala ovisna o forumu..
a što se tiče cuge i toga.. pa ne znam, nekako mi je to prestalo biti dijelom izlaska (prije, naravno, tijekom svakog smo se maksimalno oblokavali.. ) a sad.. tako rijetko pijem da se od dva piva nacugam.. prosto mi neugodno.. ops:">
ovim redosljedom: pljuge, kladionica, teletekst (zbog kladionice naravno, nisam normalan, palim ljudima txt kad im ulazim u kuću, čak i kad se nisam kladio), pivo isključivo subotom rijetko preko tjedna
Da obožavam i kavu, i pijem ju svako jutro, i nemogu funkcionirat ak ju ne popijem, obožavam miris i okus tog crnog napitka, i pijem isključivo tursku a ne ove čajeve od kave (čitaj filter kava)
ja imam jednu drvenu olovku o kojoj sam ovisan već godinu dana, šiljim ju samo prvog petka u mjesecu!!!
a inače sam ovisan o parfemima, kremama(48-ica ), skupoj odjeći a još više obući...i naravno o ajvaru
Da obožavam i kavu, i pijem ju svako jutro, i nemogu funkcionirat ak ju ne popijem, obožavam miris i okus tog crnog napitka, i pijem isključivo tursku a ne ove čajeve od kave (čitaj filter kava)
ja sam ovisan o lubrikantima za ugodniji seks!
i nista ne jedem bez svinjske masti.
Nije li svinjska mast i lubrikant? (ja sam sa sela, hehe)
Redom (od jutra do navečer):
1. Lijepo poljubim curu. I seks je lijep ujutro (toliko anm bude začepljen nos da ne primjećujemo smrad iz usta) ;-)
2. Kava (kofein)
3. Cigareta
4. Posao
5. Internet
6. Kava + cigareta
7. Internet
8. Ručak (ručka mora biti, ostala dva obroka nisu bitna)
9. Guarana (kofein+guarana) i kavica za poslije ručka. I cigareta, naravno.
10. Auto
/quote]
Guarana i kava poslije??
ajme...ja kad sam to skombinirala mislila sam da će me srčani strefit!
Srce lupo ko ludo a bila sva neka nervozna i neuračunljiva!
mmm paaa o internetu pomalo...mogla bi se odviknuti al teže ,o glazbi (nikako mi ne odgovara tišina) o kavi....i ima još sitnica..iako ne voliiimmm biti ovisnaaa nikako
...mislio sam da sam ovisan o netu...odnosno jedino mi je to ostalo da se mogu pohvaliti da sam ovisnik o necemu....al s obzirom da sam bio bez neta punih mjesec dana....i ta sumnja u ovisnost je otklonjena....cak što više...sad mi je ovo samo kao da se tu bezveze zadržavam.....
ja također o ludim čarapama.., definitivno sam ovisna o tome.. labello isto! ovisna sam i o lakovima za nokte, ne podnosim kad ga nemam na noktima.. ovisna sam i o narukvicama.. ali čarape i lak za nokte-to graniči s bolešću!
Čokolada je jedina ovisnost koju ne želim nikad izliječiti. Bez svega mogu, čak i cigarete ostavim povremeno, po nekoliko godina ne zapalim nijednu, ali čokolada... I ne bih mogla živjeti bez voljene osobe uz sebe, emotivna veza i romantika, to me hrani. Mislim da nikad ne bih mogla živjeti sama, ono, usamljena, bez da nekog stalno diram, gnjavim, jubim, mazim, i to...
/quote]
Guarana i kava poslije??
ajme...ja kad sam to skombinirala mislila sam da će me srčani strefit!
Srce lupo ko ludo a bila sva neka nervozna i neuračunljiva!
Ja sam ovisan o neuračunljivim ženama, zapravo, kad bolje razmislim, to znači o svim ženama
E pa sad:
seks najviše, ne mogu zamisliti život bez njega i sad nadoknađujem propušteno vrijeme;
zatim, Nescafe čokolada i kava sa šlagom u mojem omiljenom kafiću, ludim čarapama i naušnicama. I što volim tehnologiju i tehniku, to nema nigdje; brza auta i što više svega u pojedinim mobitelima i inim stvarima to bolje.
eto promjenih se ja... sada sam ovisan samo o cigaretama... i to pun kurac duvam... cca dvije kutije dnevno... prestrašno... i ovisan sam o svojoj dragoj... jako...
starke, martensice, internet, cigarete, cuga, cimet, miris kokosa, sarma, roštilj, gljive, gibanica sa sirom (slana), sve što je jaaako kiselo, vožnja motorom, kožna narukvica, sunčane naočale, mobitel, dokumentarci na TV-u...