Kamenje koje govori: "Volim te!"

Društvo, politika

DonQuijote
ti ljudi na slici, da imaju bolje plaćen posao, vjerojatno bi ga radili. nemaju, pa rade to što rade. zašto? zato što je to tražena roba. ne razumijem u čemu je problem. i meni je žao što nemaju plaću koja im omogućuje puno bolji život, ali je to puno kompleksniji problem da bi ga se moglo samo tako izjednačiti s potražnjom za dijamantima prljavih kapitalista i materijalista.
DonQuijoteNaravno... "prljavi" kapitalisti. Oni ostali ljudi sa "cistim" moralima koji ne pitaju od kuda i kako je taj proizvod dosao u njihove ruke nisu doprinjeli tom problemu.
... ali je to puno kompleksniji problem da bi ga se moglo samo tako izjednačiti s potražnjom za dijamantima prljavih kapitalista i materijalista.
insomnia
O Bože, siroti li su..
bazooka_joe
insomnia
O Bože, siroti li su..
To zato što su crni pa izgledaju mršavije, ili?![]()
fairyObožavam drago kamenje, poludrago, plemenite metale,,,,i ne mogu reći da će ova slika to promijeniti..,.
bazooka_joe
Ja kažem da se svi ti materijali trebaju upotrijebiti u konkretnije svrhe (zlato je odličan vodič struje) a ne za glupo prstenje i ogrlice. U kokošinjcu od par milijardi kokošaka ionako se nećeš proslaviti s par lijepih perca...
bazooka_joefairyObožavam drago kamenje, poludrago, plemenite metale,,,,i ne mogu reći da će ova slika to promijeniti..,.
Ja kažem da se svi ti materijali trebaju upotrijebiti u konkretnije svrhe (zlato je odličan vodič struje) a ne za glupo prstenje i ogrlice. U kokošinjcu od par milijardi kokošaka ionako se nećeš proslaviti s par lijepih perca...
fairy
Ah gle srećo...ak ti imaš toliko para vodi si struju sa zlatnim žicama,,,,reži pršut oštricom od dijamanata ili što već,,,,nitko ti ne brani,,,,