Upravno pravo

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Upravno pravo

Kako vam ide, vi koji to studirate? jel jako tesko, kaki su profesori? jel se moram bojat nekih profesora? jel ima neki predmet kojeg je bas jako tesko proci?...
ti si na krivom forumu idi na www.pravos.hr pa na forum tamo se logiraj imas sve o ispitma, profesorima, literaturi, ispitnja pitanja itd. ili na www.kockica.com a na www.pravokutnik.com imas skripte.

Re: Upravno pravo

pa ni zahvalila mi nije na svim podatcima a ja se taman za skripte mislila ponudit :wink:
betty, nemoj se zaletavati s ponudama :)
za prodati naravno , pa treba nove kupiti a ove stare su ko nove :-)
Malo korištene? :)
ne, ocito ako mi ne trebaju vise a kupujem nove onda su koristene ali nisu isarane i raskupusane. :-)
Betty, ti si jedna od rijetkih onda koja ne uči podcrtavanjem, šaranjem, crtkarenjem po skripti :) Svaka čast.
allein

Betty, ti si jedna od rijetkih onda koja ne uči podcrtavanjem, šaranjem, crtkarenjem po skripti :) Svaka čast.

Joj e mrzila sam kada mi to netko napravi na skrpiti,,,pa nemoš to radit na tuđoj knjizi,,,,sto boja, crta, svega nečega, pa meni se zavrti u glavi kada to vidim,,,,,ne kontam zašto ljudi jednsotavno ne sjednu i nauče,,,,,
kad vec ucis iz skripte onda nemas sta podcrtavati, sve ucis, to je vec skracena verzije nemos još i nju skratit.
betty

kad vec ucis iz skripte onda nemas sta podcrtavati, sve ucis, to je vec skracena verzije nemos još i nju skratit.

sve se može skratit još više :D
Monstrum

betty

Zato sam ja sama sebi uvijek pisala skripte, pa na diskete snimala (bilo je to tada napredno doba, prije marije bljuzge) i lijepo prodavala.... cijeli faks sam se tako uzdržavala prodajom skripti....neke sam našla i u Splitu u skriptarnici
neja

Monstrum

betty

Zato sam ja sama sebi uvijek pisala skripte, pa na diskete snimala (bilo je to tada napredno doba, prije marije bljuzge) i lijepo prodavala.... cijeli faks sam se tako uzdržavala prodajom skripti....neke sam našla i u Splitu u skriptarnici

Ja isto u većini slučajeva sam sebi radim skripte, knjigu il skriptu pred sebe, pred komp pa ajmo nakucat sve najvažnije odn. skratit sve na minimum minimuma pa isprintat, usput učim, a na kraju imam skriptu koja je kraća od najkraće skripte i ima sve potrebno, a onda svi kolege "de posudi" :D
e, to sam i ja radila,,,kontam da je to najbolje,,,,dok pišeš pola zapamtiš,,,
fairy

Da, i kolko god drugi govorili, ma kak ti se da, pa ne bi ja to radio, u stvari dok sam radiš skriptu pola toga naučiš, i zapravo od stvarnog učenja ti preostaje samo 2-3 puta pročitat i to je to
Monstrum

fairy

Da, i kolko god drugi govorili, ma kak ti se da, pa ne bi ja to radio, u stvari dok sam radiš skriptu pola toga naučiš, i zapravo od stvarnog učenja ti preostaje samo 2-3 puta pročitat i to je to

E bravo, bravo,,,,,eto savjeta mlađim kolegama.....
fairy

Monstrum

fairy

E bravo, bravo,,,,,eto savjeta mlađim kolegama.....

To se slažem, ista šema kod mene samo što mi je teško pisati sve limese, derivacije, integrale i ostalo u Wordu, a nemam vremena učiti latex. Onda sve lijepo napišeš crnim debelim nalivperom i umanjiš 16 puta...za svaki slučaj. I kad položiš daš nekome, nema smisla zarađivati na svemu...mada tima kojima to daš ne pomaže kad neće sami tako nešto napraviti.
Pa ja bi se zahvalila da mi komp nije otiso u 3 ... pa evo sad se zahvaljujem... al ajd mi se javi na [email protected], pa da sse dogovorimo u vezi tih skripti... ak oces...
divna je s tom mail adr. imas privatne poruke na forumu.
hehe

Tagovi