Upravno pravo
Kako vam ide, vi koji to studirate? jel jako tesko, kaki su profesori? jel se moram bojat nekih profesora? jel ima neki predmet kojeg je bas jako tesko proci?...
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
alleinBetty, ti si jedna od rijetkih onda koja ne uči podcrtavanjem, šaranjem, crtkarenjem po skripti
Svaka čast.
bettykad vec ucis iz skripte onda nemas sta podcrtavati, sve ucis, to je vec skracena verzije nemos još i nju skratit.
Monstrum
bettykad vec ucis iz skripte onda nemas sta podcrtavati, sve ucis, to je vec skracena verzije nemos još i nju skratit.
sve se može skratit još više![]()
nejaMonstrum
sve se može skratit još više![]()
Zato sam ja sama sebi uvijek pisala skripte, pa na diskete snimala (bilo je to tada napredno doba, prije marije bljuzge) i lijepo prodavala.... cijeli faks sam se tako uzdržavala prodajom skripti....neke sam našla i u Splitu u skriptarnici
fairye, to sam i ja radila,,,kontam da je to najbolje,,,,dok pišeš pola zapamtiš,,,
Monstrumfairye, to sam i ja radila,,,kontam da je to najbolje,,,,dok pišeš pola zapamtiš,,,
Da, i kolko god drugi govorili, ma kak ti se da, pa ne bi ja to radio, u stvari dok sam radiš skriptu pola toga naučiš, i zapravo od stvarnog učenja ti preostaje samo 2-3 puta pročitat i to je to
fairy
Monstrumfairye, to sam i ja radila,,,kontam da je to najbolje,,,,dok pišeš pola zapamtiš,,,
Da, i kolko god drugi govorili, ma kak ti se da, pa ne bi ja to radio, u stvari dok sam radiš skriptu pola toga naučiš, i zapravo od stvarnog učenja ti preostaje samo 2-3 puta pročitat i to je to
E bravo, bravo,,,,,eto savjeta mlađim kolegama.....