gradu treba birtija di se pusta mišo, magazin, tutti frutti.
to je zabava. svi pijani i svi se zajebavaju. ima ona mala prcija karpe dijem al brate stvarno je prcija. stane deset ljudi unutra. i sve picani unutra. stara radiceva ulica je bila bas to.I normalno, da ne sviraju cetnici.
to je zabava. svi pijani i svi se zajebavaju. ima ona mala prcija karpe dijem al brate stvarno je prcija. stane deset ljudi unutra. i sve picani unutra. stara radiceva ulica je bila bas to.I normalno, da ne sviraju cetnici.
Zato nam grad za izlaske i je u kurcu što je hrpa takovih likova koji misle da se samo na pizdarije čovjek može zapiti i veseliti.... UŽAS!!!!!!
Da i postoji takva birtija, ne bi dugo potrajala. Ljudi samo pričaju, treba ovo otvorit, treba ono otvorit. A na kraju svi opet završe u Q clubu na cajkama.
ja mislim da treba otvoriti kafić u kojem bi se puštali bross, jason donovan i milli vanilli. to, recimo do ponoći, a od ponoći isključivo i samo whitney houston.
tamo bi sigurno bila odlična brija, još pogotovo ako bi na ulazu pazili da smiju ući samo muški u starkama, a žene u štiklama, ne preko 9 cm!!
e, onda bi bila odlična zajebancija i svi bi mi sigurno bili sretni izadovoljni i baš bi se dobro tamo zabavljali i ne bi sigurno više kukali šta nam sve u gradu fali, jer to sigurno nije do naše ograničenosti, nego do mjesta za izlaske! to je vrlo bitno naglasiti!
ajd vi najbolje kod kuce slusajte sta hocete i kad hocete, i nemojte filozofirat mi bi ovo mi bi ono, pa pivo u ruku i na promenadu ili gdje drugdje cugat, pa si nabijte mp3 u usi i uzivajte
Dress code ce biti napucana tela za muskarce i utegnuta za trebice... Ajd muski ne moraju biti napucani, al moraju imati zelenog. Oni koji ne budu plesali ce biti izbacivani van od strance velikih celavih.. Cure koje se budu pljaskle po guzici za vrijeme plesa ce imati free drinks on da haus...
Svako vece performans, two gril lick on the flor...
yeah...
pun mi je kufer cajki,stari pub je zakon,a carpe diem unatoč malom prostoru i hrpi djece je jedini kaf u gradu gdje se pušta mišooooo i slični,zakon za pravu feštu
u pivnici Esseker se pusta samo domaca glazba i predobro je,za razliku od nekih to je bar nasa glazba (Magazin,Severina,Jole,Miso,Dalmatino,Gibonni...)