kada vas vaš decko zivcira?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

marraikad podriguje,uf...al' bi ga raspalila preko usta

betty
mene moj zivcira kad pita u cemu je problem pa mu ja objasnim u cemu je , a njemu to recimo uopce nije problem.
A zamisli koliko to tek njega zivcira...
Circapa sta me onda pita uopce...ne pitaj ono sto ne zelis znati.
betty
mene moj zivcira kad pita u cemu je problem pa mu ja objasnim u cemu je , a njemu to recimo uopce nije problem.
bettyCircapa sta me onda pita uopce...ne pitaj ono sto ne zelis znati.
betty
Vjerovatno zašto što hodaš okolo naprnjita i frkćeš i daješ vrlo kratke i jezgrovite odgovore
Re: kada vas vaš decko zivcira?

marrai
kad podriguje,uf...al' bi ga raspalila preko usta![]()
Pa sta ima lose u tome.... covjek ima svoje fizikalne potrebe za podrigivanjem i prdenjem ko i svaki drugi covjek.... mislim kako to ne bi trebalo nikoga zivcirati.... to je sasvim normalna stvar...
MonstrumUf kako me živcira kad gol paradira po kući i isto kad se ne brije bravo carice curo
![]()
">Sale carmarrai
kad podriguje,uf...al' bi ga raspalila preko usta![]()
Pa sta ima lose u tome.... covjek ima svoje fizikalne potrebe za podrigivanjem i prdenjem ko i svaki drugi covjek.... mislim kako to ne bi trebalo nikoga zivcirati.... to je sasvim normalna stvar...
on podriguje sa stilom,ma imaš pravo,neću se više živcirati...
To su stvari koje zbilja ne trebaju zivcirat...
OK, treba se kontrolirat, ali u kuci podrignes kad ti dodje, a kad te potera i prdnes...
Zamisli spektakla...
To su gasovi koje zele van i nasa duznost je da ih pustimo...
znaci da se netko osjeca ugodno u drustvu i da mu nije neugodno ...
Moje je misljenje da to uopce nije nekultura.... to je nest sasvim normalno... premda se mojoj staroj digne kosa na glavi kada ja podrignem, kako ti kazes, sa stilom, a ja njoj ne mogu objasniti da je to zapravo kul....
samo nije kul kada podrignes nakon 3.-4. piva posto sve bazdi od piva... al se zato okrenes, obavis svoje i to je to...

Sale carpa covjece to je cast kad neko podrigne...
znaci da se netko osjeca ugodno u drustvu i da mu nije neugodno ...
To isto onda mozes primjeniti na prdez...
insomniamene živciraju posesivni - opsesivno kompulzivno posesivni - dečki koji me zovu recimo 16 puta u 10min.. ok, ak ti se nisam javila prvi put, onda postoji razlog za to.. ok, nazovi još jednom, ali čemu onih ostalih 14 puta ??!! i živcira me kad dečko želi da budemo zajedno 24 sata dnevno.. onak, trebam svoj space.. uf, ma ima toga..
živciraj i ti njih,zovi ih kad je najnapetija tekma na tv-u...
dvadeset puta u sedam minuta
gamea mene opet zivcira druga krajnost kad ga uopce ne vidjam, zaboravim da ga imam.
insomniai živcira me kad dečko želi da budemo zajedno 24 sata dnevno.. onak, trebam svoj space.. uf, ma ima toga..
![]()
![]()
Rajnusne nemam problema s tim, cak vise volim biti sama ovo me previse opterecuje, nisam ja za to.
Strasna ljubav... Spadas medju one koji su u vezi da ne budu same ili?
bettyne nemam problema s tim, cak vise volim biti sama ovo me previse opterecuje, nisam ja za to.
A zasto si onda sa njim?

Rajnusa htjela sam probati,mislila sam da sam se mozda malo uozbiljila.
bettyne nemam problema s tim, cak vise volim biti sama ovo me previse opterecuje, nisam ja za to.
A zasto si onda sa njim?![]()
betty
a htjela sam probati,mislila sam da sam se mozda malo uozbiljila.
Zovi me na cugu plati mi pet rundi i vidjet ćeš da jesi!
U potpisu stoji GALANTAN!
s obzirom da svaki ama baš svaki čovjek kad tad mora prdnut i podrignut onda se to klasificira kao normalna pojava kod ljudi, a sad od suzdržavavanju neću jer to je od pojedinca do pojednica
marrai
živciraj i ti njih,zovi ih kad je najnapetija tekma na tv-u...![]()
dvadeset puta u sedam minuta![]()
ajme da ovo napravim kontam da mu duuugo vremena ne bi palo na pamet uzeti telefon u ruke općenito
adebisi-jug2
ne smijemo prdit,ne smijemo podrigivat...JEL SMIJEMO DISAT BRATE MILI?
da, ali ne jako glasno.

bolje da odemo šta popit..
toliko filozofiranja, a jednostavno bi bilo lijepo da se prihvati činjenica da su muškarci i žene različiti i da se tu i tamo napravi kompromis oko nekih stvari...

Korinanormalno je da svi prde,ali ne mora prditi pred drugima,za stolom,u krevetu itd..zato što to nije lijepo i jednostavno zato što to žene ne vole!!!!zašto je tako faking teško udovoljiti nekim ženskim željama??????glavno da se muški odmah pjene ako se njima neće pocuclati lulek i ako ih se gnjavi dok je tekma,zamisli tragedije!!!
toliko filozofiranja, a jednostavno bi bilo lijepo da se prihvati činjenica da su muškarci i žene različiti i da se tu i tamo napravi kompromis oko nekih stvari...
U pravu si, većina njih (čast rijetkim izuzecima) sve što oni rade shvaćaju kao nešto sasvim normalno, i ne dozvoljavaju ni najbezazleniju kritiku na svoj račun. S druge strane, ne primjećuju kad oni zvocaju kao babe, kad njima svaki klinac smeta, i ono što me najviše izluđuje - pametuju. Oni sebe uvijek smatraju pametnijima, i oni sve najbolje znaju.
Često se pitam, da li takvi primjerci, kojih zamjećujem da ima dosta, stvarno ne uviđaju svoje nedostatke, ili se prave blesavi? To mi nikad nije bilo jasno.

I živcira me kad je bitno da se radi i ide tamo gdje on hoće i šta on hoće,a kad ja kažem da bi išla nekuda,e onda se to njemu neda.
I kad me nazove kad idemo npr. u svatove,15 min prije nego trebamo krenuti i pita "A šta da ja obučem?A šta da obujem?" ko da ja znam cijeli sadržaj njegovog ormara.A svaki puta ga par dana prije jel zna šta će obući.
I živcira me kad me ispituje gdje sam bila,s kim sam bila,šta sam radila,do kada sam tamo bila...posebno nakon subotnjeg izlaska...uf...
CatCloe
adebisi-jug2
ne smijemo prdit,ne smijemo podrigivat...JEL SMIJEMO DISAT BRATE MILI?
da, ali ne jako glasno.![]()
Ja pred svojom prdim, podrigujem i ceskam jaja...
I sta sad?
betty
Circapa sta me onda pita uopce...ne pitaj ono sto ne zelis znati.
betty
Pa šta mu onda uopće govoriš?
što je miran tip, a ne kao ja divljakuša. što me stalno nadgleda ko žandar..
što mi ne odgovori nekad na sms-ove pa imam osjećaj da se dopisujem sama sa sobom!!
AmyMene živcira što ne mogu s njim o svemu pričati jer na neke teme me prekine i kaže mi: imaš svoje legice, pa o tome pričaj s njima. Kad je riječ o bolesti kaže mi: pričaj sa ukućanima.
što mi ne odgovori nekad na sms-ove pa imam osjećaj da se dopisujem sama sa sobom!!
pobogu pa shta je ond dobro kod njeg?
Amy
pa...ništa!![]()
Amy
pa...ništa!samo sex
postoji cudna stvar...a zove se edit...
Tuba
AmyMene živcira što ne mogu s njim o svemu pričati jer na neke teme me prekine i kaže mi: imaš svoje legice, pa o tome pričaj s njima. Kad je riječ o bolesti kaže mi: pričaj sa ukućanima.
pobogu pa shta je ond dobro kod njeg?
baš.. takav bi kod mene završio karijeru at the speed of sound..
zašto su vam takvi uopće još dečki?