Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Izgovorio ja blesavo pri prvom spolnom činu, naravno. Ali pošto je cura bila way starija i iskusnija, razumjela je...
Danas sam jako oprezan. Čak kada to i osjećam, ponekad se isto bojim izgovoriti. Jednostavno sam se uhvatio da mi izgovor nije zvučao kako treba. Iako su osjećaji tu, izgovor mi je u q... Znam da zvuči smiješno, ali je živa istina. Uz napomenu da to mogu reći samo jednoj osobi... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol:  Žensko
|
joj, ovo je onak kardinalna pogreška.. ali razumljiva
ovo je smiješno stvarno malo  još i na izgovor paziti, jojjjjj.....  |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Hebiga, ja sam dobar dio svoga života mucao. Prestao u dvadesetoj, iako mi se i dalje zna dogoditi. Jako pazim na izgovor, ukoliko rečenica ne zvuči kako spada, ponovit ću je. Osim kad sam pijan  |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
insomnia
|
aha, nisam znala da si na to mislio... sorry..
a ja si već zabrijala kao kak je bitno da to kažeš s nekim posebnim naglaskom.. južnjačkim, recimo  |
|
|
|
 |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Najbolje ni ne govoriti... pusti je neka sama osjeti da je voliš ... i još nešto drugo... Heh
Kresni je i onda joj reci SVIĐAŠ MI SE, MALA DOK POPUŠIM KUTIJU MI SMO ZAJEDNO...  |
|
|
|
|
 |
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol:  Muško
|
Kad bi mi cura rekla da me voli nakon tjedan dana, nebi uopće pravio frku jerbo je i ćoravom očito da nema pojma štaje ljubav i ne misli to ozbiljno.
Ni sam to nikad ne govorim curama jer ni sam ne znam št je to i ne želim izmišljati... |
|
|
|
|
 |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
jab konto.. drolja, oće me navuć na sex !  |
|
|
|
|
 |
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Kad kažeš "volim te", a sekundu kasnije se zapitaš "jesam li to trebao reći", onda si se zajebao. U protivnom je ok...  |
|
|
|
|
 |
kent_slip Ukupno postova: 101 Spol:  Nebitno
|
ok, dakle ja ponavljam pitanje... KADA? i što po vama riječi volim te zapravo obuhvaćaju? tj., kada ste vi sigurni da je to prešlo ''zaljubljenost'? jer, ja stvarno nemam pojma.. eto, nemam pojma!
|
kada shvatis koliko ti ta osoba znaci i pocnes je obozavati zbog toga sto je ona,sa svim svojim manama i vrlinama.... to je vrijeme kad reci volim te....
samo sam jednoj osobi do danas rekao volim te i nije mi zao,hehe |
|
|
|
|
 |
romana
Ukupno postova: 27 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
|
|
 |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol:  Žensko
|
|
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me  |
|
|
 |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
bitno da si ti tim činom pokazala svoju zrelost  |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
 |
insomnia
|
molim lijepo  |
|
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
Poslije prekratkog vremena, jedino je moguce zavoljeti u slucaju da si dugo bez ikoga, i da toliko ocajno zelis voljeti i biti voljen da to cinis namjerno zanemarivsi prave osjecaje. |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
 |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol:  Nebitno
|
hhmmmm..dobro pitanje,,,ne mogu reći da sam teška na tome, mislim nekome reći da ga volim,,,,zapravo svojim prijateljima i psu i zapravo svima koje volim kažem par puta dnevno,,,,pa valjda eto i u vezi ne bih rekla, ako to ne osjećam,,,oanko zbiljski,,,,,e, a lik s kojim sam zadnjim brijala,,,,,dakle nismo bili u vezi nego smo se nešto kao natezali mjesecima u trenutcima maženja mi ispali" jel me voliš"? .....aaaa vot a fak...nisam mogla vjerovati da me to pitao,,,,nisam mu odgovorila,,,,poljubila sam ga,,,,,nakon par dana mi je rekao da me voli, a nakon tjedan dana mi je rekao kako se ne želi više nalaziti sa mnom jer misli da ne osjeća prema meni ono što bi trebao osjećati....eto.....toliko o važnosti fraze,,,,dakle, treba to reći kada to zaista osjećaš,,, |
|
|
|
|
 |
 |
|