cizme, samo za zene

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

ruana
doslo je ovo jako hladno vrijeme, pa se pitam sto veceras obuti van, jel jos prerano za cizme?![]()

ajwar
evo mojih, vidimo se vaniii![]()
![]()
ajwarmorat ću nagurat malo novina, ali ic a dil!
imam jedne viška, ali male su mi!! broj 42, posudim ti NIJE BED!!!!![]()
ruanadoslo je ovo jako hladno vrijeme, pa se pitam sto veceras obuti van, jel jos prerano za cizme?
CircaA meni čižmice???
ajwarCircaA meni čižmice???
evo srećo moja, baš sam sada vrndo po ormariću za cokule i našao jedne prikladne za tebe!! samo mi nemoj reći da ti se ne sviđaju![]()
![]()
imaš ti koje da se đoramo??
marraineeeeeeeeeeeeee te sam i ja gledala , crvene ili crne?? ja jos razmisljam koje da kupim, nasla sam u guliveru jedne, a i kupila danas vec jedne u furli, treba mi strucno zensko misljenje...
ruanadoslo je ovo jako hladno vrijeme, pa se pitam sto veceras obuti van, jel jos prerano za cizme?
nije prerano,i ja ću ih obuti samo dvojim koje,visoke,niske,crne,smeđe,bež...![]()
aaaa,vidjela sam prekrasne polučizmice Pepe Jeans u essekeru...ubost ću ih,predobre su.
betty
marraineeeeeeeeeeeeee te sam i ja gledala , crvene ili crne?? ja jos razmisljam koje da kupim, nasla sam u guliveru jedne, a i kupila danas vec jedne u furli, treba mi strucno zensko misljenje...
nije prerano,i ja ću ih obuti samo dvojim koje,visoke,niske,crne,smeđe,bež...![]()
aaaa,vidjela sam prekrasne polučizmice Pepe Jeans u essekeru...ubost ću ih,predobre su.
bettymarraineeeeeeeeeeeeee te sam i ja gledala , crvene ili crne?? ja jos razmisljam koje da kupim, nasla sam u guliveru jedne, a i kupila danas vec jedne u furli, treba mi strucno zensko misljenje...
Poppy
evo ih!
dakle, prava koža, veličina 36, nenošene.
prodajem ih za 450 kuna.

Poppy
evo ih!
prodajem ih za 450 kuna.
Circa
Poppy
evo ih!
prodajem ih za 450 kuna.
Dobre su!
Jedino, mozda su mi malo knap...
Trebalo bi to probat...
Poppyevo ih!
prodajem ih za 450 kuna.
Poppy
Circa
Poppy
evo ih!
prodajem ih za 450 kuna.
Dobre su!
Trebalo bi to probat...
mmmm... te smijem fotkat?!![]()
Poppy
Circa
Poppy
evo ih!
prodajem ih za 450 kuna.
Dobre su!
Trebalo bi to probat...

Circa
Poppy
Circa
Poppy
evo ih!
prodajem ih za 450 kuna.
Dobre su!
Trebalo bi to probat...
to se podrazumjeva...
betty
ja nosim br . 36. di si ih kupila? zasto ih prodajes?? koliko pitanja...
Poppy
evo ih!
prodajem ih za 450 kuna.

heart3
Poppy
evo ih!
prodajem ih za 450 kuna.
Što se tiče broja-kupljne! Što se tiče love-možda za desetak godina dok uštedim lovu...![]()

MissTakeOve, definitivno
hmmm ne znam koje da večeras obujem????
![]()

Circaover my dead body!!!!!!!!!!
Nova sportska disciplina, odbacimo čižme...
![]()
ja bi ove

MissTake
de ne vrijeđajte fetiše....ja bi ove
meni su najače studentice u tvrđi...
jednom kad probaš tamo izaći u visokim petama, ako to opet učiniš dokazuješ da nemaš pola mozga....
a kad ih vidim suze mi krenu niz obraze... od smijeha... joj de daj ruku, joj d e ne mogu, auuu zapela mi peta .... itd.... treba biti dobro potkovan....
i onda još cijelu noć skakuću, zapravo najbolje ih je gledati kako se s izranjavanim nogama vraćaju kući i pokušavaju graciozno koračati europskom avenijom...
da sad ne bi bilo zabune... obožavam visoke pete i imam milijun sandala i čizama.... ali to nosim samo na posao i faks....
Sale car
pa dobor ljudi, jekl circa na kraju izabrao cizmice ili nije... nisam bas u toku....![]()
Circa
Sale car
pa dobor ljudi, jekl circa na kraju izabrao cizmice ili nije... nisam bas u toku....![]()
Neodlucan sam, sve mi se svidjaju...

MissTake
![]()
">
">Circa
MissTake
![]()
E jebes mi sve...
">
">aethur
ali to nije sve... ako naručite odmah dobijete i rezervne kišobrane te male kišobrane za koktele...

">
">
">