Autor |
Poruka |
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
joj jedva cekam hehe idem sad spavat i misliti na janjetinu hehe |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Dobro, kako se kaže? Kirbaj ili kirvaj?! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol:  Muško
|
Dobro, kako se kaže? Kirbaj ili kirvaj?!
|
Dobro pitanje.
Anić kaže:
kirbaj (kirvaj)
ali ima i poseban unos za kirvaj koji kaže v. kirbaj
njem. Kirchwei |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
pitanje je samo koji su naš oblik njemci preuzeli. |
|
|
|
|
 |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
bazooka_joe
|
Znači kirbaj... Svih sam ovih godina bio u pravu!  |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
wastedbass
|
ja sam prije govorio kirbaj sad sam na kirvaj mislim da je svejedno |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
|
Nije svejedno kad ekipa na kirbaju pijana raspravlja o tome. Onda je to najvažnija sporedna stvar na svijetu (pored gemišta ili piva). ;-) |
|
|
|
 |
wastedbass
|
da da vidio sam ja juceer rasprave ne znam sto mi je gore kad sam cuo kak pjevaju cajke i odmah nakon toga Čavoglave ne kuzim stvarno ne kužim da ga jeb.. |
|
|
|
|
 |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol:  Nebitno
|
ha cuj, to ti je remix... yugoslavenski remix...  |
|
fuck you man čovječe |
|
|
 |
bezveze_netko
Ukupno postova: 103 Lokacija: Os Spol:  Muško
|
bilo je odlično na kirvaaaaaaaaaaaaaju |
|
_________________ Right now i'm having amnesia and deja vu at the same time. I think I've forgotten this before... |
|
|
 |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol:  Nebitno
|
ja sam bio i vidno sam se nasekiro....
Bio s legom i nisam ga uspio nagovoriti da ide na onu ogromnu foru, onaj cekic u lunaparku, a jedva sam ga nagovorio i da ide na onu simulaciju vlaka smrti... i zakljucio da je to najgluplje danih 15 kn u zadnje vrijeme... pa sam tako vidno uzrujan otisao do deeza da pivkana pod sator... i to je to.... nisam dugo bio.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
 |
 |
|