Gradsko grijanje... pocetak sezone?

Društvo, politika

Gradsko grijanje... pocetak sezone?

Jel netko zna kad pocinju grijati jer mi je u sobi 18C pa mi i nije bas najugodnije? Znam da mora biti tri uzastopna dana u 21h odredena temperatura tj ispod te temperature...

:cry:
...??? grijanje?...pa kakvo je vrijeme tamo?
anakonda

...??? grijanje?...pa kakvo je vrijeme tamo?

jebeno hladno!
koliko je meni poznato tri dana uzastopne temperature ispod 12 stupnjeva nelaže kretanje postrojenja,ako je remont gotov...
moje jučer krenulo private...
prdnulo je ljeto.
definitivno vrijeme za duge rukave, veste... mada se još jučer moglo vidjeti ljude u kratkim rukavima...
nece ti poceti prije 1.10 , vec je i prije bilo tako hladno pa ga nisu pustali. kupi si neku malu grijalicu, meni je pomogla.
stvarno je ajme hladno.... ja bi mogl amirne duše obuć i svoju zimsku jaknu... a za grijanje ne znam,,znam samo jedno da ne bude na vrijeme kad bi trebalo...

Re: Gradsko grijanje... pocetak sezone?

Ja odvrnula jučer i danas i fino mi je toplo =)

Btw, nekoliko ljudi mi je danas reklo da su iza vikenda najavili 30 stupnjeva :?

Nisu još ni vodu u cijevi pustili i provjerili sustav, a ne vjerujem da će ovo duže potrajat.
ma već će za vikend biti nekoliko stupnjeva toplije..
Svebor

prdnulo je ljeto.
definitivno vrijeme za duge rukave, veste... mada se još jučer moglo vidjeti ljude u kratkim rukavima...

vrijeme za duge rukave?! ja sam već nosio i debelu jaknu! ne baš zimsku, ali debelu.
kako se to vrijeme brzo mijenja...stvarno za začuditi se!!
ma kakvo grijanje maš je okej ni prevruće ni prehladno
Meni je konačno super!
nema grijanja, skupo ima je pa će nas još mjesec dana ostaviti da se smrzavamo
hladno mi je, hladno :'(
...krasno...znaci, fina promjena od pustinjske klime na ugodnih 10-15tak...
...pa smrznit cu se kad dodjem...:-(

Odvratno je hladno u zadnjih par dana, još jedan dokaz da sve ide u 3pm, ne pamtim kad sam početkom 9-og mjeseca sjedio u kući s majcom kratkih i dugih rukava, brrrrrrrrrrr :S :samui: :cold:
Di ti je dečko da te grije?? :evil: :)
evo copy/paste-a s Glasa Slavonije:

Toplana spremna 15. rujna
Toplanin sustav se puni i osječki Pogon Osijek HEP-ovog Toplinarstva bit će spreman za sezonu grijanja koja službeno počinje 15. rujna, ispune li se temperaturni uvjet. To znači kada dvije večeri uzastopno izmjerena vanjska temperatura bude niža od 12 Celzijevih stupnjeva, grijanje počinje za prioritetnu skupinu potrošača (jaslice, vrtići, škole, domovi), a potom i za oko 10.000 stambenih potrošača i ostale.
Nadam se da nas na Sjenjaku neće izostaviti. Već par dana spavam sa jorganom preko glave, a danju klima radi. Blago onima koji imaju alternativu za ovakve hladne, ljetne dane- plin
ne kukajte, nego se počnite bolje oblačiti.sezona kratkih majica je prošla.ovo je prijelazno razdoblje pa dajte tijelu vremenada se privikne na nove temperature.

Tagovi