Autobus je bio poluprazan (cca 10-ak putnika).
Staje na slijedećoj stanici kod bivše ljevaonice i tu prvo jednom starčiću zatvara doslovno vrata pred nosom, pa ih opet otvara, i onda slijedi rafal.
Starac je s štapom i jedva se kreće, a vozač počinje urlat na njega da kud je: (citiram) ... u *izdu materinu uopće krenio ako ne može hodat, da zbog takvih kao on koji ulaze po 15 minuta u autobus sada kasni na Jug" (naravno nema govora da možda čovjeku pomogne ući nego urla i urla).
Starac mu kaže lijepo i pristojno da nemora ići sigurno ne bi izlazio, ali mora, a ovaj opet: da mu je puna kapa takvih, bolje mu je nek ostane kod kuće, kud takav šepav izlazi... itd.
Tu mu ja dobacim da se smiri i kako se to ponaša, a onda tek počinje njegovo predavanje. Urlao je na sve nas ko na djecu:
- da nek izvolimo ići pješke ako nam ne odgovara
- da on neće stati sad više ni jednu stanicu, nek si nađemo neku drugu budalu koja će nas vozit
- da se obratimo Markoviću pa nek nas on vozi
- da ćemo imat dvoranu, bolje bi nam bilo da tražimo nove autobuse
- da će on uzet svoju pauzu , neće njega niko više zajebavat
- nek si tražimo neku drugu budalu koja će nas vozat
itd itd
Mislim jedno dvije stanice on nije prestajao urlati, vikati, očitao nam je bukvicu ko maloj djeci.
Par puta sam mu pokušala nešto dobaciti nešto u stilu da on ima očigledno problema pa nek se obrati svom direktoru ako je nezadovoljan ali bez uspjeha.
Počinjao bi onda meni vikad nek si ja odem Markoviću jer zbog njega se mi ovako i vozimo, on kasni, nema pouze, svi ga za*jebavaju... itd.
Izašla sam iz autobusa vidno potrešena, meni to u životu stvarno ne treba.
Pošteno plaćam kartu, doživim u tim autobusima i tramvajima stvarno svašta ali da se neki nadrkani, objesni vozač izderiva pola puta i drži mi predavanje je prevršilo svaku mjeru.
Ne znam mu ime, ali upisala sam registraciju.
Mislite li ima li smisla pisati e-mail gpp-u ili da sve pustim "bilo pa prošlo"?!
Ovako šta nisam još nikada doživjela.
p.s. Nisam znala kud da stavim ovu temu, stoga ako treba molim moderatore da je premjeste na pravo mjesto.

">
uostalom ne znam zašto im je pobogu u interesu biti drzak...jer im nije..nikako..