Tečaj ugradnje noktiju i za vizažista

Društvo, politika

Tečaj ugradnje noktiju i za vizažista

ajd mi pliz recite gdje se u osijeku može na tečaj ugradnje noktiju i tečaj za vizažista?? Nisam iz Osijeka, al trenutno živim tu pa nisam baš informirana. I ako netko zna cijenu tih tečaja bila bi mu jako zahvalna...
za nokte ne znam,a za vizažiste u Os nema ništa,trenutno...
verificirani tečaj koji je bio planiran u Bella Femina nije zaživio zbog malog broja prijavljenih,cijena mu je bila duplo manja od onog kojeg sam ja završila u Profokusu,Zg.
ako te zanimaju pojedinosti javi se na pm.

Re: TEČAJ UGRADNJE NOKTIJU I TEČAJ ZA VIZAŽISTE U OSIJEKU

Djevojke, tečaj ugradnje noktiju i tečaj za vizažiste se redovito održava u salonu Natai i nije važan broj prijavljenih jer je školovanje individualno. Više možete saznati na
http://www.natai.bloger.hr/
mislim da se tečaj za nokte može i u studio 5m u štrosmajerovoj... radio sam im reklamu i certifikat pa zato znam.... nemam broj moba pa ti nemogu nažalost oko toga pomoči al možda neko vamo zna
ugradnja noktiju 1500kn, mali paket vizazista je 2500 a profesionalni 7000kn. Zar nije to pretjerano skupo i koliko moras raditi da bi dosao na poitivnu nulu a kamoli pocet zaradjivat. Meni je to pretjerano.

Re: TEČAJ UGRADNJE NOKTIJU I TEČAJ ZA VIZAŽISTE U OSIJEKU

natai

Djevojke, tečaj ugradnje noktiju i tečaj za vizažiste se redovito održava u salonu Natai i nije važan broj prijavljenih jer je školovanje individualno. Više možete saznati na
http://www.natai.bloger.hr/

Ovo je presmiješno i sramotno...za 7000 kn vi napišete trajanje 3-4 dolaska,po kojim kriterijima je to profi tečaj i daj molim te mi napiši ime osobe koja ga vodi... Strašno!
Draga marrai, to cijena profesionalnog kofera, koji je zapravo pun kozmetike .... tako da zapravo je to cijena samoga kofera. što se tiće tečaja moja preporuka je da uvijek nazovete i pitate kako se održava tečaj i razgovarate sa samim instruktorom, jer dogovori čine čuda.
Draga marrai, to cijena profesionalnog kofera, koji je zapravo pun kozmetike .... tako da zapravo je to cijena samoga kofera. što se tiće tečaja moja preporuka je da uvijek nazovete i pitate kako se održava tečaj i razgovarate sa samim instruktorom, jer dogovori čine čuda.
Hvala na odgovoru. Ne zanima mene tečaj jer sam ja završila školu za vizažiste koja je trajala 8 mjeseci i dobila diplomu zato mi je ovo unlikly...
marrai

Hvala na odgovoru. Ne zanima mene tečaj jer sam ja završila školu za vizažiste koja je trajala 8 mjeseci i dobila diplomu zato mi je ovo unlikly...

i koliko si to platila i gdje si isla?
Delfin

marrai

i koliko si to platila i gdje si isla?

13000kn, Zagreb - dva semestra,teorija,praksa,ispiti,modna šminka,filmska,kazališna,fotografija...
opa svaka cast, mozda se i znamo....ja nisam u tom svijetu iako bih htjela bit....sminkam legice kad idemo van i tak,imam smisla,ali vise od toga nista.
Ovaj gore navedeni tecaj 3-4 puta je presmijesan,kao nesto ces nauciti.....
Talent i je najbitniji za to plus kreativnost,škola nije nužna uopće (dosta njih je samouko,a danas su najpoznatiji majstori šminke). Sad još da si mogu priuštiti specijaliziranu školu za kazališnu šminku u Pragu,bilo bi divno ali financijski trenutno neizvodivo.pozzzz!
Studio 5M, J.J. Strossmayera 57 nudi vrlo povoljan tecaj ugradnje noktiju po cijeni od 1500 kn. tecaj se vrsi individualno, sto znaci da strucna osoba radi s vama kroz 4 dana (mogucnost 5. dana gratis ako smatrate da neki od predvidenih poslova niste uspijeli savladati). radite sa proizvodima marke "Cupido" . zavrsetkom tecaja mozete svu robu kupiti kod nas jer smo jedini uvoznici za Hrvatsku. Kontakt telefon: 031/210-075, Mob:098223-050 Radno vrijeme: 8:00-15:00
i jos dodatak kroz nekih tjedan dana biti ce gotova i nasa web stranica koja ce imati mogucnost on-line kupovine. veselimo se sto cete postati nase musterije :)
mene zanima zna li itko za bilo kakav tečaj za vizažista u osijek. Hvala :)
hlo

mene zanima zna li itko za bilo kakav tečaj za vizažista u osijek. Hvala :)

Hlo, pozdravljam te i pozivam da me nazoveš na 031 629 001 ili 098 927 0632 i saznaš sve što te zanima. Možeš i posjetiti naš blog na www.natai.bloger.hr
mene zanima cijena za vizazistu ako moze

ŠKOLA ZA VIZAŽISTE

zbunjena

mene zanima cijena za vizazistu ako moze

IVANA PRALIJA-OKO 2000 KN
NEMA DRUGE U GRADU. :D
o da ima...ja završila i tečaj osnovne obuke za vizažiste...i tečaj ugradnje umjetnik noktiju FLY ON-a u "Alsano beauty"...tko kaže da nema...a FLY ON radi samo nas par u Hrvatskoj..i uzimamo masne pare na tome...i još mi žena dala popust jer sam išla sva tri tečaja...

Tagovi