115kg
Koliko ste teški?
115kg
Društvo, politika
anakonda...59-62 kg...ovisno koliko pazim na slatkise...
"> ja nisam tako da....između 65-68---

ela53 danas se vagala napokooon prešla 50

DanicaVOtkako sam na 031, samo se slažu kilogrami... rekla bih da je to loš znak.
ela53 danas se vagala napokooon prešla 50

alleinDanicaVOtkako sam na 031, samo se slažu kilogrami... rekla bih da je to loš znak.
Opravdana uzročno-posljedična veza?
cibura1
73-premalo.jedem a nikako da se udebljam,ima ko kakav savjet za udebljati se?
legica_os
na.176cm.varira.od.62-63-64.......
ne.pomažu.dijete
![]()
Sale car
nemam pojma nisam se sto godina vagao, ali znam da sam stravicno smsavio otkad sam poceo raditi....
mladen.jr
62
CatCloes krevetom blizu 100 kg.
s autom preko tone.

insomnia
niti jedna pristojna dama neće dati odgovor na OVAKVO pitanje, pa tako ni ja!![]()
insomnia
niti jedna pristojna dama neće dati odgovor na OVAKVO pitanje, pa tako ni ja!![]()
davorccc69, to da odsjecem noge, ruke i... ajde dobro neka bude 70.
ja radim da stignem na idealnih 69. Ali mi baš neuspjeva!
61kg!insomnia
ok, ajd biti ću nepristojna...61kg!
davorccc
insomnia
ok, ajd biti ću nepristojna...61kg!
Tko prizna pola mu se oprosti!
Znači imaš 30.5 Kg.
Dobra si!
sisibla
previše ..![]()
Loona
sisibla
previše ..![]()
ajde, ajde.. nikad nije previše..![]()
a pogotovo kad to čujem od žene, sigurna sam da nije previše..

adebisi-jug2
ja maštam da se udebljam![]()
nake_radoadebisi-jug2
i ja isto...
menii je lakše smršavit neg se udebljat...
imam 60 kila (175cm)
adebisi-jug2
nake_radoadebisi-jug2
i ja isto...
menii je lakše smršavit neg se udebljat...
imam 60 kila (175cm)
pa i meni...žalosno...![]()
sve to zbog krvavog nogometa...
ela47
![]()
od sveee ode 6 dok trepneš okom

tux
oko 65...varira to..kolko se popije,pojede takve stvari
kaktimama
koja glupa tema...
mladunce
ja neznam, mama bacila vagu!![]()
na nekoj kod nekog sam se vagala nedavno i imala sam 47.zadovoljava me ta cinjenica, mada je lako moguce da je vaga lagala.al ja vjerujem!
nake_radomladunce
na nekoj kod nekog sam se vagala nedavno i imala sam 47.zadovoljava me ta cinjenica, mada je lako moguce da je vaga lagala.al ja vjerujem!
47? Kolko ti godina imaš?
sexyback
nake_radomladunce
Mislim da nick dovoljno govori.
Bdw, toliko kila sam imala u osnovnoj školi![]()
malecka
ja trenutno neam pojma kolko imam... neda mi se prošetat do vage.. al kako bi moja kuma rekla ..dijete sva si se usukala... tako da..šta god to značilo..
aethur
malecka
ja trenutno neam pojma kolko imam... neda mi se prošetat do vage.. al kako bi moja kuma rekla ..dijete sva si se usukala... tako da..šta god to značilo..
kad ne jedeš
i ja zadovoljna...
jesam li nesto zaboravila??? nake_rado
mladunce
mladunce
nake_rado
mladunce
22 godine
malecka sam!al kazem, mislim da je vaga lagala...
D.E.A.mladunce
nake_rado
mladunce
22 godine
imas 22 godine i 47 kila??!!!
Elena_Os
D.E.A.mladunce
nake_rado
mladunce
22 godine
imas 22 godine i 47 kila??!!!
O moj Bože..čemu isčuđavanje..možda je cura niža, pa u skladu s tome i kilogrami..
btw. imam frendicu koja ima 26 godina, 43 kg i nešto malo iznad metar i pol visine..
kika23
ja imam 86 kg i visoka sam 195!jos bi skinula bar 6 kg!![]()

insomnia
Ja si kontam da sam se udebljala.. Tu negdje oko 65-66 na 175cm.. Ali hebe me to što sam big-bonedNe mogu izgledati mršavo ni da hoću..
![]()
Ženska_glava
teška sam 590 njutna, a masa mi je 59 kila
insomnia
S obzirom da u zadnjih 3 dana jedem samo jednu šnjitu kruha dnevno, rekla bih da sam na odličnom putu da smršavim!
nake_rado
insomnia
S obzirom da u zadnjih 3 dana jedem samo jednu šnjitu kruha dnevno, rekla bih da sam na odličnom putu da smršavim!
Nije ti to baš dobro po ovim vrućinama.
ja sam mislim negdje oko 65
obyzouthJe l' ima netko neku dijetu za debljanje, please, odnijet ce me povjetarac?
spremačica55
MacaPapucharica
spremačica55
blago tebi!
kad dođem do te kilaže, napravim feštu!![]()
empetri
Baš si ninja
NinjaTurtle
empetri
Baš si ninja
Šta nisi gledao onaj film o bijelom ninji onak malo punašnijem?:O
stoka_unleashedminus
260.05
NinjaTurtleminus
134 kg
darkmark+ 10 kg = 66,05
70kg![]()
mali_ivica100 000 000€
">

MacaPapucharica
ne smijem ni stati na vagu...čisto me strah
draga odi do špigla i vidi da super izgledaš...a imaš samo 20 godina... ;-)
insomnia
Ja sam se udebljala.. ma neću ni napisati koliko imam kila, onda ću se morati suočiti s tim..Hm, bolje mi je bilo kad nisam imala vagu, živjela sam u uvjerenju kak sam prekrasna i vitka, a sad imam potrebu stalno se vagati, pa kontam svaku deku koja se prikači na mene.. Ne valja to!

josephine01
debeli frost
Frostjosephine01
debeli frost
S/M jozefina
sokrat..sve mi se čini da će mi opet biti najdraža ona: jebeš čovjeka koji nema 100 kila...
![]()

bazooka_joeDošao do 90.
Čim je vaga prekjučer pokazala magičnu brojku ošišao sam se na 5 mm. Izgledam opako sada
Trippy
85-87kg![]()
seven-of-nine
62. Dvije moraju dolje.
josephine0158 ...kontam da je taman
lollipop50 kg

empetriEvo 94 sada
empetri75 jebote
OsječaninOvo je moja rubrika
![]()
115kg
goose
52. Svekrva dobro kuha pa se to vidi na meni![]()
Suncica_DGO
e pa imam 59.5 hahahahaha i 168cm. To je u redu valjda?![]()
Mitraljez104..al imam trbušnjake
josephine01
Mitraljez104..al imam trbušnjake
![]()
Ahaaaaaaaaaaaaaa, ti si taj!
empetriempetriEvo 94 sada
empetri75 jebote
pa 79...
goose52. Svekrva dobro kuha pa se to vidi na meni
goose
goose52. Svekrva dobro kuha pa se to vidi na meni
43kg/155cm. Ubi me posao! AAAAAAAA
Svekrive više nema, ja se osušilalol
exHOP3on
75
Bojožalosnih 60 kg...eh da je meni tako lako se udebljat ko vama curama...di bi mi bio kraj...
![]()
lakše mi je smršavit nego udebljat se... (inače 179 cm)
BojoBojožalosnih 60 kg...eh da je meni tako lako se udebljat ko vama curama...di bi mi bio kraj...
![]()
sad tek vidim da sam 2007.g. bio lažov majmunski....nisam toliko visok...visok sam 177 cm...i imao sam 59 kila...do 11.mjeseca 2011.g. ...u međuvremenu sam saznao zašt sam tolko mršav...te sam objavio rat tom problemu....i trenutno sam na 65 kila....znači u zadnja 3 mjeseca dobio 6 kila....i idemo dalje...oću izgledat ko Bugarska, iz profila....s Pelješcem...
PEGYBojoBojožalosnih 60 kg...eh da je meni tako lako se udebljat ko vama curama...di bi mi bio kraj...
![]()
sad tek vidim da sam 2007.g. bio lažov majmunski....nisam toliko visok...visok sam 177 cm...i imao sam 59 kila...do 11.mjeseca 2011.g. ...u međuvremenu sam saznao zašt sam tolko mršav...te sam objavio rat tom problemu....i trenutno sam na 65 kila....znači u zadnja 3 mjeseca dobio 6 kila....i idemo dalje...oću izgledat ko Bugarska, iz profila....s Pelješcem...
da??
Bojo
Bojožalosnih 60 kg...eh da je meni tako lako se udebljat ko vama curama...di bi mi bio kraj...
![]()
1step2farNapokon kile idu dolje, trenutno na 64. Još 6 sitnih i imat ću kilažu kao prije trudnoće, jeij.
k:"> ....eto, ja sam sa 94 kg koliko sam imala prije 2,5 godine u nešto malo više od godine uspjela doći na 58....empetriempetriempetriEvo 94 sada
empetri75 jebote
pa 79...
91
I'm breaking records here!
anakonda
k:"> ....eto, ja sam sa 94 kg koliko sam imala prije 2,5 godine u nešto malo više od godine uspjela doći na 58....
tamna stranaanakonda
k:"> ....eto, ja sam sa 94 kg koliko sam imala prije 2,5 godine u nešto malo više od godine uspjela doći na 58....
![]()
![]()
![]()
![]()
nije li to malo prevelik gubitak kilograma
znam da si sad otprilike opet na svojoj težini...al opet
btw....ja sam klasicni primjer obiteljskog covjeka....kile idu gore...i živo mi se fucka zbog toga
empetriyup, hodanje (nesto brze od normalnog hoda doduse) je najefikasnija kardio vjezba u smislu da ti ne dira misice nego pogadja iskljucivo samo visak masti
1step2far
E, pa da, Tamni, čula sam da si se oženio. Pa, čestitke! I moj dragi uživa u bračnom životu, sa viškom kila, ali kažu svi da je to oličenje sreće, he he.
tamna strana
1step2far
E, pa da, Tamni, čula sam da si se oženio. Pa, čestitke! I moj dragi uživa u bračnom životu, sa viškom kila, ali kažu svi da je to oličenje sreće, he he.
tnx![]()
neka kila...bolje da ljulja nego da žulja