Dakle gdje ste bili, kako ste se proveli, imate li zelju opet tamo otici itd...?
P.S. I slike nece biti na odmet
Društvo, politika

rođoš u subotu vuhuuuuCirca
Sve u svemu jedno od boljihj ljeta ikad, a sada jos pocinje Pannonian i u ranu jesen planiram jos jedno putovanje u unutrasnjost Istre...

Blofeld
Dubrovnik se u zadnjih par godina popravio - manje turista, malo manje cijene, Dubrovačke ljetne igre sve zanimljivije, i eto, Troubadour - biser hrvatske ugostiteljske ponude. Da, otvorio se i uvjerljivo najbolji hrvatski restoran, Gil's, ali samo za one dubljeg džepa).
BlofeldProšao obalom RH. Ocjena 4, od 1 do 5. Kad bih baš pisao vodič kroz Hrvatsku, od svih mjesta u kojima sam bio istaknuo bih Volosko i Dubrovnik (zašto Volosko, otkrijte sami, a Dubrovnik se u zadnjih par godina popravio - manje turista, malo manje cijene, Dubrovačke ljetne igre sve zanimljivije, i eto, Troubadour - biser hrvatske ugostiteljske ponude. Da, otvorio se i uvjerljivo najbolji hrvatski restoran, Gil's, ali samo za one dubljeg džepa).
toniE da, i ako vas put nanese za vrijeme igara.. svakako pogledat Ekvinocijo na Lokrumu... fenomenalan dozivljaj, scenografija na stjenama, pozadina more, glumci odlični !
CatCloeCirca
Sve u svemu jedno od boljihj ljeta ikad, a sada jos pocinje Pannonian i u ranu jesen planiram jos jedno putovanje u unutrasnjost Istre...
ja sam prvi put ovo ljeto malo obišla istru i oduševila se!! imaš blizu pazina mjesto koje se zove zarečki krov - jezero, slap i ogromna stijena za skakanje, savršeno!!! obišli smo i novigrad, poreč, motovun, rovinj....ma bjutiful![]()
cijeli 7. mj. sam rintala po tisuću stupnjeva, ali su zato ta 2 tjedna godišnjeg sve nadoknadila. plus malo mira na lošinju, sve baterije napunjene...

marrai
Ekvinocij je gotov ak' se ne varam,zadnja repriza je bila 8.og...a ja se bojim one priče o Lokrumu...![]()
marrai
nekih cca 40 km sjeverozapadno od Dbk je po meni najbolji rest.taverna,konoba-Bota Šare(Mali Ston). ma koji fency restorančići,drvena klupa i plata tradiconalno pripremljenih plodova mora je zakon!
Monstrum
Ima i pored Pule par kilometara onaj park prirode rt. Kamenjak, nema plaže, onak su stijene, ima i jedna stijena za skakat, ludilo, bio tamo ove godine.Svima preporučujem koji idu u Istru da odu tamo na jednodnevni izlet, stvarno je odlično, ima i birtija u nekom žbunju u hladu mislim da se zove caffe bar Safari, pristupačna cuga, ima se i za pojest.
toniMonstrum
Ima i pored Pule par kilometara onaj park prirode rt. Kamenjak, nema plaže, onak su stijene, ima i jedna stijena za skakat, ludilo, bio tamo ove godine.Svima preporučujem koji idu u Istru da odu tamo na jednodnevni izlet, stvarno je odlično, ima i birtija u nekom žbunju u hladu mislim da se zove caffe bar Safari, pristupačna cuga, ima se i za pojest.
Aaa, restorancic mi se svidja... mućoa s stjene sam skakao.. il sa neke identicne,, isto nadomak pule.. nemerem se sjetit kako se zove taj dio, ali tamo u blizini je, ili je bila.. neka vojna baza/poligon il nesto tako.. sjecam se da je pred nekoliko godina u blizini bila zica..
tonimarrai
Ekvinocij je gotov ak' se ne varam,zadnja repriza je bila 8.og...a ja se bojim one priče o Lokrumu...![]()
Bilo je jos 9og, zbog otkazane jedne (?) izvedbe zbog vjetra, ali sam mislio nagodinu.. ako je bude, a kontam da hoce... pa nece izbacit najbolju dramsku predstavu, pa nije Prlender lud !?![]()
da, prica.. kome god da ju ispricam, pokusam ga nagovoriti da ju provjerimo... al niko nece. oš ti ?
marrai
BlofeldProšao obalom RH. Ocjena 4, od 1 do 5. Kad bih baš pisao vodič kroz Hrvatsku, od svih mjesta u kojima sam bio istaknuo bih Volosko i Dubrovnik (zašto Volosko, otkrijte sami, a Dubrovnik se u zadnjih par godina popravio - manje turista, malo manje cijene, Dubrovačke ljetne igre sve zanimljivije, i eto, Troubadour - biser hrvatske ugostiteljske ponude. Da, otvorio se i uvjerljivo najbolji hrvatski restoran, Gil's, ali samo za one dubljeg džepa).
nekih cca 40 km sjeverozapadno od Dbk je po meni najbolji rest.taverna,konoba-Bota Šare(Mali Ston). ma koji fency restorančići,drvena klupa i plata tradiconalno pripremljenih plodova mora je zakon!
toni
marrai
Nema do Lokande Peskarije !![]()
Blofeld
a imao sam prilike posjetiti štošta.
tonihttp://www.osijek031.com/galerija/thumbnails.php?album=119
na traktoru
Elena_Os
Iskreno ..zavidim ti na TRAKTORU![]()
![]()
toni
Elena_Os
Iskreno ..zavidim ti na TRAKTORU![]()
![]()
Nema razloga, težak je težački zivot ! tek jenput u xy godina se odvazim na put ka moru.. i to traaaaje... traaaaaaaaje... al je IMTac pouzdan, pa nekako stignem![]()
, a sad smo učenje i subotnji izlasci... 
u šatoru! fenomenalno! pa malo kupanja u piranskom zaljevu
, umagu i ATP!
pa par dana konobarenja
- bila sam glavna pivarica!
bilo je savršeno prije svega zahvaljujući super prijateljima, svaki dan ludiranje, plesanje i pjevanje!