Autor |
Poruka |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
MissTake je napisao/la: ›
meni veza bez ljubavi nije veza... mrzim kad mi kažu pa ovo ono kreni s nekim, ljubav stiže kasnije itd... ili je ima ili nema...
ako nemaš neki filing prema nekoj osobi to nije to
|
ne.slažem.se.nimalo.s.tobom.
taj.filing.za,početak.ne.mora.ljubav.biti.
s.vremenom.može.izroditi.
jako.me.zanima.s.koliko.si.ti.frajera.stupila.u.vezu.a.voljela.si.ih |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
meni se cini da je situacija sa tom urbanom legendom ovakva , just remember: It may not have happened to you, but it definitely happened to a friend of a friend.... |
|
|
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
legica_os je napisao/la: ›
meni veza bez ljubavi nije veza... mrzim kad mi kažu pa ovo ono kreni s nekim, ljubav stiže kasnije itd... ili je ima ili nema...
|
jako.me.zanima.s.koliko.si.ti.frajera.stupila.u.vezu.a.voljela.si.ih
|
upravo to. Normalno je da imaš "više" njih u životu. Zar bi ja sad svakog trebala voljet prije nego krenem s njim, I onda nakon dva dana patiti. Bitno je da mi je zanimljiv, šarmantan, da me na bilo koji način privlači. Sve ostalo ćemo zajedno razvijati pa tako i ljubav. Provjereno. |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
legica_os
|
kvakica je napisao/la: ›
|
|
upravo to. Normalno je da imaš "više" njih u životu. Zar bi ja sad svakog trebala voljet prije nego krenem s njim, I onda nakon dva dana patiti. Bitno je da mi je zanimljiv, šarmantan, da me na bilo koji način privlači. Sve ostalo ćemo zajedno razvijati pa tako i ljubav. Provjereno.
|
tako.je;) |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
kvakica je napisao/la: ›
|
|
upravo to. Normalno je da imaš "više" njih u životu. Zar bi ja sad svakog trebala voljet prije nego krenem s njim, I onda nakon dva dana patiti. Bitno je da mi je zanimljiv, šarmantan, da me na bilo koji način privlači. Sve ostalo ćemo zajedno razvijati pa tako i ljubav. Provjereno.
|
tako.je;)
|
hvala. Evo ti svi moji kikači |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
legica_os
|
hvala....
ja.priznajem.da.nikad.nisam.ušla.u.vezu.iz.ljubavi.
jednostavno.trea.vremena.da.čovjek.zavoli.
nekome.manje.nekome.više.
ovisi.o.meni.ali.i.o.toj.drugoj.osobi.
jer.kakva.je.svrha.ulaziti.u.vezu.u.kojoj.ti.umireš.od.ljubavi-za.tom.osobom.
a.ova.druga.osoba.je.s.tobom.eto.zato.što.ti.nju.voliš???
nema.smisla.nimalo. |
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Kemija je ono što nas privlači, a zaljubljenost (ljubav) ono što nas drži zajedno.
Još se nijednom nisam zaljubio prije nego što sam ušao u vezu nego tek nakono ulaska u vezu kad sam vidio da mi je s tom curom lijepo i ugodno. |
|
|
|
|
|
Isis
|
kvakica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
to je razmišljenje jednog mog kolege.
Neće krenit s curom dok nešto ne bude osjećao.
Sad ima 24 godine i djevac je.
Samo dajem primjer.
|
Strike!
A jaaadan. |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ovisi.o.meni.ali.i.o.toj.drugoj.osobi.
jer.kakva.je.svrha.ulaziti.u.vezu.u.kojoj.ti.umireš.od.ljubavi-za.tom.osobom.
a.ova.druga.osoba.je.s.tobom.eto.zato.što.ti.nju.voliš???
nema.smisla.nimalo.
|
bila u takvoj vezi ali bilo obrnuto on je mene volio.. a ja se onda prekasno baš zaljubila u njega..... i onda sam ja na kraju patila a ne on...
uć u vezu s nekim samo tako zato što mi je dosadno ne bi mogla...ali vrijedi sve pokušati... možda se izjalovi i najvećy ljubav... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Isis
|
Nikad ne znaš šta sutra donosi zato ne treba puno filozofirati... |
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Isis je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Rijetski su slučajevi kada vidiš dvoje umirovljenika da se drži za ruku, imaju sreće...
|
Hmm, imaju sreće... Nisam baš sigurna da su se držali za ruke u 30-tima ili 40-tima. Možda rijetki. Jako puno vremena sam provodila sa starim ljudima... i oni svi jako vole "svoga dida" ili "svoju baku" jer su jedno drugome jedini na svijetu. Djecu, ako ih imaju, nije briga. Ovako imaju s kim popričati, mogu podijeliti kućanske poslove, rasporediti mirovine, jedno drugome pomoći... A jesu li bili tako pažljivi jedno prema drugome kada su bili mladi i sposobni, kada je trebalo zbog svog životnog partnera odoljeti raznim iskušenjima, odricati se, raditi kompromise, truditi se...? Moje je mišljenje - možda tek rijetki od njih.
Od svih priča koje sam čula, samo je jedna, iako tužna, bila jako lijepa i iskrena. Nikad neću zaboraviti šta mi je pričao jedan djeda kad je saznao da mu žena ima rak. I njihov se život iz te priče uopće nije činio bajan ili jednostavan. Ali osjetilo se poštovanje između njih dvoje. Način na koji se jedno prema drugome ophode me potpuno fascinirao i od tada dva put razmislim prije nego svome dečku kažem nešto ružno u ljutnji.
Ne vjerujem u vječnu zaljubljenost, ali u vječnu ljubav i uzajamno poštivanje da. Uz dobar seks kao začin, vjerujem da se može zadržati i određena razina strasti u odnosu. Sve je u našim glavama. A znamo biti jako pametni, samo kad hoćemo. |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
kvakica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
naravno da ljubav postoji. znam iz iskustva!
Treba je samo naći i ne propustit priliku ili još gore - izigrat
|
samo to?? |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Isis je napisao/la: ›
U nekakvu ljubav vjerujem, al ne vjerujem u vječnu ljubav ala Romeo i Julia...
Rijetski su slučajevi kada vidiš dvoje umirovljenika da se drži za ruku, imaju sreće...
Vjerujem u ljubav koja ljude drži više godina, ipak mora biti nešto između njih da su tolko dugo zajedno.
|
vjerujem i postoji sigurno. rijetki su slučajevi, ali postoji. pročitaj šta je nedavno napisao fatcat u topicu "vjernost vs. prevara". e, na takvu bezgraničnu ljubav nakon 25 godina braka mislim.
bilo je situacija u životu kad sam pomislila da sam u zabludi, ali se svaki put ispostavilo da moj idealizam ima smisla...
|
|
teško da u početku može biti ljubav, ali zaljubljenost definitivno da.. ne vidim kako bih inače uopće krenula s nekim.
znam dosta ljudi koji nikada nisu bili zaljubljeni.. i na neki način ih žalim. mislim da je sve stvar toga koliko si otvoren, spreman na rizik i koliko hrabrosti imaš pokazati vlastite osjećaje.. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
nisam ni ja odamh mislila na ljubav onu pravu, ali zaljubljenost da... pa ne možeš s nekim biti samo zato što dobro izgleda ili ne znam koje još atribute tražiš
|
hvala... to se traži... fasciniraju me ljudi koji su s nekim zato što ima lijepe uši...a najviše ne mog podnjet one ženske/likove koji su sa dečkom/curom sam zbog para... ne kažem d se i iz toga može razvit ljubav,,ali nisu pravi razlozi za ulazak u vezu... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
|
|