Mini Teatar: Kultur Shock + Sizif

Osijek

Mini Teatar: Kultur Shock + Sizif

Želite li čuti kako zvuči ciganski rock'n'roll?! :)

U prostorijama Kluba Mini Teatar u srijedu, 29. kolovoza 2007. svoj koncert će održati bend koji dolazi iz američkog Seatllea imena Kultur Shock. Kao predgrupa će im nastupiti osječki Sizif.

Ulaz: 30 kuna

Ovim koncertom Klub Mini Teatar prekida ljetnu stanku.

Kultur Shock je etnički izmješan bend, a čine ga:
Gino Srdjan Yevdjevic (Bosnia)- vocals, djumbek
Mario Butkovic (Croatia)- guitar, buzuki
Masa Kobayashi (Japan)- bass
Val Kiossovski (Bulgaria)- guitar, vocal
Chris Stromquist (USA)- drums
Matty Noble (USA)- violin

Bend svira punk rock gypsy metal wedding-meets-riot music.

Koliko ova luda kombinacija zaista dobro zvuči dođite provjeriti i uvjeriti se sami - Kultur Shock myspace + YouTube: kultur shock.

Sizif myspace

jeben je kultur shock sam sizif mi nimalo nepaše uz njih.
saba

jeben je kultur shock sam sizif mi nimalo nepaše uz njih.

a vjerojatno nisu imali kog drugog!!

al sutra je spektakl...jeheheedva čekammm :D :D :D
o da bit će veselje.... sam vidim neće biti forumaša hehehe
dolazimmm
Bit ću i ja tamo. I puno ljudi koje znam, a inače ne izlaze. Doći će zbog ovog benda. Ponesite i svoje škrge jer ćete samo tako sigurno disati...
bit ce super hehe
http://www.last.fm/event/313870
last efem najava :D
Iđem i ja! :D
I ja!
aj ko me skonta nek se javi imat ću narandžastu exit kapu...
ajde konačno smo i mi tobožnji pankeri mogli legitimno uživat u narodnjacima! :D
najgori koncert koji sam posjetio u zivotu...jedino sto je valjalo je Sizif i mjuza koja se pustala... ( ja sam bio DJ, haha ) nazalost nije mi bilo dobro pa sam vec kod kuce...

Još bih mjuzu podneo, ali osječao sam se kao u ciganskim svatovima, bio 2 pjesme i ošao van. Da sam nešto pio možda bih i proveo se, no bijah aftom...
Jel ti se nije sviđala muzika koju KS izvodi ili ti je smetala mikrofonija i loša oprema?
allein

U biti, tko je želio vidjeti kolko su 'cajke' u nama, mogao je vidjeti sinoć u Mini teatru. Iako usporedba Kultur Shocka s Sekama, Draganama nimalo ne stoji, svi su/smo sinoć skakali na iste ritmove....

to nema apsolutno nikakve veze jedno s drugim. cak ni narodna glazba nema veze s cajkama.
toni

allein

U biti, tko je želio vidjeti kolko su 'cajke' u nama, mogao je vidjeti sinoć u Mini teatru. Iako usporedba Kultur Shocka s Sekama, Draganama nimalo ne stoji, svi su/smo sinoć skakali na iste ritmove....

to nema apsolutno nikakve veze jedno s drugim. cak ni narodna glazba nema veze s cajkama.

pa... bas da nema nikakve veze... riječi jedne pjesme im idu : "mala, mala, nisam ja budala..."!!!!

ma enivejz, hu kerz, turbo folk je smeće, a ovaj je koncert bio zakon, tako da... :)
toni

allein

Zapetljat ćemo se u genezu cajki, turbofolka (Rambo) i inih derivata mulja.

No da su neki korijeni tog smeća u narodnoj glazbi, jesu. Tome nema spora. Neki 'pjevači' cajki i dalje imaju takav izričaj (ili glasom ili ritmovima) koji je tek malo udaljen od narodnih pjesama. A Kultur shock puno koristi etno elemente u svojoj glazbi...
oprema je bila odlicna, i zvucno je bio jedan od boljih koncerata u Teatru. Ne odgavara mi ni muzika, a jos vise atmosfera koja se stvorila.

rodio se jednom ženio se dvaput ... Oooo Oooo... Sarajevooo...

:D
"istok" je u nama, istok je bio tu i puno prije nas i ostat će tu kada nas više niti ne bude. meni je zvuk bio malo krčav al' ajde de... to se na dernecima oprašta. sizif brate, alaj li ga pere... svaka čast.
svaka čast KS-u, koncert je bio preeedobar... :worship: :coolman:

romanooo romanaaaa
:band:

ajd živili
meni biloo ok..na sizif nisam stigla a što sam vidjela od ovog nije ono sto sam ocekivala al je biloo dobro
Meni KS bezveze. Kontam si ja da je to amerima egzotično, ali mene sevdah iritira dozlaboga.
ma bilo odlično..... meni je na sizifu bilo pljooga heheh nevolim taj hace ili šta več nesviđa mi se jednostavno... al ks je bio do jaja...
saba

ma bilo odlično..... meni je na sizifu bilo pljooga heheh nevolim taj hace ili šta več nesviđa mi se jednostavno... al ks je bio do jaja...

ma sizif je bio odlican, al isto meni too much.

jes ti onaj slatki mali s narančastom kapom?! :)
ja sam s narandžastom kapom bio heheh šta se nis javila?
saba

nisam odma skuzila... a poslje te nisam vidila... drugi put! :)
Poppy

saba

nisam odma skuzila... a poslje te nisam vidila... drugi put! :)

sad me možeš u gradu napast kad me vidiš hehe

Tagovi