Dinamo u Europi
P.S.Da naravno prognoze su dobrodošle, moja je Werder-Dinamo 4:1, Dinamo-Werder 2-2
Kultura, zabava, sport, hobby

RajnusNe mislim o Dinamu...
Shadow StrikerWerder je favorit, ali imaju velikih problema s ozljedama, a koliko sam ih pratio nisu još uigrani, tako da ne vjerujem da će werder lako dobit, bit će gusto
Shadow StrikerProći će Werder al 1-2 razlike, u kupu su jedva dobili trćeligaša golom u 90-oj jedino ak Dinamova obrana nebude kiksala ko jučer. Werder ima muke kad se protivnik zatvori, njih se može dobit na kontru.
ajwar
ma ja kontam da se jedino slaven neće obrukat, ispast ce ali se neće osramotit! a što se tice werdera u kupu i werdera u ligi prvaka misilim da je to sasvim druga priča, jer ipak liga prvaka...tako da se netreba previše nadat![]()
Mladjokontam da je ajvar mislio da se neće obrukat jer je već i ovo za njih ogroman uspjeh s obzirom na kvalitetu igrača, proračun itd.
Mladjo1 : 0 za Osijek? Samo ako ćemo ih žalit posle Bremena, inaće više...
danas peglanje dinama u bremenu a onda u nedjelju u osijeku hehehe, 3:1 za werder, 1:0 za osijek

Ivanwerder je prvo poluvrijeme igrao u leru, a u drugom ubacio u drugu brzinu
IvanNije werder igrao u leru, već werder nije uigrana momčad, puno je promjena, fale Frings i Borowski, gledao sam ih u kupu i u prvenstvu ne igraju nikako.
werder je prvo poluvrijeme igrao u leru, a u drugom ubacio u drugu brzinu, tek toliko da preokrenu rezultat. nemojmo se zavaravati zbilja solidnom partijom dinama![]()
Monstrum
Eto skoro sam skinuo drugu prognozu, svejedno, ispušili su, nek su, bar se više neće brukat u ligi prvaka
Burenceodma se sjetim penala protiv osijekažao mi je samo zbog hrvatskog nogometa što jučer dinamo nije prošao, isto to očekujem danas od hajduka i belupa... al kad je već dinamo ispao, drago mi je zbog načina na koji je ispao! neka malo osjete sudačku nepravdu( ne krivu procjenu nego nepravdu) jer tako prolaze svi dinamovi protivnici u dragoj nam prvoj HNL!
MladjoBurenceodma se sjetim penala protiv osijekažao mi je samo zbog hrvatskog nogometa što jučer dinamo nije prošao, isto to očekujem danas od hajduka i belupa... al kad je već dinamo ispao, drago mi je zbog načina na koji je ispao! neka malo osjete sudačku nepravdu( ne krivu procjenu nego nepravdu) jer tako prolaze svi dinamovi protivnici u dragoj nam prvoj HNL!
aethurimamo jadne momčadi, navijače huligane (dobro i englezi),
lufus
gdje ti živiš?pogledaj malo koliko je klubova ove godine izbačeno zbog navijača i otkud su, a gdje su tek novčano kažnjeni...
aethurlufus
gdje ti živiš?pogledaj malo koliko je klubova ove godine izbačeno zbog navijača i otkud su, a gdje su tek novčano kažnjeni...
nebitno za temu... engleze sam naveo zbog tradicije.. a mi imamo navijače huligane, tomu u prilog ide i razarenj na Trgu Slobode, primjerice...
Jeff MurdockNažalost, ipak je loša psihička pripremljenost i ovdje došla do izražaja. Dinamo se nakon odličnih 45 minuta u Bremenu neočekivano našao u ulozi favorita u kojoj se nije ni najmanje snašao. Sportska sreća je i ovaj put izostala, za razliku od Dinamovih dječjih bolesti. Werder je iz 2 prave prilike zabio 5 golova. Balaban je sam zapucao 5 zicera. No to je razlika između velikih i onih koji to nisu.Igra u grču protiv Hazara i Domžala (koji nisu ništa jači od većine HR prvoligaša kojima Dinamovci bez da se uznoje uvaljuju 4-5 komada) dokaz je da je momčad slabo psihički pripremljena. To su bile utakmice koje su morali dobiti pod svaku cijenu i nisu se baš najbolje snašli u toj ulozi. Protiv Werdera će biti druga priča, igrat će se bez pritiska. Iz razloga što je protivnik daleko jači pa nitko ne očekuje prolaz, a drugi je što poraz ne znači i ispadanje iz Euro natjecanja.
Objektivno, Werder je dva koplja ispred. No, uz malo hrabrosti i sportske sreće, sve je moguće...
Jeff MurdockHajduk protiv Sampdorije ime veće šanse, iako su talijani veliki favoriti. Ali uz pravi nastup Balića, Cernata i napadačkog dvojca, te također malo drskosti i sportske sreće, šanse postoje.
Jeff MurdockSlaven Belupo je, po meni, u najnezavidnijoj situaciji. Galatasaray je puno jači od Dorije, možda tek za nijansu slabiji od Werdera, a Slaven nema ni približan igrački kadar niti iskustvo kao Dinamo i Hajduk.
Shorty
aethurlufus
nebitno za temu... engleze sam naveo zbog tradicije.. a mi imamo navijače huligane, tomu u prilog ide i razarenj na Trgu Slobode, primjerice...
Ili ne znaš čitati ili ne kurca ne pratiš nogomet pa izbjegavaš odgovoriti na pitanje.
Očito je da o navijačima znaš jako puno, ali iz senzacionalistički wc-pap... ovaj .... novina.
Odi komentiraj u neke druge topice, ovdje si se dosta osramotio. Predlažem ti http://www.osijek031.com/viewforum.php?f=41
Zoksusprkos svim činjenicama,volio bi da dinamo prođe..kvaliteta jednog kluba digla bi i kvalitetu cijele lige,pa vjerovatno i kluba kojeg ja volim
Shorty...
">
">
">
">
">DonQuijoterazmišljam da idem na tekmu s navijačima ajaxa, u kavez. možda napravim i transparent "f-siders osijek" ili tako nešto.
lufus
goooool!![]()

CircaDa je Širkan sudio sigurno bi Dinamo pobjedio...